KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Mayıs 2025 Cuma
°C

Bağış kurbanları yoksullara ulaştırıldı

Beşir Derneği Bingöl temsilciliği, Kurban Bayramı dolayısıyla vatandaşların vekâlet yoluyla verdiği kurbanları, yoksulun sofrasına taşıdı. Kışlakçı: “Yüce Allah, kurbanını vekâlet yoluyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırmamıza vesile olanlardan razı olsun” dedi.

Bağış kurbanları yoksullara ulaştırıldı
09 EKİM 2014 PERŞEMBE 08:00
0
1180
0
AA aa

Türkiye'nin 81 ilinde ve Dünyanın 55 ülkesinde yardım faaliyeti bulunan Beşir Derneği, Bingöl'de de etkinliklerini sürdürüyor. Mısır, Gazze, Arakan, Afganistan, Suriye, Irak ve iş savaşın olduğu birçok ülkede ihtiyaç sahiplerine gıda, giyim, ilaç gibi ayni yardımların yanı sıra nakdi yardım kampanyalarıyla da adından sıkça söz ettiren Beşir Derneği, Kurban bayramında vekâlet yoluyla kestirilen kurbanların etlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

YOKSULLARA VE ÖĞRENCİLERE KURBAN ETİ

Birçok bölgede yürütülen kurban eti dağıtım faaliyetinin Bingöl ayağı da önceki gün tamamlandı. Vatandaşların vekâlet yoluyla verdiği kurbanların etlerini yoksul ailelerin yanı sıra üniversite öğrencilerine de ulaştırdıklarını belirten Beşir Derneği Bingöl Temsilcisi Serkan Kışlakçı; “Yardım ağını her geçen gün daha da güçlendiren Beşir Derneği olarak mazlum halkların yardımına koşarken, ülkemizde ve ilimizdeki ihtiyaç sahiplerini de unutmuyoruz. Gerek ayni, gerekse nakdi yardımlarla her fırsatta destek olmaya özen gösterdiğimi ihtiyaç sahipleriyle, Kurban Bayramı'nda da bir araya gelmek nasip oldu. Gerekli usul ve esaslara göre kesilen kurbanları yoksul ailelere ve üniversite öğrencilerine ulaştırdık. Yüce Allah, kurbanını vekâlet yoluyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırmamıza vesile olanlardan razı olsun. İnşallah bu yardım hizmetlerimiz halkımızın desteğiyle devam edecektir” diye konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.05.2025
20:24
Bingöllü aile kaza yaptı: 1 ölü, 3 yaralı
Bingöllü aile kaza yaptı: 1 ölü, 3 yaralı
Siirt'e gitmek üzere ticari taksiyle yola çıkan Bingöllü aile, Diyarbakır'ın Silvan ilçesi yakınlarında kaza yaptı. Başka bir aracın çarpması sonucu meydana gelen kazada anne hayatını kaybederken, baba, çocuk ve taksi şoförü yaralandı.
22.05.2025
16:44
Bingöl`de üreticilere 442 bin sebze fidesi dağıtıldı
Bingöl'de üreticilere 442 bin sebze fidesi dağıtıldı
Bingöl'de Sebze Üretiminin Geliştirmesi Projesi çerçevesinde üreticilere 442 bin sebze fidesi dağıtıldı. Coğrafi işaretli Guldar domatesinin yetiştirildiği köylerdeki çiftçilere de 50 bin adet Guldar domatesi fidesi verildi.
22.05.2025
16:30
'Bizim elimizdeki alınırken başkalarına fazlaca veriliyor!'
1971 depremi sonrası 1986'da Kiğı Çiçektepe'de yapılan deprem konutlarının 2015 depreminde ağır hasar gördüğünü ve 2024 Kasım'da yıktırıldığını aktaran Özaltun: 'Hak sahipliğimiz herhangi bir bilgi verilmeden iptal edilmiş. Biz oturacak ev bulamazken başka ailelere birden fazla konut veriliyor ve onlar da götürüp kiraya veriyor! Bu nasıl bir adalet? Kim koruyacak hakkımızı?'
22.05.2025
14:56
Bingöl`de ilkokul öğrencilerine `Deprem Gerçeği` Söyleşisi
Bingöl'de ilkokul öğrencilerine 'Deprem Gerçeği' Söyleşisi
Bingöl'de Ankara Büyükşehir Belediyesi İlkokulu öğrencilerine yönelik 'Bingöl'ün deprem gerçeği' konulu söyleşi gerçekleştirildi.
22.05.2025
14:32
Bingöl`deki şelale hayranlık uyandırıyor!
Bingöl'deki şelale hayranlık uyandırıyor!
Bingöl'ün Solhan ilçesinde kayayı oyarak süzülen doğa harikası şelalenin görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi gördü!
21.05.2025
19:28
Bingöl`de lezzet dolu bir program
Bingöl'de lezzet dolu bir program
Bingöl'ün yöresel yemek ve tatlıları, Türk Mutfağı Haftası kapsamında sergilenip ikram edildi. Bingöl mutfağının doğal, ekonomik ve atıksız örnekleriyle haftaya katkı sunduklarını belirten Vali Usta, emeği geçenleri tebrik eti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın