KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Ağustos 2025 Pazar
°C

Bağlama ve ney kursu açılacak

Bingöl Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan “El Uzatılmayan Genç Kalmasın” adlı SODES Projesi kapsamında bağlama ve ney kursu açılacağı duyuruldu.

Bağlama ve ney kursu açılacak
22 MAYIS 2013 ÇARŞAMBA 08:25
0
2808
0
AA aa

Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında desteklenen “El Uzatılmayan Genç Kalmasın” Projesi çerçevesinde; satranç, halk oyunları, masa tenisi ve futbol kursu açtıklarını ifade eden proje koordinatörü Sosyolog Suat Alan, Bağlama ve Ney Kursları da açacaklarını, bunun için kursiyer başvurusu almaya başladıklarını belirtti.

Başvuru şartı ve yeri hakkında da bilgi veren Alan, şu ifadeleri kullandı: “Yürütmekte olduğumuz proje kapsamında devam eden ve biten kurslarımız oldu. Düzenlediğimiz kurslardan yüksek düzeyde verim alabilmek için kursları sadece açmakla kalmayıp kursların düzenli takibini de yapıyoruz. Şu aşamada proje kapsamında açmayı planladığımız bağlama ve ney kursları için kursiyer başvurusu almaya başladık. Bağlama ve Neye ilgi duyan 14-25 yaş arası bay veya bayan herkes başvuru da bulunabilir. Başvurmak isteyen kursiyerler Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğü veya Toplum Merkezine gelerek başvurularını yapabilirler.” 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın