Bakan Göktaş 'Terörsüz Türkiye Kardeşlik Sofrası'nda
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Bingöl'deki şehit yakınları ve gazilerle 'Terörsüz Türkiye Kardeşlik Sofrası' buluşmasında, 'Birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşliğin ön planda olduğu ve birlikte daha güçlüyüz mesajını vererek, terörden arınmış bir Türkiye istiyoruz. Güçlü bir Türkiye'nin de anahtarı budur' dedi.
10 AĞUSTOS 2025 PAZAR 23:59 |
0 |
813 |
0 |
|
AA |
aa |
|
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bir dizi program için bulunduğu Bingöl'de şehit yakınları, gaziler ve STK temsilcileriyle 'Terörsüz Türkiye Kardeşlik Sofrası'nda bir araya geldi. Ailelerle yakından ilgilenen Göktaş, sohbet ederek onların taleplerini dinledi.
Burada yaptığı konuşmada Göktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde başlatılan 'Terörsüz Türkiye' sürecine değinerek, bu sürecin doğru şekilde aktarılması ve birlikte yürütülmesi için bu buluşmaların çok değerli olduğunu vurguladı.
Devletin bütün kademeleri ile birlikte dün olduğu gibi bugün, yarın ve her daim şehit yakınları ve gazilerin yanında olduğunu kaydeden Göktaş, "Birlik, beraberlik, dayanışma, kardeşlik ve huzurun güçlü olduğu bir Türkiye görmek istiyoruz. Nitekim bugün Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü iradesiyle, devletin tüm kademeleri ile beraber ‘Terörsüz Türkiye' sürecine girmiş bulunuyoruz. Burada şehit ve gazi ailelerimizi incitecek hiçbir tavizin olmadığını özellikle belirtmek isterim" ifadelerini kullandı.
"Birlikte yürürken daha da güçlü oluruz"
Sürecin çok hassas olduğuna dikkati çeken Göktaş, konuşmasına şöyle devam etti:
"Bu süreci gazilerimiz, şehit ailelerimizle birlikte inşa edeceğiz. Sizsiz olmaz. Birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşliğin ön planda olduğu ve birlikte daha güçlüyüz mesajını vererek, terörden arınmış bir Türkiye istiyoruz. Güçlü bir Türkiye'nin de anahtarı budur. Güçlü Türkiye'yi inşa ederken özellikle Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda kararlı duruşumuzda sizlerle bu süreçte birlikte yürürken daha da güçlü ve başarılı oluruz."

İHA
|
13.01.2026 15:14
 |
Bingöl Üniversitesi 2026'yı 'Üretim Yılı' İlan Etti |
Bingöl Üniversitesi, 2026'yı 'Üretim Yılı' ilan ederek tüm fakülte ve meslek yüksekokullarına Avrupa Birliği projesi hedefi koydu. Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik, 'Her birimden en az bir AB projesi bekliyoruz' dedi. |
|
13.01.2026 13:43
 |
Bingöl genelinde karla mücadele sürüyor, 219 köy yolu kapalı |
Bingöl'de etkili olan kar yağışı sonrası 219 köy yolu ulaşıma kapanırken, İl Özel İdaresi ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. |
|
13.01.2026 13:00
 |
Bingöl'de kar bereketi |
Bingöl genelinde iki gündür aralıksız süren kar yağışı, hem kent merkezinde hem de ilçelerde günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Kent genelinde ulaşımda aksamalar yaşanırken, eğitim öğretime ara verildi, ekiplerin karla mücadelesi ise hız kesmeden sürüyor. |
|
13.01.2026 12:50
 |
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 zanlı yakalandı |
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 zanlı yakalandı. |
|
13.01.2026 12:35
 |
Murat Nehri'nde Kum Ocakları Tartışması: 'Başka Canlar Gitmesin' |
Bingöl'ün Genç ilçesinde bir çocuğu kurtarmaya çalışırken hayatını kaybeden Aydın Tutkal'ın ölümü sonrası harekete geçen ilçe sakinleri, 4 bin 200 imzayla yetkililere seslendi ancak herhangi bir adım atılmadı. Nehirdeki tehlike büyüyor, sessizlik sürüyor. İşte Bingöl Basın Konseyi üyesi Gazeteci Murat Gökçe ile röportajın detayları… |
|
12.01.2026 15:29
 |
Bayram'dan yeni yönetime net mesaj; 'Boyun Eğerseniz, Bir Ömür Eğik Kalır!' |
Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlık seçiminin ardından görevi devreden 52 yıllık Başkan Ali Bayram, yeni yönetime seslendi; 'Yiyicilere karşı sert olmazsanız bir kez boyun eğersiniz, bir ömür eğik kalır. O hâlinizi severler, kıymetli olursunuz, belki parayı da bulursunuz. Tercih sizin' dedi. Bayram, ağabeylik yapı tecrübe paylaşımına da açık olduğunun altını çizdi. |
|
|