KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Nisan 2026 Pazar
°C

Bakan özak, derbiyi beğenmedi

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçın çok kaliteli geçmediğini söyledi.

Bakan özak, derbiyi beğenmedi
29 MART 2010 PAZARTESİ 08:47
0
1465
0
AA aa

Burdur ve ilçelerinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunan spordan sorumlu Devlet Bakanı Nafiz Özak, Burdur'da Valilik ve belediye ziyaretlerinin ardından Kredi ve Yurtlar Kurumu'nu ziyaret etti, daha sonra da tramp atışlarının yapıldığı alanda inceleme yaptı. Burada atıcılarla görüşen Bakan Özak, daha sonra yeni yapılan Kışla Semt Stadı'nda da incelemelerde bulundu.

Vatandaşlar, Bakan Özak'tan, bin kişilik tribün yapılması için destek istedi. Bakan Özak, daha sonra Bucak ilçesinde incelemelerde bulundu, Bucak Stadı'nda kaleye şut atışları yaptı. Bakan Özak'ın attığı sert şut, kendisinin fotoğrafını çeken bir vatandaşın fotoğraf makinesine isabet etti. Bakan Özak, vatandaşın bir parçası kırılan fotoğraf makinesinin zararını karşılayacağını söyledi.

Bucak Spor Salonu'nda minik öğrencilerin basketbol çalışmalarını da izleyen Bakan Özak, daha sonra basketbol topu ile potaya atış yaptı. Bucak Kaymakamlığını ziyaret eden Özak, daha sonra Yeşilova ilçesine geçti.

Bakan Özak, burada Tınaztepe'de yapılması düşünülen Kayak Merkezi alanında da inceleme yaptı. Beraberinde Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ve Burdur Valisi İbrahim Özçimen ile diğer yetkililerle Türkiye Süper Ligi'nde Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derby maçı izledi.

Maç sonunda Burdur ve ilçelerine yaptığı ziyaretleri de değerlendiren Bakan Nafiz Özak, Burdur'da takım ruhu olduğunu belirterek, Burdurluların taleplerini değerlendireceğini söyledi. Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derby maçını yorumlayan Bakan Özak, şunları kaydetti:

''Bana göre çok kaliteli bir maç olmadı.'Galatasaray-Fenerbahçe arasındaki derby maçı kaliteli olmadı. Mücadele biraz vardı ama top yere inmedi. Pas güvenliği yoktu. Orta sahalar çok başarılı değildi, ama iki taraf da mücadele etti. Fenerbahçe, deplasmanda iyi bir galibiyet kazandı. Maçın iyi tarafı centilmence karşılaşma olması idi. Bütün bunlara rağmen matematiksel olarak hem Bursaspor'un hem Beşiktaş'ın hem Galatasaray'ın belki de Trabzonspor'un şampiyonluk şansı var Ama en avantajlısı Bursaspor ve Beşiktaş olarak görülüyor. Galatasaray'ın eski başkanı rahmetli Özhan Canaydın'ın orada anılması da çok iyi bir davranıştı.''

Kendisinin de futbolculuk ve kulüp başkanlığı yaptığını belirten Özak, futbolcu olduğu dönemlerde yeşil sahalarda yeterli malzeme, yeterli sayıda yetişmiş teknik adam olmadığını ifade etti. Kendi döneminde futbolculuğun çok para kazandırmadığını söyleyen Özak, ''O dönemlerde çok para konuşulmazdı. Şu an gelinen rakam çok iyi bir rakam. Ama bu kadar büyük harcamaya göre kalite iyi değil. Bu kadar büyük futbolcu gelirlerine karşılık kalite ve ortaya konan oyun çok iyi değil. Malesef bu milli takıma da yansıyor. Alt yapıya çok önem vermek lazım'' dedi.

Bakan Özak, kara yolu ile Ankara'ya hareket etti.

AA

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.04.2026
04:35
12Bingölspor`a çirkin saldırı!
12Bingölspor'a çirkin saldırı!
U14 Gelişim Ligi Play-Off'ta Diyar İnter'i 2-1 mağlup ederek tur atlayan 12Bingölspor'un altyapı oyuncuları maç sonrası saldırıya uğradı. Yeşil Beyazlı Kulüp, 10 sporcunun hastanelik olduğunu açıklarken, olayın farklı yansıtılmasına tepki gösterdi.
04.04.2026
02:49
Bingöl`de Üreticilere Yüzde 50 Hibeli Sebze Fidesi Desteği
Bingöl'de Üreticilere Yüzde 50 Hibeli Sebze Fidesi Desteği
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, TAKE Projesi kapsamında sebze üreticilerine yönelik yüzde 50 hibeli fide desteği başvurularının 6 Nisan itibarıyla başlayacağını duyurdu.
04.04.2026
02:36
SP Lideri Arıkan Bingöl`den seslendi;
SP Lideri Arıkan Bingöl'den seslendi; 'Erken Seçim Şart'
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, Bingöl'de yaptığı açıklamada ekonomik şartlar ve toplumsal kutuplaşmanın yönetilemez noktaya geldiğini savunarak erken seçim çağrısında bulundu.
04.04.2026
02:00
Gençliğin
Gençliğin 'Abisi' Arif Kaya İlçe Müdürü Oldu
Genç ilçesinde uzun yıllar Spor Eğitim Uzmanı olarak görev yapan Arif Kaya, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine getirildi. Kaya'nın görevlendirmesi spor camiasında memnuniyetle karşılandı.
04.04.2026
01:26
HÜDA PAR`dan İmar Talebine Ret:
HÜDA PAR'dan İmar Talebine Ret: 'Emsal Oluşturur'
HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, Genç Belediye Meclisi'nde gündeme gelen parsele özel imar talebine iki ayrı toplantıda da ret oyu verdiklerini açıkladı. Talebin ise diğer partilerin oylarıyla kabul edildiği belirtildi.
04.04.2026
01:02
Zikte Sürkap Gelecek Yol Haritasını Belirledi
Zikte Sürkap Gelecek Yol Haritasını Belirledi
Zikte Sürkap Platformu'nun 2025–2026 değerlendirme toplantısında hem geride kalan yılın çalışmaları masaya yatırıldı hem de yeni döneme ilişkin hedefler netleştirildi. Toplantıda özellikle eğitim ve sosyal yardımlaşma faaliyetleri öne çıktı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın