KÄ°M KÄ°MDÄ°R FÄ°RMA REHBERÄ° Hemen Ãœye Ol Ãœye GirÅŸi
Uye GiriÅŸi
GiriÅŸ
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Ãœye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Nisan 2024 Cumartesi
17 °C Parçalı bulutlu

Bakan Soylu: Buradan namus sözü veriyorum

Cumhuriyet tarihinin en büyük uyuşturucu yakalamalarını gerçekleştirdiklerini belirten Bakan Soylu, Buradan namus sözü veriyorum, çocuklarımızla, gençlerimizle, insanlarımızla onların zihniyetini ahlakını alt üst etmeye çalışan uyuşturucu satıcılarını yerin 7 kat dibine gömmezsek namerdiz şeklinde konuştu

Bakan Soylu: Buradan namus sözü veriyorum
01 MART 2019 CUMA 05:34
0
2842
1
AA aa

Ä°çiÅŸleri Bakanı Süleyman Soylu, Beylikdüzü'nde seçmenlerle bir araya geldi. Cumhuriyet tarihinin en büyük uyuÅŸturucu yakalamalarını gerçekleÅŸtirdiklerini belirten Soylu, "Bir günde 7.2 ton esrar. 18 Avrupa ülkesinin bir yılda yakaladığını biz bir günde yakaladık. Buradan namus sözü veriyorum, çocuklarımızla, gençlerimizle, insanlarımızla onların zihniyetini ahlakını alt üst etmeye çalışan uyuÅŸturucu satıcılarını yerin 7 kat dibine gömmezsek namerdiz" ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Bakan Soylu, "Irak'ın Kuzeyi'nde bir hat kurup, bizi güneyimizden, bizi OrtadoÄŸu'dan ayırmak için ellerinden gelen her ÅŸeyi yaptılar. Bize dediler ki, sizin hatlarınızı biz çizeriz, sizin sınırlarınızı biz yaparız, sizin anayasanızı biz yazarız, sizin ekonominizi elimizde biz tutarız, siz nereye müdahale edeceksiniz biz karar veririz. Biz de dedik ki onlara, siz bunlara karar veremezsiniz. Biz bulunduÄŸumuz coÄŸrafyada karar vermedikçe kimsenin oyun kurmasına izin vermeyiz" ifadelerini kullandı.

“UYUÅžTURUCU SATICILARINI YERÄ°N YEDÄ° KAT DÄ°BÄ°NE GÖMMEZSEK NAMERTÄ°Z"

Cumhuriyet tarihinin en büyük uyuÅŸturucu yakalamalarını gerçekleÅŸtirdiklerini belirten Soylu, "Bir günde 7.2 ton esrar. 18 Avrupa ülkesinin bir yılda yakaladığını biz bir günde yakaladık. Bilmenizi isterim ki, çok yoÄŸun ve büyük bir mücadele ortaya koyuyoruz. 57 bin kiÅŸiyi kodese gönderdik. KılıçdaroÄŸlu çıkmış diyor ki, 'sadece uyuÅŸturucu satıcılarını yakalıyorlar' E onları yakalıyoruz kötü mü ettik. 300 kiÅŸi kulaklarından tuttuk, uyuÅŸturucunun organize çete liderlerini onları da kodese tekmeyi atarak gönderdik. Hiç merak etmeyin. Åžunu buradan söz veriyorum. Ä°yi ve kararlı bir mücadele ortaya koyuyoruz. Buradan namus sözü veriyorum, çocuklarımızla, gençlerimizle, insanlarımızla onların zihniyetini ahlakını alt üst etmeye çalışan uyuÅŸturucu satıcılarını yerin 7 kat dibine gömmezsek namerdiz" ÅŸeklinde konuÅŸtu

“BÜTÜN DÜNYANIN HUZURUNA PARMAK ISIRDIÄžI BÄ°R TÜRKÄ°YE'YE DOÄžRU ADIM ADIM GÄ°DÄ°YORUZ"

2018 yılında organize suç çetelerine karşı büyük operasyonlar gerçekleÅŸtirdiklerini söyleyen Soylu, "275 organize suç çetesini çökerrtik. Bunun 10'u ulusal düzeyde. Öyle mafya falan biz dinlemeyiz, ezer geçeriz. Milletimize musallat olan kim varsa ona müsaade etmeyiz, etmeyeceÄŸiz de. Bu ülkede herkese iÅŸine rahat giden, çocuÄŸunu rahat üniversiteye gönderebilen, herkes eÅŸini iÅŸe gönderdikten sonra gelecek mi gelmeyecek mi endiÅŸesi duymayan bütün dünyanın huzuruna parmak ısırdığı bir Türkiye'ye doÄŸru adım adım gidiyoruz inÅŸallah." dedi.

“50 GRAMLIK OY PUSULASINA Ä°HTÄ°YACIMIZ VAR"

Terörle mücadele hakkında da konuÅŸan Süleyman Soylu, "Bir terör örgütü, arkasına Avrupa ve ABD var. Lojistik destek saÄŸlıyorlar. EÄŸer güçsüz olursak, tepemize binerler, anamızdan emdiÄŸimiz sütü burnumuzdan getirirler. Derdimiz o. Ä°ç güvenlikten sorumluyum ben Ä°çiÅŸleri Bakanı olarak. Ä°ç güvenliÄŸin saÄŸlanması için, polisimizin, jandarmamızın rahat görev yapabilmesi için, diÄŸer taraftan milletin huzur içinde olabilmesi için olması gereken bir ÅŸey var. O da siyasal istikrar ve siyasal güçtür. Bizim o 50 gramlık oy pusulasına ihtiyacımız var. Hadi teröristler yürüsün bakalım, yürüyorlar mı daÄŸlarda. Eskiden Ä°srail'den isterdik gelmesini beklerdik. Åžimdi kendimiz yapıyoruz, Türk mühendislerimiz yaptı. Çıldırdıkları bu biliyor musunuz." Ä°fadelerini kullandı.

"ÖNÜMÜZDEKÄ° 4 BUÇUK YIL CUMHURÄ°YET DÖNEMÄ°MÄ°ZÄ°N EN PARLAK 4 BUÇUK YILI OLACAK"

Önümüzdeki dönemle ilgili beklentilerini de anlatan Soylu, "Önümüzdeki 4 buçuk yıl cumhuriyet dönemimizin en parlak 4 buçuk yılı olacak, önümüzdeki 4 buçuk yıl ekonomide sıçrayacağımız 4 buçuk yıl olacak, önümüzdeki 4 buçuk yıl Türkiye'yi tehdit edenler avuçlarını yalayacak bir 4 buçuk yıl olacak. Cumhur ittifakI ile birlikte güçlü bir irade ile beraber güçlü bir ÅŸekilde, bir taraftan önümüzdeki 4 buçuk yıllık hükümette ve 5 yıl da belediyelerde güçlü bir adımı hep birlikte atacağız. Sizden güç, destek ve kuvvet isteyeceÄŸiz. Ä°stanbul'a PKK'yı bulaÅŸtırmayacaksınız deÄŸil mi, terör örgütüne bulaÅŸtırmayacaksınız deÄŸil mi. Allah sizden razı olsun" dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
DeÄŸiÅŸtir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_40654)
02 Mart 2019 Cumartesi 01:01
bu isi bitirecem kökünü getirecem demiyorsun kodese atacam tekme atacam diyorsun tonlarca yakaladim diyorsun elini kolunu salayan uyusturucu satiyor bu tonlarin cesmesini kurutacam desene ahkam kesmek kolay dimi dimi dimi
19.04.2024
18:52
BAL`da kritik hafta! Bingöl kazanmak zorunda!
BAL'da kritik hafta! Bingöl kazanmak zorunda!
Grup lideri Yozgat Belediyesi Bozokspor ile arasındaki puan farkını kapatmak ve şampiyonluk kupasını kaldırmak için tüm çabasını gösteren 12Bingölspor, Pazar günü Hacılar Erciyesspor'a konuk oluyor. 12Bingölspor'a taraftar yasağı getirildi, aynı yasağın getirildiği Yozgat Bozokspor'un yasağı ise milletvekillerinin baskısı sonucu kaldırıldı!
19.04.2024
18:51
Bingöl`de Engelli ve Eski Hükümlüler İçin Hibe Desteği Başvuruları Başladı!
Bingöl'de Engelli ve Eski Hükümlüler İçin Hibe Desteği Başvuruları Başladı!
Bingöl'de engelli ve eski hükümlüler için hibe desteği başvuruları başladı. Son başvuru 07.06.2024 olarak açıklandı. Yapılması gerekenler ise şöyle sıralandı;
19.04.2024
18:51
Bingöl için bir uyarı da Arslan`dan…
Bingöl için bir uyarı da Arslan'dan…
'Tokat'ın üzerinde bulunduğu fay hattında beklenen büyük şiddetli deprem hala olmadı' diyen Prof. Dr. Abdussamet Arslan: 'Önümüzdeki 10 yılda Kuzey Anadolu Fay Hattı üzerinde 7.0 ila 7.5 civarında deprem beklemek yanlış olmaz. Bingöl'de henüz beklediğimiz deprem olmadı. Bu depremi de hakikaten bekliyoruz' dedi.
19.04.2024
18:50
Ahırları mühürlendi, hayvanları telef oldu
Ahırları mühürlendi, hayvanları telef oldu
Bingöl'ün Genç İlçesi'nde hayvancılıkla uğraşan Muhsin ve Mehmet Davran kuzenlerin 2018 yılında yaptıkları ve yapı kayıt belgesi aldıkları ahırları mühürlendi. Gerekçe, kim olduğu bilinmeyen birinin şikâyeti! Gebe olan ve doğum sonrası telef olan hayanlar da cabası..!
19.04.2024
18:45
Bingöl ile Roma La Sapienza Üniversiteleri Arasında İş Birliği
Bingöl ile Roma La Sapienza Üniversiteleri Arasında İş Birliği
Bingöl Üniversitesi, uluslararası iş birliklerini genişletme çalışmaları kapsamında Avrupa'nın en büyük ve İtalya'nın en prestijli üniversitesi olarak kabul edilen Roma La Sapienza Üniversitesi ile bazı alanlarda iş birliği anlaşması yaptı.
19.04.2024
15:59
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, mayıs ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarına zam yapılmayacağını açıkladı. Bayraktar, doğal gaz desteğinin devam edip etmeyeceğine ilişkin soruya, 'Sosyal açıdan desteklenmesi gereken grupları desteklemeye devam edeceğiz.' yanıtını verdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın