KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
31 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

Bakan yılmaz, belediye standını gezdi

Bingöl'ün tarihi, turistik ve kültürel değerleri, İstanbul Feshane’de düzenlenen ‘Bingöl Tanıtım Günleri’ ile tanıtılıyor. Tanıtım günlerine katılan Bakan Yılmaz, Bingöl Belediyesi’nin standını gezdi.

Bakan yılmaz, belediye standını gezdi
15 KASIM 2014 CUMARTESİ 07:21
0
2202
0
AA aa

Bingöl'ün tarihi, turistik, kültürel ve ekonomik zenginliklerini tanıtmak amacıyla düzenlenen Bingöl Günleri, tüm coşkusuyla sürüyor.

16 Kasım 2014 Pazar gününe kadar sürecek tanıtım günlerinde Bingöl'ün kültürü, sanatı, yemekleri ziyaretçilere tanıtıldı.

Feshane'de açılan stantlarda Bingöl ve ilçelerinin yöresel yemekleri, kavurma, bal, peynir ve ceviz gibi ürünler sergilendi. Gün boyu ziyaretçi akınına uğrayan Bingöl Belediyesi standında yoğun ilgiden dolayı zaman zaman izdiham yaşanırken, gelen misafirlere keldoş ekmeği ve bal ikram edildi. Belediye standı gurbetçilerin yoğun ilgisini çekti. Bingöl'ü merak eden yabancı misafirlere ise kent hakkında bilgi içeren kitapçık ve belediyenin gazetesi Şehir Postası hediye edildi.

Yöresel ürünlerin ve yiyeceklerin sergilendiği stantlar gün boyu ziyaret edilebilecek. Etkinliğin, Bingöl'e yapılabilecek ekonomik, sosyal ve kültürel yatırımlara zemin hazırlanması da amaçlanıyor.

Kalkınma Bakanı Dr. Cevdet Yılmaz, Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan, Bingöl Milletvekili Eşref Taş, Bingöl eski milletvekili Feyzi Berdibek ile çok sayıda davetli Bingöl Belediyesi'nin tanıtım standını ziyaret etti. Belediye Başkanı Yücel Barakazi'nin ağırladığı Bakan Yılmaz ve beraberindeki heyet, belediye çalışmaları hakkında bilgilendirildi.

Bingöl Belediyesi tarafından hazırlanan Bingöl Belediyesi tanıtım kitapçığını inceleyen Bakan Yılmaz, çalışmaları oldukça beğendi.

Başkan Barakazi ile bir süre sohbet eden Kalkınma Bakanı Yılmaz, daha sonra diğer stantları gezdi.

16 Kasım'a kadar sürecek etkinlikte, şehirdeki sivil toplum kuruluşlarının ve firmaların kendilerini tanıttıkları, yöresel ürünlerin ve yiyeceklerin sergilendiği stantlar ziyaret edilebilecek.

Belediye standına ilginin yoğun olduğunu dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Ragıp Atala ise, İstanbul'da yaşan Bingöllüler ile tüm İstanbulluları ‘Bingöl Tanıtım Günleri'ni ziyaret etmeye davet etti. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.08.2026
04:09
Bingöl`de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos`ta
Bingöl'de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos'ta
İŞKUR ile Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliğinde düzenlenecek Toplum Yararına Programlar kapsamında Bingöl genelinde 457 temizlik personeli ve 190 bahçe görevlisi olmak üzere toplam 647 kişi istihdam edilecek. Başvurular 31 Ağustos-4 Eylül 2026 tarihleri arasında alınacak.
29.08.2026
04:07
Ulya-Der, Bingöl`de görkemli törenle açıldı
Ulya-Der, Bingöl'de görkemli törenle açıldı
Bingöl'de yardımlaşma, dayanışma ve sosyal destek alanlarında faaliyet göstermek amacıyla kurulan Ulya-Der, yoğun katılımla hizmete açıldı. Açılışta dernek üyelerince SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisi için toplanan 161 bin TL'lik bağış da kampanya yürütme kuruluna teslim edildi.
29.08.2026
04:05
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı'nın çağrısına seyahat firmaları ve düğün salonlarından destek geldi. Has Bingöl ve Cesur Bingöl otobüslerinde dijital ekran ve anonslarla Bingöl Balı tanıtılacak.
29.08.2026
04:05
Korlaelçi: `Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz`
Korlaelçi: 'Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz'
Ankara'da düzenlenen 6. Demokratik Eğitim Kurultayı'na katılan Eğitim Sen Bingöl Şube Başkanı Murat Korlaelçi, eşit, özgür, laik, bilimsel, anadilinde ve demokratik eğitim mücadelesinin önemine dikkat çekti.
29.08.2026
04:03
Bingöl`de zincirleme kaza!
Bingöl'de zincirleme kaza!
Solhan'da otomobil, traktör ve 2 minibüsün karıştığı kazada yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
29.08.2026
04:02
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Genç'te düğünden dönen hafif ticari aracın uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden 2'si çocuk 4 kişi, gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Kazada yaralanan 5 kişinin hastanelerdeki tedavisi sürüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın