KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Aralık 2023 Pazartesi
6 °C Çok bulutlu

Bakan yılmaz duygulandı

Güldüren Çalışanlar Derneği'nin düzenlediği Kutlu Doğum programına katılan Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, duygulu bir an yaşadı.

Bakan yılmaz duygulandı
05 MAYIS 2011 PERŞEMBE 09:39
0
2820
0
AA aa

 

Güldüren Çalışanlar Derneği, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle dün saat 19.45'te Kültür Merkezi'nde Kur'an ziyafeti ve konferans düzeledi.
Programa Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Vali Mustafa Hakan Güvençer, Bingöl Milletvekili Yusuf Coşkun, Belediye Başkanı Serdar Atalay, Vali Yardımcısı Abdulaziz Aydın, kamu kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Yoğun ilginin olduğu programda İstanbul Beyazıt Camii İmamı Suat Göztok, okuduğu Kur'an-ı Kerim tilavetiyle duygulu bir an yaşattı.
Kur'an tilavetinin ardından konuşma yapmak için kürsüye çıkan Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz'ın duygulu bir an yaşadığı gözlendi. Duygulu bir an yaşayan Bakan Yılmaz, gözyaşlarına hakim olabilmek için kendini zor tuttu.
Peygamber Efendimiz, insanlığa en büyük örnektir
Peygamber Efendimiz'in sadece Müslümanlar için değil, bütün insanlık için ve bütün âlemler için bir rahmet olduğunu hatırlatan Bakan Yılmaz, bütün Peygamberleri rahmetle andığını söyleyerek, “Gelmiş geçmiş bütün Peygamberleri salât ve selamla anıyorum. Onlar insanlara yol gösterenlerdir. Bunların en sonuncusu da Peygamber Efendimizdir. Bugünkü dünyanın her zamandan daha fazla Peygamber Efendimizi tanımaya ve bilmeye ihtiyacı var. Yaşadığımız dünyayı görüyoruz. Yaşanan birçok kargaşayı hepimiz izliyoruz. Bırakın başka çatışmaları, maalesef kardeş kardeşin kavgasını izleyebiliyoruz. Aslında birçok sorunun halledilmesinde Peygamberimizi tanımamız yeterli diye düşünüyorum. Peygamber Efendimiz, insanlığa en büyük örnektir. Bundan daha büyük bir sıfat olamaz. O'nu çoluk çocuğumuza da daha iyi öğretmek zorundayız. Bugünkü dünyada çok şükür bununda imkanları var. Eskisi gibi değil, çok daha iyi yöntemlerle öğretme imkanımız var. İnşallah hep birlikte Peygamberi çoluk çocuğumuza daha iyi tanıma imkanı sağlarız. Bunu yaptığımız zaman mutlaka hayatımız çok daha güzel olacağına inanıyorum” dedi.
Bakan Yılmaz'ın konuşmasının ardından Dicle Üniversitesi Hadis Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Ali Budak, ‘Fert ve aile huzurunda Allah Resulünün örnekliği' adlı konferans verdi.
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.12.2023
09:13
Bakan Yerlikaya:
Bakan Yerlikaya: '78 mağara ve sığınak imha edildi'
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bingöl dahil 12 ilde gerçekleştirilen 'Kahramanlar-33' operasyonlarında teröristlere ait 78 barınma alanının imha edildiğini, çok sayıda anti-tank, obüs ve top mühimmatı ile tanksavar silahının ele geçirildiğini duyurdu.
11.12.2023
08:59
Bingöl`de lüks cip takla attı: 2 yaralı
Bingöl'de lüks cip takla attı: 2 yaralı
Bingöl'de yoldan çıkan cipin takla atması sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi yaralandı.
11.12.2023
08:43
LİDERLİĞİ KAPTIRDIK! Maç sonrası olaylarda 3 yaralı
LİDERLİĞİ KAPTIRDIK! Maç sonrası olaylarda 3 yaralı
Bölgesel Amatör Lig 11. Grup temsilcilerimizden 12Bingölspor, bu hafta deplasmanda Malatyaspor'a tek golle yenilerek grup liderliğini kaptırdı. Maç sonrası çıkan olaylarda 3 kişi yaralandı.
11.12.2023
08:33
Genç Muratspor hakemlerle berabere kaldı!
Genç Muratspor hakemlerle berabere kaldı!
Bölgesel Amatör Lig 11. Grup 9.hafta mücadelesinde Yeni Genç Muratspor, Bingöl Şehir Stadyumunda konuk ettiği Sivas Kangalspor ile 1-1 berabere kaldı. Hakem triosunun yaptığı hatalar ise adeta saç baş yoldurttu.
09.12.2023
13:36
Bingöl`de bol kazalı ay! Günlük ortalama 4 tane
Bingöl'de bol kazalı ay! Günlük ortalama 4 tane
Emniyet Genel Müdürlüğü, kaza istatistiklerini açıkladı. Bingöl'de kasım ayı süresince günlük 4 kazaya tekabül eden istatistik şaşırttı!
08.12.2023
20:42
Bingöl temsilcileri galibiyet için mücadele verecek
Bingöl temsilcileri galibiyet için mücadele verecek
Bingöl'ün Bölgesel Amatör Lig'deki temsilcileri 12Bingölspor Malatya deplasmanında, Yeni Genç Muratspor ise Sivas temsilcisi Kangal Termikspor'a karşı kendi evinde puan arayacak!
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın