KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Nisan 2026 Çarşamba
°C

Bakan yılmaz duygulandı

Güldüren Çalışanlar Derneği'nin düzenlediği Kutlu Doğum programına katılan Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, duygulu bir an yaşadı.

Bakan yılmaz duygulandı
05 MAYIS 2011 PERŞEMBE 09:39
0
3344
0
AA aa

 

Güldüren Çalışanlar Derneği, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle dün saat 19.45'te Kültür Merkezi'nde Kur'an ziyafeti ve konferans düzeledi.
Programa Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Vali Mustafa Hakan Güvençer, Bingöl Milletvekili Yusuf Coşkun, Belediye Başkanı Serdar Atalay, Vali Yardımcısı Abdulaziz Aydın, kamu kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Yoğun ilginin olduğu programda İstanbul Beyazıt Camii İmamı Suat Göztok, okuduğu Kur'an-ı Kerim tilavetiyle duygulu bir an yaşattı.
Kur'an tilavetinin ardından konuşma yapmak için kürsüye çıkan Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz'ın duygulu bir an yaşadığı gözlendi. Duygulu bir an yaşayan Bakan Yılmaz, gözyaşlarına hakim olabilmek için kendini zor tuttu.
Peygamber Efendimiz, insanlığa en büyük örnektir
Peygamber Efendimiz'in sadece Müslümanlar için değil, bütün insanlık için ve bütün âlemler için bir rahmet olduğunu hatırlatan Bakan Yılmaz, bütün Peygamberleri rahmetle andığını söyleyerek, “Gelmiş geçmiş bütün Peygamberleri salât ve selamla anıyorum. Onlar insanlara yol gösterenlerdir. Bunların en sonuncusu da Peygamber Efendimizdir. Bugünkü dünyanın her zamandan daha fazla Peygamber Efendimizi tanımaya ve bilmeye ihtiyacı var. Yaşadığımız dünyayı görüyoruz. Yaşanan birçok kargaşayı hepimiz izliyoruz. Bırakın başka çatışmaları, maalesef kardeş kardeşin kavgasını izleyebiliyoruz. Aslında birçok sorunun halledilmesinde Peygamberimizi tanımamız yeterli diye düşünüyorum. Peygamber Efendimiz, insanlığa en büyük örnektir. Bundan daha büyük bir sıfat olamaz. O'nu çoluk çocuğumuza da daha iyi öğretmek zorundayız. Bugünkü dünyada çok şükür bununda imkanları var. Eskisi gibi değil, çok daha iyi yöntemlerle öğretme imkanımız var. İnşallah hep birlikte Peygamberi çoluk çocuğumuza daha iyi tanıma imkanı sağlarız. Bunu yaptığımız zaman mutlaka hayatımız çok daha güzel olacağına inanıyorum” dedi.
Bakan Yılmaz'ın konuşmasının ardından Dicle Üniversitesi Hadis Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Ali Budak, ‘Fert ve aile huzurunda Allah Resulünün örnekliği' adlı konferans verdi.
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
31.03.2026
22:25
Bingöl`de Esnaf İçin Dijital Dönem Başladı! Bingöl D Uygulamasında Ücretsiz Kayıtlar Sürüyor
Bingöl'de Esnaf İçin Dijital Dönem Başladı! Bingöl D Uygulamasında Ücretsiz Kayıtlar Sürüyor
Elektrikçi, tesisatçı, servis, kurs, emlak, iş ilanı, kampanya ve benzeri birçok kategori uygulama içinde yer alırken, kullanıcılar aradıkları hizmete kolayca ulaşabiliyor.
31.03.2026
21:54
Bingöl`de Yükümlülere Destek
Bingöl'de Yükümlülere Destek
Bingöl'de denetimli serbestlik kapsamındaki yükümlülerin topluma kazandırılması amacıyla önemli bir iş birliği protokolü imzalanırken, özel sektör desteğiyle giyim yardımı da yapıldı.
31.03.2026
21:40
Trafik Kazalarında Yeni Dönem: Eksper Otomatik Atanacak, Ek Ücret Alınmayacak
Trafik Kazalarında Yeni Dönem: Eksper Otomatik Atanacak, Ek Ücret Alınmayacak
Türkiye genelinde trafik kazalarına ilişkin yeni düzenleme yürürlüğe giriyor. Eksper atamaları artık otomatik yapılacak, vatandaşlardan ek ücret ve komisyon alınmayacak.
31.03.2026
21:23
Bingöl`de su ürünleri av yasağı başlıyor
Bingöl'de su ürünleri av yasağı başlıyor
Bingöl genelindeki tüm iç sularda su ürünleri av yasağı 1 Nisan itibarıyla başlıyor. Yasağa uymayanlar hakkında yasal işlem uygulanacak.
31.03.2026
20:36
Vali Çelik, Köy Muhtarlarının Sorunlarını Dinledi
Vali Çelik, Köy Muhtarlarının Sorunlarını Dinledi
Bingöl'de Vali Cahit Çelik, merkeze bağlı köy muhtarlarıyla bir araya gelerek talepleri dinledi. Toplantıda köy yolları ve asfalt plenti kapasitesinin artırılması öne çıkan başlıklar arasında yer aldı.
31.03.2026
19:09
Karlıova`da 230 TOKİ Konutu İçin Kura Çekildi
Karlıova'da 230 TOKİ Konutu İçin Kura Çekildi
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde depremzedeler için inşa edilen 230 TOKİ konutunun kura çekimi noter huzurunda gerçekleştirildi. Hak sahipleri yeni yuvalarına kavuşmanın heyecanını yaşadı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın