KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Mart 2026 Salı
°C

Bakan yılmaz duygulandı

Güldüren Çalışanlar Derneği'nin düzenlediği Kutlu Doğum programına katılan Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, duygulu bir an yaşadı.

Bakan yılmaz duygulandı
05 MAYIS 2011 PERŞEMBE 09:39
0
3324
0
AA aa

 

Güldüren Çalışanlar Derneği, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle dün saat 19.45'te Kültür Merkezi'nde Kur'an ziyafeti ve konferans düzeledi.
Programa Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Vali Mustafa Hakan Güvençer, Bingöl Milletvekili Yusuf Coşkun, Belediye Başkanı Serdar Atalay, Vali Yardımcısı Abdulaziz Aydın, kamu kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Yoğun ilginin olduğu programda İstanbul Beyazıt Camii İmamı Suat Göztok, okuduğu Kur'an-ı Kerim tilavetiyle duygulu bir an yaşattı.
Kur'an tilavetinin ardından konuşma yapmak için kürsüye çıkan Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz'ın duygulu bir an yaşadığı gözlendi. Duygulu bir an yaşayan Bakan Yılmaz, gözyaşlarına hakim olabilmek için kendini zor tuttu.
Peygamber Efendimiz, insanlığa en büyük örnektir
Peygamber Efendimiz'in sadece Müslümanlar için değil, bütün insanlık için ve bütün âlemler için bir rahmet olduğunu hatırlatan Bakan Yılmaz, bütün Peygamberleri rahmetle andığını söyleyerek, “Gelmiş geçmiş bütün Peygamberleri salât ve selamla anıyorum. Onlar insanlara yol gösterenlerdir. Bunların en sonuncusu da Peygamber Efendimizdir. Bugünkü dünyanın her zamandan daha fazla Peygamber Efendimizi tanımaya ve bilmeye ihtiyacı var. Yaşadığımız dünyayı görüyoruz. Yaşanan birçok kargaşayı hepimiz izliyoruz. Bırakın başka çatışmaları, maalesef kardeş kardeşin kavgasını izleyebiliyoruz. Aslında birçok sorunun halledilmesinde Peygamberimizi tanımamız yeterli diye düşünüyorum. Peygamber Efendimiz, insanlığa en büyük örnektir. Bundan daha büyük bir sıfat olamaz. O'nu çoluk çocuğumuza da daha iyi öğretmek zorundayız. Bugünkü dünyada çok şükür bununda imkanları var. Eskisi gibi değil, çok daha iyi yöntemlerle öğretme imkanımız var. İnşallah hep birlikte Peygamberi çoluk çocuğumuza daha iyi tanıma imkanı sağlarız. Bunu yaptığımız zaman mutlaka hayatımız çok daha güzel olacağına inanıyorum” dedi.
Bakan Yılmaz'ın konuşmasının ardından Dicle Üniversitesi Hadis Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Ali Budak, ‘Fert ve aile huzurunda Allah Resulünün örnekliği' adlı konferans verdi.
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.03.2026
06:55
Bingöl Belediyesi Gazze`de Her Gün Bin Kişiye İftar Verecek
Bingöl Belediyesi Gazze'de Her Gün Bin Kişiye İftar Verecek
Bingöl Belediyesi, Ramazan ayı kapsamında Gazze'deki ihtiyaç sahipleri için 10 gün boyunca her gün Bin kişilik iftar yemeği verecek. Karar, Belediye Meclisi'nde grubu bulunan tüm partilerin ortak oyuyla kabul edildi.
10.03.2026
06:53
Akademik İş Birliği Protokolü İmzaladılar
Akademik İş Birliği Protokolü İmzaladılar
Bingöl Üniversitesi ile Munzur Üniversitesi arasında akademik ve bilimsel iş birliklerini geliştirmeye yönelik protokol imzalandı. Protokolle ortak araştırma projeleri ve üniversite-sanayi iş birliklerinin artırılması hedefleniyor.
10.03.2026
06:51
Bingöl`de arazi aracıyla motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
Bingöl'de arazi aracıyla motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Bingöl Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
10.03.2026
06:49
Bingöl`de odunluk yangını panik yarattı
Bingöl'de odunluk yangını panik yarattı
Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangında odunlukta maddi hasar meydana gelirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
09.03.2026
02:40
12Bingölspor`da alarm! Puan farkı 7`ye düştü
12Bingölspor'da alarm! Puan farkı 7'ye düştü
TFF 3. Lig 2. Grup lideri 12 Bingölspor, son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla dikkat çekiyor. Sahasında Erciyes 38 FK ile 1-1 berabere kalan Bingöl temsilcisinde galibiyet hasreti üç maça çıkarken, lider ile en yakın takipçisi arasındaki puan farkı 7'ye kadar geriledi. Yeşil beyazlı ekibin önündeki kritik karşılaşmalarda hata yapma lüksü yok!
09.03.2026
02:38
İran`da dini liderliğe Mücteba Hamaney seçildi
İran'da dini liderliğe Mücteba Hamaney seçildi
İran'da Uzmanlar Meclisi, ABD-İsrail'in 28 Şubat'taki hava saldırısında öldürülen Ali Hamaney'in ardından liderlik makamına oğlu Mücteba Hamaney'in 'ezici oy çoğunluğuyla' seçildiğini duyurdu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın