KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Haziran 2025 Pazartesi
°C

Bakan yılmaz, köy muhtarlarıyla bir araya geldi

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, merkeze bağlı köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Bakan yılmaz, köy muhtarlarıyla bir araya geldi
13 MAYIS 2011 CUMA 09:24
0
2085
0
AA aa

Dün saat 12.30'da İl Genel Meclis Toplantı Salonu'nda yapılan toplantı da köy muhtarları sorunlarını Bakan Yılmaz'a ilettiler.

Bakan Yılmaz'a AK Parti Bingöl Milletvekili adayı Şahin Bingöl, AK Parti İl Başkanı Cevdet Çalbay, Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Işık, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Demir ve İl Genel Meclis üyeleri eşlik etti.
Toplantı esnasında köy muhtarlarının sorunlarını dinleyip not alan Bakan Yılmaz, muhtarların hizmetin gelmesi açısından yaptıkları ortak çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Köylere yapılan hizmetlerin yapılmasından ziyade kaliteli ve sağlıklı olması gerektiğine dikkat çeken Bakan Yılmaz, “Yapılan çalışmaların kaliteli ve sağlıklı olabilmesi için teknik elemanların çalıştırılması lazım. Tekrar tekrar aynı meselelerin yaşanmaması gerekir” dedi.
“Önümüzdeki dönem sulama kanalları temel hedefimizdir” diyen Bakan Yılmaz, geçmişte yarım bırakılan işlerin bitirilmesi gerektiğini söyleyerek, “Geçenlerde bu işler için para gönderdik. Bu yıl inşallah bu sorunları bitireceğiz. Biz bir işi yaparken adam gibi yapmalıyız. Önümüzdeki dönem sulama kanalı işlerini bitireceğiz. Bu dönem 16 milyonluk 33 tane sulama kanalını tamamladık” şeklinde konuştu.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın