KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Mart 2026 Cuma
°C

Bakan yılmaz müjdeyi verdi

Yoksul aileleri mutlu edecek yeni projeyi açıklayan Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, çok daha bütüncül bir şekilde aile hekimliği gibi yoksul ailelerle ilgilenecek bir sistem kuracaklarını ve güçlü toplumu daha güçlü hale getireceklerini söyledi.

Bakan yılmaz müjdeyi verdi
18 NİSAN 2011 PAZARTESİ 08:51
0
4477
2
AA aa

Devlet Bakanı Yılmaz, Bingöl'ün Adaklı İlçesi Karaçubuk Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği, ''Bingöllüler Buluşuyor'' etkinliğine katıldı.

İstanbul'un, Bingöllülerin ikinci vatanı gibi olduğunu belirten Bakan Yılmaz, İstanbul'daki Bingöllülerin memleketlerini unutmadığını ve bağlarını koparmadığını anlattı.

Seçim sürecine girildiğini anımsatan Bakan Yılmaz, seçim beyannamesinin 12 yıllık olduğunu ve Türkiye'yi 2023 yılına taşıyacağını ifade etti.

Seçim beyannamesinin sloganının, ''Türkiye hazır, hedef 2023'' olduğunu vurgulayan Bakan Yılmaz, 8,5 yıllık dönemde Türkiye'yi geçmişin demokrasi ayıplarından, faili meçhul cinayetlerden, işkencelerden, temel haklar konusunda yaşanan kısıtlamalardan kurtardıklarını, bölgesinde ve dünyada prestijli bir ülke haline getirdiklerini kaydetti.

Ülkeyi bugün demokrasi anlamında da farklı bir yere getirdiklerini dile getiren Bakan Yılmaz, 230 milyar dolarlık ekonomiyi 2010 yılında 736 milyar dolara çıkardıklarını belirterek, ''Bu da yetmez diyoruz. 2023 vizyonuyla artık Türkiye dünyanın birinci liginde olması gereken bir ülke'' dedi.

Bakan Yılmaz, devleti değil, insanı merkeze alan, yasaklardan arındırılan, temel hak ve özgürlükleri en geniş anlamda taşıyan bir anayasa ile ileri demokrasiyi kurmak istediklerini ifade etti.

Ekonomik kriz yaşanırken Türkiye'nin yüzde 8,9 büyüme sağladığını, geçen yıl 1 milyon 317 bin insanın iş kurduğunu anlatan Bakan Yılmaz, ''Bunlar çok çok büyük rakamlar. Önümüzdeki dönemde de ekonomiyi büyütmeye devam edeceğiz. Başka bazı partilerin, iktidara gelemeyeceklerini bilen bazı partilerin, bol keseden kurusıkı vaatleriyle değil, planlı programlı projelerle ülkeyi büyük bir ekonomi haline getireceğiz'' diye konuştu.

Toplumun refahını artırmak için ekonomiyi geliştirdiklerini, yoksul insanların durumlarıyla yakından ilgilendiklerini, bölgeler arası dengesizlikleri gidermek ve güçlü bir toplum yapısı kurmak istediklerini anlatan Bakan Yılmaz, her yoksul aileye bir görevli tayin edeceklerini, bu kişinin ailenin bütün ihtiyaçlarıyla ilgileneceğini söyleyerek, ''Çok daha bütüncül bir şekilde aile hekimliği gibi yoksul ailelerle ilgilenecek bir sistem kuracağız ve güçlü toplumu daha güçlü hale getireceğiz'' dedi.

İstanbul'da yaşayan Bingöllülerin katıldığı etkinlikte, AK Partili Belediye Başkanları, Dernek ve Federasyon Başkanları, bazı AK Parti milletvekili adayları da birer konuşma yaptılar.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Fevzi Bahadir (@Misafir_3703)
19 Nisan 2011 Salı 08:53
Sayin Bakanim Mecliste onca Zaza Kökenli Milletvekili varken neden ölen Zazacamiz icin Insani hakkimiz olan bir Zazaca TV icin kimse kilini kipirdatmiyor?

Dindar vekiller Dindar Arkadaslarindan haklarini istemektenmi korkuyorlar?
Sosyal Demokrat Vekiller Demokrat Arkadaslarindan hak istemektenmi korkuyorlar?

9 senedir Zazaca Kürt parmakliklarinin arasina pacavra gibi hapsedilmis. Bu gücümüze gidiyor.

Saygilarimla.
emre demir (@Misafir_3551)
18 Nisan 2011 Pazartesi 18:58
bakanım dogru söylüyor
26.03.2026
22:03
Feci kazada otomobil ters döndü: 7 yaralı
Feci kazada otomobil ters döndü: 7 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
26.03.2026
21:49
Bingöl`de Afet Farkındalığı İçin Kurumsal İş Birliği
Bingöl'de Afet Farkındalığı İçin Kurumsal İş Birliği
Bingöl Valiliği öncülüğünde İl Milli Eğitim ve AFAD İl Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolüyle öğrenci, öğretmen ve milli eğitim personellerine yönelik afet bilinci eğitimleri yaygınlaştırılacak.
26.03.2026
21:32
Karlıova`da Deprem Konutları İçin Kura Tarihi Belli Oldu
Karlıova'da Deprem Konutları İçin Kura Tarihi Belli Oldu
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan toplam 232 konuttan 229'unun hak sahibi için noter kurası çekilecek. Kura çekimi 31 Mart 2026'da gerçekleştirilecek.
26.03.2026
21:20
Bingöl`de Sürü Yönetimi Elemanı Kursu Açılıyor
Bingöl'de Sürü Yönetimi Elemanı Kursu Açılıyor
Bingöl'de hayvancılığa nitelikli iş gücü kazandırmak amacıyla Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nce açılacak kurs için başvurular başladı. Eğitimler Nisan ayında gerçekleştirilecek.
26.03.2026
20:25
Vali Çelik`ten Bingöl Basın Konseyi`ne İade-İ Ziyaret
Vali Çelik'ten Bingöl Basın Konseyi'ne İade-İ Ziyaret
Bingöl Basın Konseyi çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Cahit Çelik, basının sorumlu yayıncılık ilkesine bağlı kalmasının önemine dikkat çekti; 'Popülizm ve etkileşim odaklı değil, doğru ve sorumlu yayıncılık ilkesiyle hareket edilmesi kıymetlidir' dedi.
26.03.2026
18:07
Kiğı`da Kerek Deresi Projesi Hayata Geçiyor
Kiğı'da Kerek Deresi Projesi Hayata Geçiyor
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde önemli mesire alanlarından Kerek Deresi için ihale süreci tamamlandı. 119 milyon TL'lik projeyle bölge hem güvenli hem de cazip bir yaşam alanına dönüşecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın