KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Haziran 2026 Perşembe
°C

Bakan yılmaz'a 'hayırlı olsun' ziyareti

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ve beraberindeki heyet, Kalkınma Bakanı Dr. Cevdet Yılmaz'a ‘hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Bakan yılmaz`a `hayırlı olsun` ziyareti
01 AĞUSTOS 2011 PAZARTESİ 00:36
0
2377
0
AA aa

 

61. Hükümette bakan olarak görev alan Kalkınma Bakanı Yılmaz, Memur-Sen heyetini makamında kabul etti.
Bakan Yılmaz'ı ziyaret eden Ahmet Gündoğdu, başarılı çalışmaların devamını dilediklerini belirtti.
KİT'lerde 399 sayılı KHK'ye tabi olarak görev yapan sözleşmeli personelin ek ödeme konusunda yaşadığı mağduriyeti dile getiren Gündoğdu, bunun giderilmesi için gerekli olan YPK kararının bir an önce çıkarılması gerektiğini kaydetti.
Memur-Sen ve bağlı sendikaların, KİT'lerde görev yapan I ve II Sayılı Cetvele tabi personelin ek ödeme kaynaklı mağduriyetlerini, birçok kez dile getirdiğini ve mutabakat metninde yer aldığını kaydeden Gündoğdu, sorunun en kısa zamanda çözümüne yönelik beklentilerini dile getirdi.
Büro Memur-Sen tarafından hazırlanan raporu da Bakan Yılmaz'a sunan Gündoğdu, Adalet ve İçişleri Bakanlıklarında olduğu gibi TÜİK'te de çok sayıda 4-C'li personelin bulunduğunu, kamu çalışanları arasında en kısıtlı haklara 4-C'lilerin sahip olduğunu belirterek, 4-C'lilerin çalışma şartlarının ve özlük haklarının daha iyi konuma getirilmesi gerektiğini vurguladı.
Gündoğdu, sözleşmelilerin kadroya alındığı gibi 4-C'lilerin de biran önce kadroya alınması talebini dile getirdi.
TÜİK'te kadrolu ancak düşük ücretle çalışan personelin varlığını da ifade eden Gündoğdu, bu personelin kadro karşılığı sözleşmeli statüsüne geçirilmesi; mümkün olmayanlara da en az bir maaş tutarında yılda 4 defa ikramiye verilmesini kaydetti.
Ziyarette Genel Başkan Gündoğdu'nun yanı sıra Memur-Sen Genel Sekreteri ve Toç-Bir-Sen Genel Başkanı Günay Kaya, Memur-Sen Genel Mevzuat ve Toplu Sözleşme Sekreteri ve Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul ile Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan da yer aldı.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
25.06.2026
11:58
Karne Sevinci Bingöl`de Şenliğe Dönüşecek
Karne Sevinci Bingöl'de Şenliğe Dönüşecek
Bingöl Belediyesi, eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte karne heyecanı yaşayan çocuklar için renkli bir şenlik programı hazırladı. 26 Haziran Cuma günü gerçekleştirilecek etkinlikte çocuklar, birbirinden eğlenceli gösteri ve aktivitelerle yaz tatiline coşkulu bir başlangıç yapacak.
25.06.2026
11:47
12Bingölspor`da Gözler 6 Temmuz`a Çevrildi
12Bingölspor'da Gözler 6 Temmuz'a Çevrildi
Yeni başkanını arayan 12Bingölspor'da yeni kongre tarihi açıklandı. 6 Temmuz'da yapılacağı ilan edilen kongre için Kulüpten yapılan açıklamada; 'Kulübümüzün geleceğine katkı sunmak isteyen tüm üyelerimizi ve spor camiamızı genel kurul toplantısına katılmaya, kulübümüze sahip çıkmaya ve yönetime talip olmaya davet ediyoruz.'
24.06.2026
20:18
Beymar Gross Simani Mahallesi`nde Hizmete Açıldı
Beymar Gross Simani Mahallesi'nde Hizmete Açıldı
Bingöl'ün yerel market zincirlerinden Beymar, Simani Mahallesi'nde hizmete açtığı yeni gross marketle toptan ve perakende sektöründeki yatırımlarına bir yenisini ekledi.
24.06.2026
19:32
Bingöl`de arsız hırsız polisten kaçamadı!
Bingöl'de arsız hırsız polisten kaçamadı!
Bingöl'de polis ekiplerince yakalanan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
24.06.2026
18:50
Emlak ve Araç İlanlarına Sıkı Denetim! 286 Bin TL`ye Kadar Ceza Uygulanabilecek
Emlak ve Araç İlanlarına Sıkı Denetim! 286 Bin TL'ye Kadar Ceza Uygulanabilecek
BESO Başkanı Zülküf Alpay, sosyal medya üzerinden yapılan taşınmaz ve taşıt ilanlarında Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS) kurallarına uyulması gerektiğini belirterek esnafı uyardı.
24.06.2026
18:38
Minik Yüreklerden Efrayim Bebeğe Umut
Minik Yüreklerden Efrayim Bebeğe Umut
Bingöl'de devlet koruması altındaki çocuklar, SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisine destek olmak için harçlıklarını bağışladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın