KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Haziran 2025 Pazar
°C

Bakan yılmaz'dan fka ziyareti

Malatya'ya bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) Genel Sekreterliği'ni ziyaret edip çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Bakan yılmaz`dan fka ziyareti
27 TEMMUZ 2013 CUMARTESİ 01:11
0
1437
0
AA aa

Bakan Yılmaz'ın ziyaretine, Elazığ Valisi ve Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Erol, Malatya Valisi Vasip Şahin, Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Öznur Çalık, Mustafa Şahin ve Cemal Akın, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ve Malatya İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata eşlik etti.

Ziyaret kapsamında Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Mesut Öztop tarafından Ajansın 4 yıllık faaliyetleri hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.

“NİTELİKLİ PROJELER ÜRETİLİYOR”

Bilgilendirme sunumunun ardından Bakan Yılmaz yaptığı açıklamada, Ajansın çok yeni bir kurum olmasına rağmen bu kısa sürede gerçekleştirilen faaliyetlerin önemine değindi..

Bakan Yılmaz: “Gerçekten çok yeni bir kurum olmasına karşın, Fırat Kalkınma Ajansı çok nitelikli işler ortaya koydu. Buradan yönetimde bulunan Valilerimize, Belediye Başkanlarımıza, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlarımıza, İl Genel Meclisi Başkanlarımıza, Kalkınma Kurulu Başkanı ve üyelerine ve Ajans çalışanlarına teşekkür ediyorum. Çok nitelikli bir kadro oluşturduk. Her ilde yatırım destek büroları kurduk. Geçmişte hep bunun sıkıntısını çekmiştik. Merkezi idare olarak proje uygulamak istiyorduk, ancak nitelikli projeler gelmiyordu. Ajanslar kendi bölgeleri ile ilgili nitelikli projeler üretiyorlar” dedi.

Fırat Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanan 2014-2023 yıllarını kapsayan TRB1 Bölge Planı taslağını da inceleyen Bakan Yılmaz, bu planların bölge kalkınma sürecine rehberlik edeceğini ifade ederek, herkesi Ajans internet sayfasında yayınlanan plan taslağını inceleyerek görüş ve önerilerini iletmeye davet etti. 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın