KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Ağustos 2025 Salı
°C

Bal Festivali ertelendi

Bingöl Valiliği, bölgeye barış ve huzur getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'ndan dolayı 11-13 Ekim tarihlerinde yapılması planlanan Binşifa Bingöl Bal Festivali'nin ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu. Ancak Üniversitedeki toplantılar sürecek.

Bal Festivali ertelendi
10 EKİM 2019 PERŞEMBE 11:42
9
3441
5
AA aa

Yurdun birçok bölgesindeki festivaller, ‘Barış Pınarı Harekatı'ndan dolayı ertelendi. Bu kapsamda Bingöl Valiliği de, alınan karar gereği 11-13 Ekim tarihlerinde yapılması planlanan Binşifa Bingöl Bal Festivali'nin ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı.

Valilik açıklamasında; “Ülkemizin uluslararası hak ve yükümlülüklerinden doğan meşru müdafaa hakkı kapsamında, Fırat'ın doğusunda milli güvenliğimiz için tehdit oluşturan PKK/PYD/YPG ve DEAŞ terör örgütleri ve teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla 09 Ekim 2019 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımızın emriyle “Barış Pınarı Harekâtı” başlatılmıştır. Ülkemizin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzur getirmek amacıyla başlatılan ‘Barış Pınarı Harekatı'nda Kahraman Ordumuza muvaffakiyetler dileriz. Kalbimiz ve dualarımız daima Mehmetçikle beraber olacaktır. Yaşadığımız bu gelişmeler nedeniyle, İlimizde 11-13 Ekim 2019 tarihlerinde düzenlenmesi planlanan ve bu doğrultuda tüm hazırlıkları tamamlanarak program içeriği kamuoyu ile paylaşılan ‘Uluslararası Binşifa Bingöl Bal Festivali', Türk Silahlı Kuvvetlerimizin şahs-ı manevisine saygı gereği ‘ileri bir tarihte yapılmak üzere' ertelenmiştir” denildi.

ÜNİVERSİTEDEKİ PROGRAMLAR DEVAM EDECEK

Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak ise festival programı kapsamında bal ve arıcılık alanında yapılacak kapalı salon toplantıları, çalıştay, kongre ve bal yarışması sonuçlarının açıklanması programının devam edeceğini belirtti.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_51443)
11 Ekim 2019 Cuma 07:51
sosyal medya reklam ve balcıların kendi internet siteleri olsa reklam küresel manada iş görür
Misafir Kullanıcı (@Misafir_51417)
10 Ekim 2019 Perşembe 19:11
Valiliğin vermiş olduğu karardan dolayı teşekkür ediyoruz Mehmetçiğimiz savaşırken bizler dua ederek destek vermeliyiz gün pestival eğlence günü değildir
Misafir Kullanıcı (@Misafir_51413)
10 Ekim 2019 Perşembe 16:17
Burası bingöl durum yine aynı bu kadroyla bundan ötesine gidilmez bunu bilin artık biri davulcu biri zurnacı hal bu haldır aglayalım halimize
Misafir Kullanıcı (@Misafir_51408)
10 Ekim 2019 Perşembe 14:13
İnsanlarla dalga mı geçiyorsuniz harekatın olacagı 1 aydr belliydi zaten neden hersry tamamlandktan sonra yarn festival başlayacakken boyle bir karar alndi? Bu yaptığnz resmen sorumsuzluktur
Misafir Kullanıcı (@Misafir_51416)
10 Ekim 2019 Perşembe 19:09
@Misafir Kullanıcı Senin fikrin bozuk galiba ülkemiz savaşta 5 şehidimiz var iken davul zurnamı istiyorsun kanı bozuk insan
19.08.2025
01:26
Bingöl`de kaza! Otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti
Bingöl'de kaza! Otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti
Hayatını kaybeden 65 yaşındaki Kadriye Korkulu'nun, Belediye Başkanı Erdal Başkan Arıkan'ın teyzesi olduğu öğrenildi.
18.08.2025
23:46
Bingöl`de piknik yapan aile ölümden döndü
Bingöl'de piknik yapan aile ölümden döndü
Baraj sularının aniden yükselmesiyle piknik yapan aile mahsur kaldı. Ağaç dallarına tutunarak hayatta kalan ve güçlükle kurtarılan aile, siren uyarı sesinin duyulmadığını vurguladı.
18.08.2025
23:43
Bingöl Umut Kervanı`ndan Kırtasiye Yardımı Çağrısı
Bingöl Umut Kervanı'ndan Kırtasiye Yardımı Çağrısı
Bingöl Umut Kervanı, Eylül ayında başlayacak olan 2025-2026 yılı eğitim ve öğretim yılında yetim ve ihtiyaç sahibi öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak için hayırseverlere yardım çağrısında bulundu.
18.08.2025
20:45
Bingöl`de aranan 29 firari yakalandı
Bingöl'de aranan 29 firari yakalandı
Bingöl'de aranan şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda, firari olan 29 şahıs yakalandı. Vali Usta: 'Aranması olup da hiçbir şey olmamışçasına aramızda dolaşanlara karşı mücadelemiz kararlılıkla sürüyor. Bingöl'ümüzün huzuru için onlara asla yer vermeyeceğiz' dedi.
18.08.2025
20:12
12 Bingölspor, bilet fiyatlarını açıkladı
12 Bingölspor, bilet fiyatlarını açıkladı
2025-2026 sezonunda 3. Lig'de mücadele edecek olan yeşil beyazlı temsilcimiz 12 Bingölspor, iç saha maçlarına dair bilet ve kombine fiyatlarını duyurdu ve 'Bu sezon sen de yerini al, şehrinin takımına omuz ver' çağrısında bulundu.
18.08.2025
19:44
Körtewliler yaylada şenlendi
Körtewliler yaylada şenlendi
Bingöl merkeze bağlı Çukurca köyü (Körtew) sakinleri, ikincisi bu yıl düzenlenen yayla şenliğinde bir araya geldi. Çeşitli ikramların yapıldığı şenlikte, sanatçıların söylediği şarkılar eşliğinde coşan yöre halkı, halaylar çekerek gönüllerince eğlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın