KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
31 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

Barakazi: allah bizleri mahcup etmesin

30 Mart yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’den 28 bin 710 oy olarak Bingöl Belediyesi Başkanlığı görevini devralan Yücel Barakazi, tebrikleri kabul etmeye devam ediyor.

Barakazi: allah bizleri mahcup etmesin
04 NİSAN 2014 CUMA 22:15
0
2001
0
AA aa

Makamda tebrikleri kabul eden Barakazi'yi dün, Bingöl Belediyesi eski Belediye Başkanlarından Hilmi Elçi, Hacı Ketenalp ve TÜMSİAD Bingöl Şube Başkanı İbrahim Alimoğlu ile yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.

Bingöl'de demokrasinin kazandığını vurgulayan Bingöl eski Belediye Başkanı Hacı Ketenalp: “Başkanımızı tebrik etmeye geldik. Başkanımızın çalışmalarında başarılar diliyorum. Bingöl'ün tüm sorunlarıyla ilgileneceğine inanıyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Elçi ise: “Yücel Barakazi meslektaşımızdır. Biz eski olduk, kendisi yenidir. Yeni Başkanımız Yücel Barakazi'ye Allah'tan büyük başarılar diliyorum. Bingöl halkının sevdiği biridir. Bu makama Allah onu layık görmüştür. Allah hayırlı ve uğurlu etsin” şeklinde konuştu.

Ziyaretten dolayı eski başkanlara teşekkür eden Barakazi: “Çıktığımız bu güzel yolculukta Allah bizleri mahcup etmesin. Memleketimize, milletimize hizmet aşkından bizleri mahrum etmesin. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Bingöl'de geçmiş dönemlerde başkanlık yapan iki önemli abimiz bizleri ziyaret etti. Desteklerinden ve ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

TÜMSİAD'DAN BAŞKAN BARAKAZİ'YE ZİYARET

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bingöl Şube Başkanı İbrahim Alimoğlu, Başkan Yardımcıları Cihan Uzunyayla, yönetim kurulu üyeleri Halim Canlı, Yakup Karagöz, Ahmet Çapak, Cahit Dündar, İbrahim Burak Bektaş ve İl Genel Sekreteri Ergin Günerigök, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Seçim sonuçlarıyla halkın Yücel Barakazi'yi Belediye Başkanı seçtiğini söyleyen TÜMSİAD Bingöl Şube Başkanı Alimoğlu, söylenebilecek pek fazla bir şeyin olmadığını ifade ederek: “Çünkü halk söylenmesi gereken şeyleri ziyadesiyle söyledi. İradenin sandığa yansıması çok güzel bir olay. Bu bir yandan sevindirirken sizin de sorumluluğunuzu bir nebze olsun arttırıyor. Bugünden sonra AK Parti veya diğer bir partiden bahsetmenin bir anlamı yok. Bu sonuç bize şunu gösteriyor ki, bütün Bingöl halkı sizi kucakladı ve size teveccüh gösterdi. Bu Başkanımız adına çok sevindirici bir olay. Sizin adınıza çok sevindim. İnşallah bizi, sizi de Bingöl'deki insanların ideolojileri ne olursa olsun ya da seçimdeki tercihleri ne olursa olsun sizin için artık bir önem arz etmemesi gerekiyor. Ben Başkanımızın da vatandaşları partili olarak değil, Bingöllü olarak kucaklayacağına olan inancım tamdır. Bingöl'de size bu mesajı verdi. Açıkçası sizin de bu görevi en güzel şekilde yapacağınızı düşünüyorum. Bingöl, belediyecilik anlamında özellikle altyapı ve üstyapının eksiklikleri ile beraber tamamlanması konusunda çok büyük önem arz ediyor. İnşallah Kalkınma Bakanı Dr. Cevdet Yılmaz'ın yardımıyla da sizlerin bu işlerin üstesinden geleceğini düşünüyoruz. Bizler de Başkanımızın başarılı olacağını düşünüyoruz. TÜMSİAD olarak bizler, bütün gücümüzle elimizden geldiğince, imkânlarımız doğrultusunda her zaman yanınızda olacağız. İş adamları olarak düşündüğümüz bazı yatırımlar var. İnşallah onlarında fizibilite çalışmaları biter. Bingöl için uygun bir sonuç çıkarsa sizlerin başkanlığı döneminde Bakan beyin yardımlarıyla da Bingöl'ün kalkınmasında, gelişiminde İnşallah bizlerde katkı sağlarız. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum, hayırlı olsun” diye konuştu.

“BİZE ‘HİZMET EDİN' DEDİLER”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Barakazi: “Bingöl'de hem fikri açıdan hem bölgeler açısından herkesin oyunu aldık. Her bölgeden ve kesimlerden destek aldık. Bize hizmet etmemek için bir gerekçe bırakmadılar. Halk bize desteği verdi, ‘Hizmet edin' dediler. İnşallah bizler de buna layık oluruz. Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum, Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Ayrıca, Barakazi'ye gün içerisinde Hak İş Bingöl İl Temsilcisi Abdulmecit Akdemir, İl Afet ve Acil Durum Müdürü M. Emin Boğatekin ve Şube Müdürleri, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı ve Şube Müdürleri ile vatandaşlar hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.08.2026
04:09
Bingöl`de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos`ta
Bingöl'de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos'ta
İŞKUR ile Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliğinde düzenlenecek Toplum Yararına Programlar kapsamında Bingöl genelinde 457 temizlik personeli ve 190 bahçe görevlisi olmak üzere toplam 647 kişi istihdam edilecek. Başvurular 31 Ağustos-4 Eylül 2026 tarihleri arasında alınacak.
29.08.2026
04:07
Ulya-Der, Bingöl`de görkemli törenle açıldı
Ulya-Der, Bingöl'de görkemli törenle açıldı
Bingöl'de yardımlaşma, dayanışma ve sosyal destek alanlarında faaliyet göstermek amacıyla kurulan Ulya-Der, yoğun katılımla hizmete açıldı. Açılışta dernek üyelerince SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisi için toplanan 161 bin TL'lik bağış da kampanya yürütme kuruluna teslim edildi.
29.08.2026
04:05
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı'nın çağrısına seyahat firmaları ve düğün salonlarından destek geldi. Has Bingöl ve Cesur Bingöl otobüslerinde dijital ekran ve anonslarla Bingöl Balı tanıtılacak.
29.08.2026
04:05
Korlaelçi: `Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz`
Korlaelçi: 'Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz'
Ankara'da düzenlenen 6. Demokratik Eğitim Kurultayı'na katılan Eğitim Sen Bingöl Şube Başkanı Murat Korlaelçi, eşit, özgür, laik, bilimsel, anadilinde ve demokratik eğitim mücadelesinin önemine dikkat çekti.
29.08.2026
04:03
Bingöl`de zincirleme kaza!
Bingöl'de zincirleme kaza!
Solhan'da otomobil, traktör ve 2 minibüsün karıştığı kazada yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
29.08.2026
04:02
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Genç'te düğünden dönen hafif ticari aracın uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden 2'si çocuk 4 kişi, gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Kazada yaralanan 5 kişinin hastanelerdeki tedavisi sürüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın