KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Mayıs 2026 Pazartesi
°C

Barakazi askf ile biraraya geldi

AK Parti Bingöl Belediye Başkan Adayı Yücel Barakazi, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) yöneticileri ve kulüp temsilcileriyle bir araya geldi.

Barakazi askf ile biraraya geldi
05 MART 2014 ÇARŞAMBA 23:56
0
1824
0
AA aa

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl Belediye Başkan Adayı Yücel Barakazi, ASKF Bingöl Başkanı Ali Ekber Alimoğlu, federasyon yönetimi ve kulüp temsilcileriyle bir araya geldi.

Toplantıda amatör spor kulüplerinin sıkıntılarını dillendiren ASKF Başkanı Ali Ekber Alimoğlu, Bingöl'de 37 amatör spor kulübünün bulunduğunu, bunlardan 15'inin spor dalında faaliyet gösterdiğini söyledi.

ALİMOĞLU: “AMATÖR KULÜPLER İÇİN DESTEK ALAMIYORUZ”

Amatör spor kulüplerinin saha, malzeme eksikliği gibi sorunlarının bulunduğunu söyleyen Alimoğlu: “ASKF olarak çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Her kulüp yıllık Bin 500 TL'ye ihtiyaç duyuyor. Bunun haricinde malzeme ve çeşitli giderleri oluyor. Amatör spor kulüplerinin sorunlarına ilişkin görüştüğümüz kurumlar ve ilgili birimlerden destek alamıyoruz. Belediyelerde Sosyal Hizmet kapsamında kanuni düzenlemeler yapıldı. Buna rağmen belediyelerden gerekli desteği alamıyoruz” dedi.

BARAKAZİ: “GENÇLİK İÇİN KULÜPLERE SAHİP ÇIKILMALI”

AK Parti Bingöl Belediye Başkan Adayı Yücel Barakazi ise, Amatör Spor Kulüplerinin önemine değinerek: “ Gençlerin önünü açmak, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve yeteneklerin harcanmaması noktasında amatör spor kulüpleri önemli bir eşiğe sahip. Gençliğin harcanmaması için amatör spor kulüplerine destek çıkılması gerektiğini düşünüyorum. Kulüp başkanlarının belirtmiş olduğu sorunlara ilişkin bir takım notlar aldık. Yönetime biz gelirsek ASKF ile birlikte çeşitli projelerle bu sorunları aşabileceğimize inanıyorum örneğin, Kulüplerin maddi manevi sorunlarına yönelik SODES projeleri yapılabilir. Saha eksikliği de kentsel dönüşüm projeleriyle aşılabilir. Seçim sürecinde boş vaatlerde bulunmak istemiyorum kimseye olmadığı gibi kulüp başkanlarımıza da olmayacak sözler vermek istemiyorum ama yönetime gelirsek elbirliğiyle çalışarak bazı sorunları aşabileceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu. Yapılan konuşmaların ardından toplantı karşılıklı fikir alışverişleriyle son buldu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.05.2026
18:49
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Bingöl Şehir Stadyumu'nun yeniden yapılacak olması nedeniyle, 2. Lig'e yükselen 12 Bingölspor'un iç saha maçlarını Aşağı Çarşı'da oynayabilmesi için yeni proje hazırlanıyor. Bingöl Valisi Cahit Çelik, saha alnında incelemelerde bulunarak çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.
10.05.2026
16:54
‘Milyonluk usulsüzlük
'Milyonluk usulsüzlük' iddiası!
Bingöl 3. Kısım Sanayi Sitesi Denetim Kurulu Başkanı Faruk Başaran, 2024 yılı hesaplarına ilişkin bağımsız denetim raporlarında milyonlarca liralık usulsüzlük tespit edildiğini iddia ederek, genel kurul sürecine ilişkin kamuoyuna açıklamada bulundu.
10.05.2026
16:52
Bingöl`de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlar devam ederken, kent genelinde yapımı süren okul ve sosyal tesis projelerinde incelemelerde bulunuldu. Projelerde sosyal alanlar, teknolojik altyapı, erişilebilirlik standartları ve güvenli eğitim ortamlarının ön planda tutulduğu ifade edildi.
10.05.2026
16:51
Bingöl yaylalarına göç başladı
Bingöl yaylalarına göç başladı
Diyarbakır'ın Çermik ilçesinden yola çıkan göçerler, havaların ısınmasıyla birlikte Bingöl yaylalarına doğru uzun ve meşakkatli yolculuğa başladı.
08.05.2026
21:02
Bingöl ADEM-2`den ‘Kadın El Emeği` Sergisi
Bingöl ADEM-2'den 'Kadın El Emeği' Sergisi
Bingöl'de Aile Destek Merkezi-2 bünyesinde eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı el emeği ürünler, Kalium AVM'de açılan 'Kadın El Emeği' sergisiyle vatandaşların beğenisine sunuldu. Sergide yer alan eserlerin büyük emek ve özveriyle hazırlandığını kaydeden Nermin Çelik, bu ürünlere sahip çıkmanın aynı zamanda kadın emeğine sahip çıkmak anlamına geldiğini vurguladı.
08.05.2026
20:54
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Nisan ayında Bingöl'de 258 aileye 514 bin 583 TL değerinde ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Derneğin yurt içi ve yurt dışındaki toplam yardım tutarının ise 1 milyon 474 bin 233 TL olduğu açıklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın