KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Mayıs 2024 Salı
°C

BARAKAZİ: BAYRAM BOYUNCA ULAŞIM ÜCRETSİZ

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, vatandaşların dost ve akrabalarıyla kolaylıkla bir araya gelebilmeleri amacıyla Ramazan Bayramı boyunca ücretsiz ulaşım hizmeti sağladı.

BARAKAZİ: BAYRAM BOYUNCA ULAŞIM ÜCRETSİZ
14 HAZİRAN 2018 PERŞEMBE 13:32
5
2280
13
AA aa

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, her yıl olduğu gibi bul yılda vatandaşların Ramazan Bayramı boyunca toplu taşıma araçlarından ücretsiz olarak yararlanacağı bildirildi.

Açıklamada, “Vatandaşlarımızın daha rahat ve hızlı bir ulaşım sağlamları amacıyla her yıl olduğu gibi bu yılda şehir içi ulaşım ücretsiz olacak. Vatandaşlarımız sevdiklerine kolaylıkla kavuşabilmelerini sağlamak amacıyla Ramazan ve Kurban Bayramlarında toplu taşıma hizmetlerini ücretsiz kılıyoruz” denildi.

ZABITA VE İTFAİYE GÖREV BAŞINDA

Vatandaşların Ramazan Bayramı'nı rahat ve huzurlu geçirmelerini sağlamak amacıyla gerekli önlemlerin alındığı kaydedilen açıklamada, “Zabıta, İtfaiye, Su Şebeke başta olmak üzere birçok birim Ramazan Bayramı süresince görev başında olacak. Su Şebeke Amirliği ve İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, bayram boyunca su ve kanalizasyon hizmetlerinde meydana gelebilecek aksaklıklarda ve olası bir yangına karşı 7/24 görevlerinin başında olacak” ifadelerine yer verildi.

MEZARLIKLAR TEMİZLENDİ

Ramazan Bayramı kapsamında mezarlıkların da temizlendiği ifade edilen açıklamada, “Bayramda vatandaşlarımızın huzurlu ve temiz bir ortamda kabristan ziyaretlerini gerçekleştirmeleri için Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ile Mezralıklar Şefliği'ne bağlı ekiplerimizce yapılan çalışmalarda çevre temizliği, yabani ot kesimi, ağaç budanması, bakım onarım çalışmaları yapıldı. Vatandaşlarımız mezarlık ziyaretlerini rahat ve sağlıklı bir şekilde yapabilirler” denildi.

Açıklamada, “Ramazan Bayramı'nın ilimize, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diler, tüm hemşehrilerimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar diliyoruz. Kamuoyuna saygılıyla duyurulur” ifadeleri kullanıldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28889)
17 Haziran 2018 Pazar 08:05
hele buna bakın bir şey yaptığını zannediyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28886)
17 Haziran 2018 Pazar 05:25
Bingöl'de belediye yoktur. Hizmet yoktur. Belediye başkanı ve tüm belediye çalışanları kendilerini efendi olarak görüyorlar. Oysa tek işleri hizmet etmek olmalıdır. Hizmet etseler halktan destek görürler, halk bunları baş tacı yapar.
Bu belediye başkanı güzel şehir Bingöl'de hizmet sunmuyor, insanların mutlu yaşamaları için herhangi bir çaba göstermiyor.
Bu belediye, bu ekip AK Partiye zarar veriyor.
Belediye başkanı çarşı merkez ve Uydukent'teki kargaşayı ortadan kaldırmak, otopark hizmeti sunmak yerine, makam aracını kaldırıma park ettiriyor.
Üstelik, yerel yönetim alanında doktora yapıyor!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28870)
17 Haziran 2018 Pazar 00:04
Encümen nihat kaya diyor kooperatifimiz ücretsiz taşımacılık kararı almış belediye ile alakalı değil sayın başkan sen fotoğrafını koymuşsun oraya yok bayramda taşımacılık ücretsiz demiş bu belediyenin hizmetimiş gibi reklam yapmanın bir anlamı yok
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28858)
16 Haziran 2018 Cumartesi 15:54
Bu secimi de aldilar :) demedi demeyin. Binip bedava biniyoruz diye keyiflenen var
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28854)
16 Haziran 2018 Cumartesi 12:53
Milletin vergisiyle hizmet diyorlar hizmet calmadan cirpmadan en kücük kasabaya ulasabilmaktir hizmet yoksulu fakire is vermektir as vermektir hic Bir parti gözetmeksizin her kesimi sevmektir hizmet
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28848)
16 Haziran 2018 Cumartesi 01:23
Sayin Yücel Barakazi Zazaca icin yaptiginiz bir cok calisma takdire sayandir, lakin Zazaca halen üyesi oldugunuz partice pkk -asala dölleri ile birlikte devlet eli ile kürt gibi lanse edilmektedir.
Bize yapilabilecek en büyük bu küfrü affedecegimizi kimse sanmasin. akp-pkk-asala ittifanini unutmadik unutmayacagiz. 18 Milyon Zazanin öfkesi boynunuza kement olacak(mecazi anlamda, yani yönetme yetisini kaybedeceksiniz). Gücümüzü göstermek Allahin(cc) izni ile artiik Biz Zazalarin boynunun boecudur. Biz Zazalar ile ilgili gercekci tek bir sey ok. 18 MILYON ZAZA BUNU AFFETMEZ !
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28881)
17 Haziran 2018 Pazar 02:46
@Misafir Kullanıcı Allah seni kahretmesin hemi zaza nasil türk oluyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28859)
16 Haziran 2018 Cumartesi 15:55
@Misafir Kullanıcı Zazalar türktür ortaligi karistirma!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28845)
15 Haziran 2018 Cuma 23:09
Bir Türbeyi onarmışsınız(Seyh Ahmet) Allahrazı olsun.Ama sosyal medyada 5 gündür reklam yapıyorsunuz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28827)
14 Haziran 2018 Perşembe 23:49
Milletin vergisiyle millete bedava ulasim diyorlar sanki babalarinin parasi babalarinin Benzini
Sizler nasil can vereceksiniz bu kadar milletin kul hakiyla
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28824)
14 Haziran 2018 Perşembe 21:33
nihat kaya encümenliği garanti etmeye çalışıyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28815)
14 Haziran 2018 Perşembe 19:49
Sen onu uyutabildiklerine yutur.Nasıl beleş olyor belediye onlara para vermiyomu hatçılara.peki;belediye nerden bulyor bu parayı bizden alınan vergiler değilmi.senin bize vereceğin en güzel haber istifan olacaktır.
14.05.2024
16:27
Nisan ayında 110 trafik kazası meydana geldi
Nisan ayında 110 trafik kazası meydana geldi
Bingöl'de nisan ayında 110 trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda 1 kişi hayatını kaybetti, 131 kişi de yaralandı.
13.05.2024
17:46
Bingöl`de JASAT dedektifleri aranan 2 şahsı yakaladı
Bingöl'de JASAT dedektifleri aranan 2 şahsı yakaladı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT dedektifleri, kasten öldürme suçundan dolayı 2 yıldır firari olan şahsı ve cinsel istismar suçundan aranan şahısları yakaladı.
13.05.2024
17:27
Bingöl`de kamu ve özel işletmelere kamera zorunluluğu
Bingöl'de kamu ve özel işletmelere kamera zorunluluğu
Valilik: 'Güvenlik eksikliği tespit edilen kamu işyerlerine ve özel işletmelere, otuz günden az olmamak üzere eksikliklerini giderebilecek kadar makul bir süre tanınacak ve tanınan süre sonunda işyeri alması uygun değerlendirilen tedbirler yönünden tekrar kontrol edilecek ve yükümlülüklerini yerine getirmeyen işletme sahipleri hakkında ilgili mevzuatlar gereğince işlem yapılacaktır.'
13.05.2024
16:45
Bingöl`de özel program! Gönüllerince eğlendiler
Bingöl'de özel program! Gönüllerince eğlendiler
Bingöl Belediyesince düzenlenen farkındalık etkinliğinde bir araya gelen özel gereksinimli bireyler, hem gönüllerince eğlendi hem de hünerleriyle katılımcılara keyif dolu anlar yaşattı.
13.05.2024
14:16
Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi açıklandı! Neler kısıtlandı?
Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi açıklandı! Neler kısıtlandı?
'Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi' çerçevesinde konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Ambulans, savunma ve güvenlik gibi alanlarda zorunlu ihtiyaçlar hariç yeni araç satın almayı ve kiralamayı 3 yıl süreyle durduruyoruz. Mevcut kiralık taşıt sözleşmeleri de izin alınmadan yenilenmeyecek' dedi. İşte tedbirler ve öne çıkan başlıklar…
12.05.2024
17:39
Bingöl`de bir silahlı olay daha! 1 ölü, 2 ağır yaralı
Bingöl'de bir silahlı olay daha! 1 ölü, 2 ağır yaralı
Bingöl merkez Çapakçur Vadisi'nde iki akraba arasındaki arazi anlaşmazlığı nedeniyle yaşanan gerilimde ateş açan kişi, bir kişinin ölümüne, iki kişinin yaralanmasına sebep oldu. Polis, cinayet zanlısını yakalama çalışmalarını sürdürüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın