KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Ocak 2026 Pazartesi
°C

Barakazi: Bunlar art niyetli söylemlerdir

Asfalt çalışmalarının seçimle ilişkilendirilmesinin doğru olmadığını vurgulayan Barakazi: Bunlar, halkımızın memnuniyetini görmezden gelen ve hizmet etme çabamızı bu tür söylemlerle gölgelemek isteyen çevrelerin art niyetli yaklaşımlarıdır. Bugüne kadar ilimizin üstyapısına 70 Milyon TL'yi aşkın yatırım yaptık, bunların göz ardı edilmeye çalışılmasını üzücü olarak karşılıyorum dedi.

Barakazi: Bunlar art niyetli söylemlerdir
17 EKİM 2018 ÇARŞAMBA 20:42
24
4443
36
AA aa

Bingöl Belediyesi'nce yürütülen asfaltlama faaliyetlerine dair geliştirilen anti propagandalara ilişkin değerlendirmesinde, bazı çevrelerin bilinçli olarak bu söylemleri dillendirdiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Yücel Barakazi, çalışmaları seçimle ilişkilendirenlerin samimiyetten uzak olduğunu ve seçim yatırımı olarak kullanmaya çalıştıklarını söyledi.

“Bugüne kadar hiçbir çalışmamızda seçim kaygısı gütmedik”

Halk açısından ciddi bir rahatlama ve ekonomik getiri sağlayan doğalgaz çalışmalarının kent genelinde önemli oranda tamamlanmadığını, belediye olarak da bozulan yolların onarımını en hızlı şekilde yürüttüklerini kaydeden Başkan Barakazi; “İki yıldır doğalgaz çalışmaları yürütülüyor. Geçen yıldan buyana kazılan yolları onarmak suretiyle sıkıntıları minimize etmeye çalışıyorduk. Tozu dumanı engelledik ama kazı bölgelerindeki dolgular yerine oturmadığı için özellikle asfalt bölgelerdeki yapılan yama çalışmalarında çöküntüler oluştu. Bu dolguların oturması için zamana ihtiyaç vardı. Bunu da hesaba katarak özellikle çarşı merkezindeki çalışmaların da tamamlanmasını bekledik. Ve planlamalarımız dahilinde Bahçelievler Mahallesi'nde startı verilen asfaltlama çalışmalarını çarşı merkezinde de önemli oranda tamamladık. Akabinde diğer mahallelerimize geçilecek. Fakat bazı çevreler çabamızı basite indirgemek adına yıpratma propagandalarını devreye sokmaya başladı. Bugüne kadar hiçbir çalışmamızda seçim kaygısı gütmedik. Düne kadar 'yollara neden müdahale edilmiyor' diyenler, bugün yapılan asfaltlama çalışmalarını seçimle bağdaştırarak basite indirmeye ve yok saymaya çalışıyor. Halkımızın talepleri neyse, ona göre çalışmalarımızı şekillendirdik ve asfalt çalışmalarımızı da bu kapsamda planladık. Bizim çabamız kendimizi parlatmak değil, memleketimizin yarınlarıdır. Hizmet odaklı ve halisane düşünen vatandaşlarımız bu çalışmalardan gayet memnun ve sıkıntılarımızı da gayet iyi anlıyorlar. Bu açıdan değerlendirildiğinde gayretimizi seçimle ilişkilendirenlerin bu tavırları samimiyetten uzak, tamamen art niyetli söylemlere dayalıdır” ifadelerini kullandı.

Görev sürecinin ilk 2 yılında üstyapıya 59 Milyon TL yatırım yaptıklarını vurgulayan Barakazi, şunları söyledi: “Göreve geldiğimiz üstyapıya 59 Milyon TL yatırım yaparak, tüm mahallelerimizde, ana caddelerde, ara sokaklarda çalışmalar yaptık o zaman seçim kaygısı mı vardı? Gelinen noktada üstyapıya 70 Milyon TL'den fazla yatırım yapılmış durumda.”

“Kamuoyu yönlendirilmeye çalışılıyor”

Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin yakın dönemde temelinin atıldığını kaydeden Barakazi, “Belediye hizmet binamızı da start vermek için çalışıyoruz. Şuanda askeri alan içerisinde hazırlıklar sürüyor. Geçen hafta güneş enerjisi projesinin sözleşmesini imzaladık. Yine çöpten enerji üretimi projesi kapsamında entegre tesisimizin temelini attık ve yakın zamanda elektrik üreteceğiz. Unutulmamalıdır ki belediye dinamik bir kurum ve projeler düzenli bir işleyiş içerisinde hayata geçirilir. Projelerimizin bu süreçte hayata geçirilmesi seçim malzemesi olarak değerlendirilmemeli. ‘Ne yaparsak yapalım seçim için diyecekler' deyip projelerimizi askıya alamayız. Art niyetli çevreler kasıtlı bir şekilde kamuoyunu yönlendirmeye çalışıyor. Vatandaşlarımızın bu tarz söylem ve eylemlere aldırış etmemesini bekliyoruz” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32084)
19 Ekim 2018 Cuma 17:10
artık hiç inandırıcı gelmiyorsun seni Allah'a havale ettik hakkımızı O alsın
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32082)
19 Ekim 2018 Cuma 15:11
Hizmet yapılsın da seçim için yapılsın. Kaldı ki bu siyasetin doğasında var.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32080)
19 Ekim 2018 Cuma 14:45
doğru bunlar art niyetli söylemler seçimle ne alakası adam rahatsız olmuş makam aracı ile giderken araç sarsıntısından gırgırına yol yapıyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32074)
19 Ekim 2018 Cuma 13:23
bunun seçim yatırımı olmadığına kimi nasıl inandıracaksın
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32073)
19 Ekim 2018 Cuma 10:20
Her şeye rağmen adam bingöle hizmet etti.tek eksiği siyaseti bilmemesi.onun içinde cambaz olması lazım.oda başkanda yok
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32061)
19 Ekim 2018 Cuma 06:33
Hani nerde nezaman Niy e şimdi yapiyorsun 4yildir nerdesin başkaan
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32059)
19 Ekim 2018 Cuma 03:33
Cahil olmayan her birey sizin bunu seçime yatırım olarak yaptıgınızı görür yıllardır nerdeydinizde seçime aylar kala yollar yapılmaya başlandı ? Arabalar döküldükten sonra mı aklınıza geldi ya da ?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32058)
18 Ekim 2018 Perşembe 23:14
Baskan bey bu sefer dogru soyluyor siz de her seyi yanlis anliyorsunuz ey halkim! Adam dogalgaz calismalaei nedeniyle bozulan çarşinin yollarini da mi yapmasin ..?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32057)
18 Ekim 2018 Perşembe 22:55
Üzülüyorum hemde çok..umarım bu defa encümeninden Başkan adaylarına bakıldığında adamcılık ve bölgecilik yapılmaz..bilgili kültürlü tecrübeli deneyimli halkla iç içe olacak bi ekip tercihi yapılır...çünkü büyük bi vebaldir yanlış tercih yapılırsa..encümenlere bi bakın sonra yorumuma eleştiriniz varsa yapın..BİNGÖL sen büyük sevdamızsın..öz Raman torunu
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32056)
18 Ekim 2018 Perşembe 22:48
Belediyecilik tamamen ekip işidir..Başkan bey ne kadar önemli ise encümende o kadar önemlidir..bu halk herşeyi biliyor emin olun..bilgi beceri tecrübe başarının temel öğrleridir..ama belediyecilik tamamen ufku geniş düşüncesiyle haraket edilerek çalışan bi kurum olmalı yıllar sonrası hesaplanarak yapılmalı şimdi sadece reis değil bide encümen grubuna bakın öyle allah için yorum yapın..al birini vur diğerine..bilgili Başkan bilgili encümen sloganı İle başlanmalı bu işe...bu memleket siyaset ile oy hesabı yaptığı için hep encümen adayları bölgecilik yapılıp seçildiği için kaybetti..yalan mı ???
26.01.2026
17:01
Bingöl`de Kadın Yükümlüler İçin Güçlendirme Protokolü İmzalandı
Bingöl'de Kadın Yükümlüler İçin Güçlendirme Protokolü İmzalandı
Bingöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile KADEM Bingöl Temsilciliği, kadın yükümlülerin eğitim, rehberlik ve sosyal destek faaliyetleriyle topluma yeniden kazandırılmasını amaçlayan iş birliği protokolü imzaladı.
26.01.2026
16:47
Hesarek Kayak Merkezi`nde Sömestr Yoğunluğu
Hesarek Kayak Merkezi'nde Sömestr Yoğunluğu
Bingöl'ün gözde kış turizm noktası Hesarek Kayak Merkezi, yarı yıl tatiliyle birlikte hem şehir içinden hem de çevre illerden gelen ziyaretçilerle dolup taştı. Karın keyfini çıkarmak isteyenler pistleri doldurdu.
26.01.2026
01:23
Sağlıkta sıkıntılar bitmiyor! Vahim iddia;
Sağlıkta sıkıntılar bitmiyor! Vahim iddia; '4 Aydır Malzeme Yok'
Dört aydır ortopedi malzemesi olmadığı için ameliyat olmadığını iddia eden vatandaş, sorumluluklardan şikayetçi olduğunu beyan ederken, asıl vahim iddia ise bir başka yorumcudan ihale sürecine dair geldi: '13 milyon daha düşük fiyat veren firmayı eleyip diğer yüksek fiyat veren firmaya ihaleyi vermeyi düşünüyorlar.'
26.01.2026
01:22
Hesarek`te talihsiz kaza!
Hesarek'te talihsiz kaza!
JAK timinin yaralıya hızla ulaşarak ilk güvenli müdahaleyi gerçekleştirmesinin ardından UMKE ekiplerine teslim edilen vatandaş, ambulansla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
26.01.2026
01:22
Üniversite öğrencilerine af geliyor!
Üniversite öğrencilerine af geliyor!
AK Parti tarafından hazırlanan 25 maddelik öğrenci affı düzenlemesinde sona gelindi. Yapılan çalışmaya göre af kapsamını sınırlı tutulacak. Düzenlemeden yalnızca lisans öğrencileri faydalanacak. Eğitimine ara veren kişiler, mazeretlerini resmi belgeyle ispatlamak zorunda olacak.
26.01.2026
01:11
Zorlu deplasmandan şampiyonluğa bir adım daha!
Zorlu deplasmandan şampiyonluğa bir adım daha!
Lider 12Bingölspor, Malatya Yeşilyurt deplasmanında hem sakatlıkla hem kırmızı kartla boğuştu ama üstün oyunuyla 1-0 kazanarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın