KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Ekim 2026 Çarşamba

Barakazi doğalgaz çalışmalarını inceledi

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, çarşı merkezinde devam eden doğalgaz çalışmalarını inceleyerek firmadan bilgi aldı.

Barakazi doğalgaz çalışmalarını inceledi
17 NİSAN 2018 SALI 20:54
12
3194
8
AA aa

Barakazi, beraberinde Başkan Yardımcıları Veysel Koç ve Ahmet Korkutata ile birlikte Kültür Caddesi'nde devam eden doğalgaz çalışmalarını inceledi.

Bitlis, Bingöl ve Muş illerine hizmet veren Doğalgaz Dağıtım Şirketi (Doğu Gaz) firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Barakazi, çalışmaların titizlikle yürütülmesini istedi.

Çarşı merkezi ve dört mahallede çalışmaların yürütüldüğünü ifade eden Barakazi, “Çarşı merkezinde başlayan doğalgaz çalışması şuanda Kültür Caddesi'nde devam ediyor. Bununla birlikte Şehit Mustafa Gündoğdu, Recep Tayyip Erdoğan, Bahçelievler ve Selahaddin-i Eyyübi mahallelerinde abone bağlantıları ve altyapı çalışmaları sürdürülüyor. Ramazan ayından önce çarşı merkezindeki çalışmaların tamamlanmasını hedefliyoruz” dedi.

Doğalgaz çalışmalarının doğru ve zamanında yapılması için bütün imkanların seferber edildiğini kaydeden Barakazi, şunları söyledi: “Firma yetkilileriyle sürekli irtibat halindeyiz. Belediyemizin teknik ekibi de düzenli olarak kontrollerini sağlıyor. Teknik ekiplerce belirlenen malzemeler doğalgaz çalışmasında kullanılıyor. Çarşı merkezindeki esnaflarımıza rahatsızlık vermeden çalışmaları yürütüyoruz. Çalışmalardan dolayı trafikte aksamalar yaşansa da, toz ve ses gürültüsü esnaf ve vatandaşlarımızı rahatsız etse de yatırımın sonunda refah sağlanacak. Esnaf ve vatandaşlarımızın bu geçici çalışmadan dolayı rahatsızlık duymamalı. İlimiz için büyük bir nimet olan doğalgaz yatırımı için çalışmalara destek verilmelidir.”

Kültür Caddesi üzerindeki esnafları da ziyaret eden Barakazi, doğalgaz çalışmalarından kaynaklanan sıkıntıları dinleyerek sabırlı olmalarını diledi.

Belediye bünyesinde yürütülen çalışmalara dair esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini de dinleyen Barakazi, çalışmalara dair bilgi aktardı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24766)
18 Nisan 2018 Çarşamba 16:33
Ne kadar sacma ya her yil Bingol un yollari kaziliyor ya bi kerede şu isinizi bitirin. Halk su yolun masraflarini her yil kendi cebinden ödüyor insaf yok mu sizde eyy yönetim
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24763)
18 Nisan 2018 Çarşamba 13:57
Yeşilyurt mahallesine ne zaman başlanacak
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24761)
18 Nisan 2018 Çarşamba 12:39
Başkana ve ekibine teşekkür ediyoruz.. hizmetlerinin devamını temenni ediyoruz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24758)
18 Nisan 2018 Çarşamba 11:13
Teknik ekip ıncelerken acaba Beyazıt caddesi üzerinde bulunan yoldaki durumu bırakılan cırkınliği görmediler mi toz toprak çöken yol hemde cok işlek bir yolda
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24753)
18 Nisan 2018 Çarşamba 10:41
Akılsız başın derdini ayaklar cekermiş o kazılan yolların yapıllalı kac gün ettiki şimdi hunharca kazıyorlar yazık bu milletin vergisine alın terıne yakışmadı bu bingölü yönetenlere yazık oldu yazık
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24748)
18 Nisan 2018 Çarşamba 10:15
İnali ve Kültür Mahallelerindeki yollarda yağmur yağınca balık tutuluyor.O zaman nerelerdeydiniz?Vatandaşa özellikle arabası olanlara zulüm çektiriyorsunuz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24742)
18 Nisan 2018 Çarşamba 01:04
Simdiye kadar nereydeydiniz vekileri bakanlari karsilayacaginiza isiinizin basinda olsaydiniz bu Sorunlar yasanmazdi secimde belli oldumu artik bunlari kimse tutamaz baslarlar heryeri kazmaya
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24735)
17 Nisan 2018 Salı 21:59
Kültür mahallesinde 2 yıl çalışma yapıldı başkanı ozaman hiç görmedik çarşı kalabalık ondan mı
14.10.2026
12:57
12Bingölspor`un kupa maçı 27 Ekim`de
12Bingölspor'un kupa maçı 27 Ekim'de
Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda 12Bingölspor'un rakibi Corendon Alanyaspor oldu. Bingöl temsilcisi, 27 Ekim Salı günü saat 20.30'da Alanya Oba Stadyumu'nda tur bileti için sahaya çıkacak. Yeşil-beyazlılar, Süper Lig temsilcisi karşısında kupada yoluna devam etmeyi hedefliyor.
14.10.2026
11:15
Hüdayi Vakfı:
Hüdayi Vakfı: 'Toplumsal çürümeyi kabullenmiyoruz'
Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı, yayımladığı bildiride fon krizinden yolsuzluk ve torpile, eğitim sisteminden sanal kumara kadar birçok başlıkta sert eleştiriler yöneltti. 'Suçlular ve sorumlular hesap vermeden kimse güvenden söz edemez' diyen vakıf, kamu kurumlarına ve denetim mekanizmalarına çağrıda bulundu.
14.10.2026
10:33
Bingöl hangi takımı tutuyor?
Bingöl hangi takımı tutuyor?
Bingöl'de 12 Bingölspor dışında en çok hangi takım tutuluyor? 81 ili kapsayan araştırmada Bingöl'ün tercihi belli oldu. Peki, komşu illerde zirvede hangi takımlar var? Sonuçlarda dikkat çeken şehirler de var.
14.10.2026
10:07
Azerbaycan`daki başörtüsü baskısına tepki!
Azerbaycan'daki başörtüsü baskısına tepki!
Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, Azerbaycan'da başörtüsü nedeniyle yaşandığı bildirilen mağduriyetlere tepki göstererek inanç özgürlüğünün korunması çağrısında bulundu. Platform, 'Başörtüsü suç değildir! İnanç özgürlüğü ayrıcalık değil, temel bir haktır' mesajını verdi.
14.10.2026
09:53
Alban`dan Bingöl için afet uyarısı: Risk büyük, önlem şart
Alban'dan Bingöl için afet uyarısı: Risk büyük, önlem şart
Jeoloji Mühendisleri Odası Bingöl İl Temsilcisi Mehmet Alban, deprem, heyelan ve çığ tehlikesine dikkat çekerek güvenli yapılaşma, bilimsel planlama ve etkin denetim çağrısı yaptı.
13.10.2026
18:31
Recep Butaku: `Şehirde muhalefetin varlığı hissedilecek`
Recep Butaku: 'Şehirde muhalefetin varlığı hissedilecek'
HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Recep Butaku, Bingöl Basın Konseyi ziyaretinde kentteki yol ve altyapı sorunlarından kurumlar arası koordinasyon eksikliğine, Maden Sokak'taki kentsel dönüşüm belirsizliğinden sağlık ve eğitim hizmetlerine kadar birçok konuda değerlendirmelerde bulundu. Butaku, 'Amacımız birilerini hedefe koymak değil, memleketin eksiklerini adil bir yaklaşımla dile getirmek' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın