KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Haziran 2026 Pazartesi
°C

Barakazi'den ev ziyaretleri

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi ve Eşi Pervin Barakazi, Ramazan ayında kent merkezindeki evlere misafir olmaya devam ediyor.

Barakazi`den ev ziyaretleri
08 HAZİRAN 2017 PERŞEMBE 05:58
0
2088
0
AA aa

 

Bingöl'de iftar öncesi ve sonrası çat kapı ev ziyaretleri yapan Barakazi, Belediye olarak görevlerinin sadece yol ve kaldırım yapmak olmadığını belirterek, "Bizlere gelen bilgiler doğrultusunda vatandaşlarımıza çat kapı ev ziyaretlerimize devam ediyoruz. Hemşehrilerimizi yaşam alanlarında ziyaret ederek, samimiyetine, hikayelerine ortak oluyoruz. İlk defa evimize bir belediye başkanı geliyor' diye konuşurlarken, gözlerindeki o mutluluğu yaşamak ise bizim en büyük mükafatımız oluyor” dedi.

“EN BÜYÜK SERMAYEMİZ VATANDAŞLARIMIZDAN GELECEK HAYIR DUALARI”

Ramazan ayının manevi atmosferi içerisinde vatandaşlarla daha çok bir arada olma arzusu içerisinde olduklarını ifade eden Barakazi, “Vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ediyoruz. Yüz yüze görüşerek onların varsa sorunlarını kendi ağızlarından bizzat dinliyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde çözüm bulmanın gayreti içerisinde oluyoruz. Ramazan beraberinde güzel duyguları canlandırıyor. Dertleşelim, sohbet edelim, birbirimizle olan kardeşliğimizi, bağlarımızı güçlendirelim diye  bu tür buluşmaları gerçekleştiriyoruz. Ayrıca ihtiyaçlarını ya da sorunları, sıkıntıları, bir talepleri olup olmadığını öğrenmeye çalışıyoruz bu ziyaretlerle. Bizim en büyük sermayemiz, insanlarımızın hayır dualarını alabilmektir. Onun için ziyaretlerimizde kendilerinden dualarını eksik etmemelerini de istirham ediyoruz. Amacımız, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu içerisinde tüm gönüllere bu manevi iklimi büyük Ramazan ayında bir nebze de olsa dokunmaktır. Ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde yalnız, hasta ve mağdur ailelere çat kapı ziyaretler gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Onların yaşam alanlarında inşallah bir arada olacağız” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, ev ziyaretleri esnasında sokaklarda karşılaştığı çocuklarla da yakından ilgilenen Barakazi, bir süre sohbet ettikten sonra kendilerine çeşitli hediyeler vererek sevindirdi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.06.2026
01:03
5 Ünlü Sanatçı, Efrayim Bebek İçin Bingöl`e Geliyor
5 Ünlü Sanatçı, Efrayim Bebek İçin Bingöl'e Geliyor
SMA Tip-1 hastası Efrayim Gökalp'in tedavisine destek olmak amacıyla anlamlı bir dayanışma organizasyonu düzenleniyor. Bir sinema filmi çekimi için Muş'ta bulunan 5 ünlü sanatçı, 30 Haziran Salı günü Bingöl'de vatandaşlarla buluşarak Efrayim bebeğe umut olacak.
29.06.2026
01:02
Bingöl`de sıcaklık alarmı!
Bingöl'de sıcaklık alarmı!
Meteoroloji'nin son tahminlerine göre Bingöl'de hava sıcaklıkları yeni haftayla birlikte yükselişe geçiyor. Salı gününden itibaren etkisini artıracak sıcak hava dalgasıyla birlikte kentte hafta sonuna doğru sıcaklığın 38 dereceye ulaşması bekleniyor.
29.06.2026
01:01
Bingöl`de Arazi Yangını Eve Sıçradı
Bingöl'de Arazi Yangını Eve Sıçradı
Bingöl merkeze bağlı Alatepe köyünde çıkan arazi yangını, rüzgârın etkisiyle büyüyerek müstakil bir eve sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınırken evde maddi hasar meydana geldi.
29.06.2026
00:58
GSB Bin 200 Sözleşmeli Antrenör Alacak! Bingöl`e 8 Kontenjan Ayrıldı
GSB Bin 200 Sözleşmeli Antrenör Alacak! Bingöl'e 8 Kontenjan Ayrıldı
Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2026 yılı personel alımı kapsamında Türkiye genelinde 1.200 sözleşmeli antrenör istihdam edecek. Bingöl'e ise 7 farklı branşta toplam 8 kontenjan ayrıldı. Başvurular 6-17 Temmuz tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacak.
27.06.2026
20:40
Çotla Dağı`nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Çotla Dağı'nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Doğayla iç içe bir gün geçirmek isteyenler, 5 Temmuz Pazar günü Genç ilçesindeki Çotla Dağı'nda buluşacak. Zıkte SÜRKAP tarafından ilk kez düzenlenecek Çotla Festivali'nde konserlerden geleneksel oyunlara, yarışmalardan yöresel ikramlara kadar gün boyu birçok etkinlik gerçekleştirilecek.
27.06.2026
20:39
TİMBİR`de Yeni Dönem Heyecanı
TİMBİR'de Yeni Dönem Heyecanı
Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), 2. Olağan Genel Kurulu Ankara'da gerçekleşti. Dr. Süleyman Basa'nın yeniden Genel Başkanlığa, Bingöl temsilcisi Hakim Bayraktar'ın da yönetim kuruluna seçildiği Genel Kurulda, TİMBİR'in yeni dönem yol haritası da belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın