KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Ekim 2026 Cumartesi

Barakazi'den 'sorumluluk' vurgusu

5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla açıklama yapan Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, yaşanılabilir bir Bingöl ve daha temiz bir çevre anlayışı için herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Barakazi`den `sorumluluk` vurgusu
03 HAZİRAN 2016 CUMA 07:28
0
2036
0
AA aa

5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla yazılı bir açıklama yapan Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, çevrenin insan sağlığı üzerindeki etkisinin tartışılmaz olduğunu, insanın yaşam hakkına saygı duyan ülkelerin çevreyi yaşanılabilir düzeye ulaştırdıklarını ve bunu da yasalarla koruduklarını belirtti.

Başkan Barakazi, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Hayatın içerisinde birbirimizden kopamayacağımız tek ortak nokta, ortak yaşam alanımız olan çevremizdir. Herkes içerisinde bulunduğu ortamın temiz, düzenli ve yaşanabilir olmasını ister. Bu nedenle 5 Haziran Dünya Çevre Günü, halkımıza temiz bir çevrenin önemini anlatabilmek için önemli bir vesile olmaktadır. Bingöl Belediyesi olarak bu yıl 7 yeni park yapıyoruz. Ayrıca 10 adet spor sahası yapacağız. Daha Temiz Bir Bingöl' sloganı ile başlattığımız temizlik kampanyası ile çevreyi ve vatandaşlarımızı hem korumak hem de çevre konusunda dikkat çekmek istedik. Amacımız, yeşili koruyan ve çevreye saygılı bir Bingöl oluşturmaktır. Bu yıl Belediyemiz tarafından ‘Daha Yeşil bir Bingöl' sloganıyla yaptığımız çalışmalar kapsamında şehrin muhtelif yerlerine 26 kalem değişik çapta 10 bin adet fidan dikimini gerçekleştirdik. Parklara, ana arterler ve caddeler boyunca yan bantlara, yeşil alanlara, yamaçlara, kavşak ve göbeklere, refüjlere çeşitli cins ve türlerdeki muhtelif türlerde ağaç ve çalı gurubu diken ekiplerimiz, yine Şehir Mezarlığı Hatice Belgin Caddesi'nin yamaç kısımlarına setler yapılarak ağaçların dikimi gerçekleştirilmiştir. Yaşanılabilir bir Bingöl ve yaşanılabilir bir çevre anlayışı için herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi gerekiyor. Her şey daha temiz ve daha güzel bir Bingöl için. Gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir dünya bırakmak için tüm insanlığın yaşanan çevre sorunlarına yönelik kitlesel ve bireysel olarak üzerine düşen sorumluluklarını yerine getirmesini diler, 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nü kutlarım” diye konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.10.2026
22:59
Bingöl`de köy yolları değişiyor: Sırada kuzey ilçeleri var!
Bingöl'de köy yolları değişiyor: Sırada kuzey ilçeleri var!
Bingöl'de Yukarı Çavuşlar köyünün 7,5 kilometrelik yolu sıcak asfaltla yenilendi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yolu inceleyen Vali Cahit Çelik, kuzey ilçelerine hizmet verecek saatte 120 ton kapasiteli yeni asfalt plentinin ihalesine gelecek hafta çıkılacağı müjdesini verdi.
16.10.2026
22:52
En çok ölümün yaşandığı iller belli oldu: Bingöl kaçıncı sırada?
En çok ölümün yaşandığı iller belli oldu: Bingöl kaçıncı sırada?
TÜİK'in açıkladığı ölüm istatistiklerinde Bingöl'ün sırası dikkat çekti. Kentte bir yılda bini aşkın kişi hayatını kaybederken, komşu illerle arasındaki fark da ortaya çıktı. Peki, Bingöl Türkiye genelinde kaçıncı sırada yer aldı, zirvede hangi şehirler var?
16.10.2026
16:55
Bingöl`de 689 üniversite öğrencisine iş imkânı!
Bingöl'de 689 üniversite öğrencisine iş imkânı!
Bingöl Üniversitesi ile İŞKUR iş birliğinde 689 öğrenci için Gençlik Programı düzenlenecek. Başvurular 19-23 Ekim tarihleri arasında alınacak, katılımcılar 27 Ekim'de noter kurasıyla belirlenecek. Öğrencilere katıldıkları her gün için 1.375 TL cep harçlığı ödenecek.
16.10.2026
16:37
Bingöl`de 135 kişilik alım yapılacak
Bingöl'de 135 kişilik alım yapılacak
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde toplam 135 kişi İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında istihdam edilecek. Başvurular 19-23 Ekim tarihleri arasında alınacak, katılımcılar 27 Ekim'de noter kurasıyla belirlenecek.
16.10.2026
16:04
İstanbul`dan Bingöl`e gönül köprüsü: Yayla YBO öğrencilerine destek
İstanbul'dan Bingöl'e gönül köprüsü: Yayla YBO öğrencilerine destek
İstanbul Tuzla'daki öğrencilerin kendi elleriyle ördüğü atkılar ve yazdıkları notlar, Bingöl'ün Genç ilçesindeki Yayla Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerine ulaştı. Genç İçin Bir Saat Derneği ve Minik Çocuklar Bingöl Grubu tarafından düzenlenen etkinlikte öğrencilere çanta, kırtasiye seti ve atkı hediye edildi.
16.10.2026
15:37
Bingöl`de kaç kişiye bir araç düşüyor?
Bingöl'de kaç kişiye bir araç düşüyor?
TÜİK, Eylül 2026'ya ilişkin araç istatistiklerini açıkladı. Bingöl'de kayıtlı araç sayısı artarken, kent nüfusu dikkate alındığında kaç kişiye bir araç düştüğü de ortaya çıktı. Peki, 282 bin 299 kişinin yaşadığı Bingöl'de her kaç kişiye bir araç düşüyor?
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın