KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Şubat 2026 Cumartesi
°C

Barış için rota Kiğı ve Adaklı'ya çevrildi

DEM Parti İl Eş Başkanı Ormangören; ''Barış İstiyoruz Çünkü' diyoruz; çünkü insanlar ölmesin, gençler geleceksiz kalmasın, kadına yönelik şiddet son bulsun ve demokratik, eşit, özgür bir ülke olsun. Bu kampanya, hepimizin ortak sesi olsun diye attığımız bir adım.'

Barış için rota Kiğı ve Adaklı`ya çevrildi
24 EYLÜL 2025 ÇARŞAMBA 21:53
1
1067
0
AA aa

“Barış İstiyoruz Çünkü” kampanyası kapsamında Kiğı ve Adaklı ilçelerini ziyaret eden DEM Parti İl Eş Başkanı Sedat Ormangören ve beraberindekiler, imza topladılar.

DEM Parti Bingöl İl Örgütü, “Barış İstiyoruz Çünkü” kampanyası kapsamında Kiğı ve Adaklı ilçelerini ziyaret etti. İki ilçede esnafları ziyaret ederek kampanyalarını anlatan partililer, barış için imza topladı. Çalışmaları sırasında çözüm sürecinin önemine ilişkin halka bilgiler verilip sürecin önemine dikkat çekildi.

Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan DEM Parti İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, “İlçe esnafıyla samimi sohbetler ederek, barışın acil bir ihtiyaç olduğunu vurguladık. ‘Barış İstiyoruz Çünkü' diyoruz; çünkü insanlar ölmesin, gençler geleceksiz kalmasın, kadına yönelik şiddet son bulsun ve demokratik, eşit, özgür bir ülke olsun. Bu kampanya, hepimizin ortak sesi olsun diye attığımız bir adım. Ziyaretlerimizde, esnafımızın da barış özlemini ve çözüm sürecine olan desteğini yakından hissettik” dedi.

Ziyaret kapsamında Kiğı Belediye Başkanı Hikmet Özüağ ile de bir araya gelen Ormangören, Özüağ ile barış ve demokratik toplum süreci hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti.

Ormangören, “Bu tür diyaloglar, barışın tabandan yükselmesi için vazgeçilmezdir. DEM Parti olarak, barış mücadelesini her alanda sürdüreceğiz” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
28.02.2026
03:10
'28 Şubat'la tam hesaplaşma sağlanmalı'
28 Şubat'ın 29. yılında açıklama yapan Memur-Sen Bingöl İl Başkanı Yunus Kava, askeri unsurların yargı önünde hesap verdiğini ancak sürecin sivil ve bürokratik ayağının bütünüyle ortaya çıkarılamadığını kaydetti.
28.02.2026
03:09
Ortaçanak`ta Zorlu Kurtarma
Ortaçanak'ta Zorlu Kurtarma
Yoğun kar ve tipiye rağmen göğüs ağrısı ve solunum sıkıntısı yaşayan hasta, UMKE ve 112 ekiplerince paletli ambulansla alınarak Bingöl Devlet Hastanesi'ne ulaştırıldı.
28.02.2026
03:09
Solhan SYDV`den Ramazan`da Hassasiyet Vurgusu
Solhan SYDV'den Ramazan'da Hassasiyet Vurgusu
Yardımların doğru ve adil şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaşması için titizlikle çalıştıklarını vurgulayan SYDV Müdürü Dumlu, kurumun, Ramazan boyunca gıda, nakdi yardım ve diğer sosyal destek programlarını belirlenen kriterler çerçevesinde sürdürdüğünün altını çizdi.
28.02.2026
03:07
15 yaş altına sosyal medya kısıtlaması
15 yaş altına sosyal medya kısıtlaması
Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 15 yaş altına yönelik sosyal medya düzenlemesine ilişkin çalışmaların sürdüğünü belirterek Meclis'in, sundukları yasanın değerlendirilmesini beklediklerini ifade etti.
28.02.2026
03:06
Bingöl`de aranan 10 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 10 şahıs yakalandı
Bingöl'de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan 1 haftalık çalışmalarda, çeşitli suçlardan hapis cezası bulunan 10 şahıs yakalandı.
28.02.2026
03:04
Bingöl`de aç tilki ilçe merkezine indi
Bingöl'de aç tilki ilçe merkezine indi
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde kızıl tilki yiyecek bulmak için ilçe merkezine indi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın