KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Eylül 2025 Çarşamba
°C

'Baros tam bir ırkçı'

Beşiktaş yöneticisi Murat Çelik'ten, Galatasaraylılar'ı kızdıracak sözler!

`Baros tam bir ırkçı`
06 EYLÜL 2008 CUMARTESİ 11:11
0
1242
0
AA aa
Beşiktaş yöneticisi Murat Çelik, G.Saray'ın yeni transferi Milan Baros'un ırkçı olduğunu ve Türkiye'ye yakışmadığını söyledi.

Çelik, Baros'un ırkçı hareketlerinin Avrupa'da olay olduğunu ve her nedense Türk spor kamuoyunun ve medyasının bu olaya sessiz kaldığını dile getirdi. İşte Çelik'in sarı-kırmızılıları kızdıracak sözleri: “G.Saray'ın son transferi Çek oyuncu Milan Baros çok iyi ve önemli bir futbolcu. Buna hiç şüphe yok. Ancak büyük kulüplerin formasını giyen oyuncuların, topluma ve gençliğe örnek oluşturduğunu unutmamak gerek.

Fransa'da top koşturduğu dönemde Baros, rakip Rennes takımın siyahi oyuncusu Stephan Mbia'ya yönelik yaptığı hareket kabul edilebilemez. Bu seviyedeki dünyaca ünlü bir futbolcunun adının, ‘ırkçılık' ile birlikte anılması çok üzücü. Ama daha önemlisi böyle bir oyuncunun artık Türkiye'de top koşturuyor olması hazin ve bir o kadar da düşündürücü. Irkçı bir futbolcunun oluşturacağı model, spora ve 'fair-play'e gönül vermiş bir insan olarak şahsen beni çok rahatsız ediyor.”
 
NOUMA'YI GÖNDERDİK

Genç yönetici geçmişte Pascal Nouma'nın yaptığı bir hareketten sonra hemen gönderildiğini de hatırlatarak, “Beşiktaş olarak geçmişte Pascal Nouma'ya karşı takındığımız tutum hala hafızalarda. Aynı şekilde, Drpiç transferinden vazgeçme nedenimiz de. Açıkçası G.Saray camiasının tamamen anlık reaksiyonlarla ortaya çıkmış olan Nouma ve Drpiç ile kıyaslanamayacak derecede vahim ve tehlikeli olan ”Baros'un ırkçı hareketi“ ile ilgili, Beşiktaşlılar'ın o günlerde gösterdiği hassasiyetin bir benzerini sergilemelerini beklerdim. Konu Beşiktaş olduğunda pireyi deve yapan kamuoyu ve medyanın, bu konuda sessiz ve duyarsız kalması da ayrıca düşünülmeli ve değerlendirilmelidir” diye konuştu.

VATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.09.2025
15:30
Bingöl HÜDAPAR heyeti Millet Bahçesi`nde…
Bingöl HÜDAPAR heyeti Millet Bahçesi'nde…
HÜDA PAR İl Başkanı Refik Alpaya; 'Çalışmalara başlayan yeni firmanın yetkilileri, Millet Bahçesinin kasım ayına kadar bitirileceğini söylediler. Temennimiz, bir an önce bitirilip halkımızın hizmetine sunulmasıdır' dedi.
10.09.2025
15:10
Geleneksel Oyunlar Tırı Bingöl`e Geliyor
Geleneksel Oyunlar Tırı Bingöl'e Geliyor
Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Abdulhadi Turus, Bingöl halkını bu güzel şenliğe davet ederek geçmişin ihtişamını, geleceğe taşımak adına 10 Eylül 2025 günü (bugün) 17:00 -22:00 saatleri arasında bütün Bingöl halkını Bingöl Kentpark'a buluşmaya davet etti.
10.09.2025
14:59
Türkiye`de kuraklık haritasında Bingöl…!
Türkiye'de kuraklık haritasında Bingöl…!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü dehşet veren haritayı paylaştı. Son 12 aylık kuraklık haritasına göre; Türkiye'nin büyük kısmı şiddetli ve olağanüstü kuraklık yaşıyor. Haritada Bingöl'ün yer aldığı kategori ise su kaynaklarının korunması, su tasarrufu ve daha birçok tedbir alınması gerektiğine işaret ediyor.
09.09.2025
16:47
Açıktan okuyacaklar dikkat! Başvuru ve kayıt yenileme başladı!
Açıktan okuyacaklar dikkat! Başvuru ve kayıt yenileme başladı!
Bingöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, 3 Eylül'de başlayan başvuruların 26 Eylül 2025 günü sona ereceğini duyurdu. Kayıt ücreti 400 TL. İstenen evraklar ise şöyle;
09.09.2025
16:28
Öğrencilerin ilk ziyaretçisi Jandarma oldu
Öğrencilerin ilk ziyaretçisi Jandarma oldu
Jandarma mesleğinin tanıtıldığı ve okumanın önemine vurgu yapıldığı ziyarette öğrencilere jandarma çocuk dergisi, jandarma boyama kitabı ve hayvan figürlü maskeler dağıtıldı.
09.09.2025
14:21
Bingöl`de dolandırıcılıktan ceza alan şahıs yakalandı!
Bingöl'de dolandırıcılıktan ceza alan şahıs yakalandı!
Bingöl'de Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın