KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Nisan 2026 Çarşamba
°C

Başar: 'Tüm gayretimiz öğrencilerimiz için'

Okul müdürleriyle bir toplantı gerçekleştiren Bingöl'ün Yedisu İlçe Kaymakamı Furkan Başar; 'Okullarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılamaya gayret gösteriyoruz, yeter ki öğrencilerimiz en iyi koşullarda eğitim ve öğretimlerini gerçekleştirsinler' dedi.

Başar: `Tüm gayretimiz öğrencilerimiz için`
23 EKİM 2022 PAZAR 18:18
3
4264
1
AA aa

Bingöl'ün Yedisu İlçe Kaymakamı Furkan Başar, ilçedeki okul müdürlerinin katılımıyla “Yedisu Eğitimin Geliştirilmesi” başlıklı toplantı düzenlendi. İlçe kaymakamlığında gerçekleşen toplantıda, müdürlerinin talepleri ve önerileri dinlendi. Öğrencilerin daha iyi şartlarda okumaları için tüm gayreti göstereceklerini aktaran Kaymakam Başar, “Okul müdürlerimizden eğitim ve öğretim kalitemizin artırılmasına yönelik projelere ağırlık verilmesini, öğrencilerle birebir ilgilenilmesini, yine ayrıca okullarımızda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek zaman zaman toplantılar yapmalarını isterim. Bizler de okullarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılamaya gayret gösteriyoruz. Yeter ki, öğrencilerimiz en iyi koşullarda eğitim ve öğretimlerini gerçekleştirsinler. Tüm gayretimiz öğrencilerimiz içindir ve bu gayret her daim sürecektir” diye konuştu.

Toplantıya Kaymakam Başar'ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhtesim Tunç ve İlçe Şube Müdürü Büşra Tunç katıldı.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_96172)
23 Ekim 2022 Pazar 19:44
Sayın kaymakam bu egitim kesiminin gözü var görmezler kulakları var duymazlar. Bunları sürekli denetime tabi tutmazsaniz bunlar yola gelmez. Bunların tek amacı ne kadar para alırım
15.04.2026
01:46
Midesinden yarım kilodan fazla uyuşturucu çıktı!
Midesinden yarım kilodan fazla uyuşturucu çıktı!
Bingöl'de polis ekiplerince gerçekleştirilen çalışmada, mide ve bağırsaklarında uyuşturucu madde taşıdığı belirlenen şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
15.04.2026
01:45
SGK`dan emeklilikte yeni denetim: Yurtdışı tatili yapanların primleri silinebilir
SGK'dan emeklilikte yeni denetim: Yurtdışı tatili yapanların primleri silinebilir
Sosyal Güvenlik Kurumu'nun emeklilik başvurularında uygulamaya aldığı yeni inceleme dikkat çekti. Sigortalı çalışırken yurtdışına çıkan kişilerden, o tarihlerde izinli olduklarını gösteren işyeri belgeleri talep ediliyor. Belgelerin sunulamaması halinde ilgili dönemlerin prim günleri silinebiliyor.
15.04.2026
01:44
Bingöl`de Hacı Adaylarına Kapsamlı Eğitim
Bingöl'de Hacı Adaylarına Kapsamlı Eğitim
Bingöl İl Müftülüğü tarafından düzenlenen iki günlük hac eğitim seminerine 300'ü aşkın hacı adayı katıldı. Programda hac ibadetine ilişkin dini, sağlık ve uygulamaya yönelik kapsamlı bilgilendirme yapıldı.
14.04.2026
13:51
Bingöl Stadyumu için Yozgat modeli!
Bingöl Stadyumu için Yozgat modeli!
Gençlik ve Spor Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre; yenilenecek Bingöl Şehir Stadyumu için Yozgat modeli uygulanacak. Kapasitesi 8 Bin olacak, mevcut yere inşa edilecek! Diğer detaylar ise şöyle;
14.04.2026
12:23
Bingöl`de Soğuk Hava Lastik Değişimini Geciktirdi
Bingöl'de Soğuk Hava Lastik Değişimini Geciktirdi
Bingöl'de mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle sürücüler yazlık lastiklere geçişi erteledi. Lastikçilerde beklenen yoğunluk oluşmazken, mevsimine uygun lastik kullanımının önemine dikkat çekiliyor.
14.04.2026
12:03
Bingöl`de bir hastanın safra kesesinden 2 Bin 67 taş çıkarıldı
Bingöl'de bir hastanın safra kesesinden 2 Bin 67 taş çıkarıldı
Bingöl Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirilen kapalı safra kesesi ameliyatında bir hastadan 2 bin 67 taş çıkarıldı. Doktorlar, bu denli yüksek sayının oldukça nadir görüldüğünü belirtti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın