KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Ocak 2026 Pazartesi
°C

Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Bingöl'ün Genç ilçesinde Liseye Geçiş Sınavı (L.G.S) sınavına hazırlanan öğrenciler, sınav öncesi kayak merkezine götürüldü.

Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi
24 OCAK 2019 PERŞEMBE 20:56
0
3089
1
AA aa

Genç ilçesinde 100 öğrenci Liseye Geçiş Sınavı (L.G.S) sınavı öncesi kayak merkezine götürüldü. Kayak merkezinde stres atan öğrenciler moral depolarken,  Geziye Genç Kaymakam Vekili Fatih Okumuş, Genç Belediye Başkanı M. Hadi Topraktan,  AK Parti İlçe Başkanı Bilal Sağlar, Milli Eğitim Müdürü Remzi Dinler ve öğrenciler katıldı.

Genç Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde "Gök Mavi Yer Beyaz" projesi hazırladı. Proje kapsamında okullarında yüksek karne notu alan öğrenciler ile okul içi ve dışında örnek davranışlarda bulunan 100 öğrenci  Haserek kayak merkezine götürüldü. LGS sınavı öncesi öğrencilerin stresini azaltması hedeflenen bu projede öğrenciler, hem kayak yaptı, hem de eğlenme fırsatı buldu. Hayatlarında ilk defa kayak merkezini gören öğrenciler dolu dolu bir gün geçirerek moral depoladı.

Çocukların bu tip projelerle daha fazla mutlu olduğunu dile getiren Genç Kaymakam Kaymakamı Vekili Fatih Okumuş, “Öğrencilerin gezi öncesi gözlerindeki ışıltıyı ve merakı görmek bizi çok mutlu etti. Öğrencilerimiz bu geziyle ilk defa kayak merkezini gördü. Yaptığımız bu projeyle öğrencilerimiz birbirleriyle kaynaşıp çok güzel dostluklar edindi. Bu projeyi hazırlamamızda ki amacımız, kırsalda okuyan öğrencilerimizin moral ve motivasyonlarını yükseltmekti. İnşallah bunda da başarılı olmuşuzdur. Bu tarz projelerimizi gelecek zamanlarda da yapacağız. Kaymakamlık olarak tüm çalışmalarımız çocuklarımızın daha iyi yerlere gelmesi içindir” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.01.2026
21:05
2B arazileri yeniden satışa çıkıyor
2B arazileri yeniden satışa çıkıyor
TBMM Bayındırlık ve İmar Komisyonunda kabul edilen kanun teklifi ile kamuoyunda 2B olarak bilinen arazilerin satış sürecinde başvuruyu kaçıranlar veya ödeme şartlarını süresinde yerine getiremeyenlere ek bir başvuru süresi geliyor. Teklife göre, taksitlerini ödeyemeyenler veya başvuruyu kaçıranlar, 31 Temmuz'a kadar yeniden başvurarak 2B arazileri üzerindeki taşınmazlarının tapusunu alabilecek.
17.01.2026
21:32
Bingöl`de otomobil domuz sürüsüne çarptı: 3 yaralı
Bingöl'de otomobil domuz sürüsüne çarptı: 3 yaralı
Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Güvenlik güçleri kazayla ilgili inceleme yaptı.
17.01.2026
21:23
Bingöl`de 14 aranan şahıs yakalandı
Bingöl'de 14 aranan şahıs yakalandı
Bingöl'de bir hafta içerisinde, hakkında arama kaydı bulunan 14 şüpheli yakalandı.
17.01.2026
21:11
Bingöl`de UMKE`den zorlu kış şartlarında hayat kurtaran müdahale
Bingöl'de UMKE'den zorlu kış şartlarında hayat kurtaran müdahale
Bingöl'de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kara yolu ulaşımının sağlanamadığı bölgede, UMKE ekipleri zorlu kış şartlarında bir hastaya ulaşarak sağlık ekiplerine teslim etti.
17.01.2026
20:52
Bingöl Hacılar`da Otobüs ile Tır Çarpıştı: 3 Yaralı
Bingöl Hacılar'da Otobüs ile Tır Çarpıştı: 3 Yaralı
Bingöl–Erzurum karayolu Hacılar Köyü mevkiinde otobüs ile tırın çarpışması sonucu yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaparken yetkililer sürücüleri buzlanmaya karşı uyardı.
16.01.2026
16:16
İki Yıl Sonra Yeniden Yürüyor
İki Yıl Sonra Yeniden Yürüyor
Bingöl'de otoimmün miyelit hastalığına yakalanan 14 yaşındaki Aziz Enül, Elâzığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde 2 yıl süren yoğun tedavi ve rehabilitasyonun ardından destekli şekilde yürümeye başladı. Türkiye'de sadece birkaç vakada görülen bu nadir hastalık için gerçekleştirilen tedavi süreci başarıyla sonuçlandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın