KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Temmuz 2025 Pazartesi
°C

‘BAŞBAKAN’A SAHİP ÇIKALIM’ ÇAĞRISI

Son zamanlarda AK Parti Hükümeti ve Başbakan’a karşı düzenlenen komplolara değinen Bakan Yılmaz: “Bu seçimlerde Başbakanımıza Bingöl'den, Genç'ten gür bir sesle, 'evet' diyeceğiz, destek olacağız. Sandıklar açıldığı gün Türkiye’ye tuzak kurmaya çalışanlar, en güzel cevabı o sandıklarda görecekler” dedi.

‘BAŞBAKAN’A SAHİP ÇIKALIM’ ÇAĞRISI
05 MART 2014 ÇARŞAMBA 23:57
0
2188
0
AA aa

Çeşitli Temaslarda bulunmak üzere Bingöl'e gelen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Genç ilçesinde partisinin seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı. Açılışta bir konuşma yapan Bakan Yılmaz, ‘Başbakan'a sahip çıkalım çağrısı' yaparak, 30 Martta yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde halktan destek istedi.

Konuşmasında yerel seçimlerin önemine vurgu yapan Bakan Yılmaz: “bu seçim, son dönemde yaşadığımız olaylarla yerel seçimin ötesine geçti. Bu seçim artık aynı zamanda bir genel seçim aynı zamanda bir referandumdur. Bu seçimde sadece belediye başkanlarına karar vermeyeceğiz. Bu seçimde Başbakandan mı yanayız, Başbakana saldıranlardan mı yanayız, bunun kararını vereceğiz" dedi

“KARAR VERME ZAMANI GELDİ”

Birilerinin Türkiye'nin önünü kesmeye çalıştığını kaydeden Bakan Yılmaz: “Güçlü Türkiye'nin önünü kesmek istiyor. Türkiye'yi yeniden o eski günlere, koalisyon günlerine döndürmek istiyorlar. Yeniden istikrarsızlık olsun istiyorlar. Önümüzdeki seçimde Türkiye'nin istikrarının devamından mı yanayız, yoksa bu istikrarı bozmaya çalışanlara mı güç vereceğiz bunun kararını vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Konuşmasında eskiden insanların kendi dillerinde müzik bile dinleyemediğini hatırlatan Bakan Yılmaz, şunları söyledi: “O günlerden bugünlere geldik. Kim yaptı peki bu reformları? AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan yaptı. O yüzden bir vefa borcumuz var. Bu seçimlerde Başbakanımıza Bingöl'den, Genç'ten gür bir sesle, 'evet' diyeceğiz, destek olacağız inşallah. Sandıklar açıldığı gün Türkiye'ye tuzak kurmaya çalışanlar, en güzel cevabı o sandıklarda görecekler. En güzel cevabı, halkımızdan, milletimizden görecekler."

Açılışa AK Parti Bingöl Belediye Başkan Adayı Yücel Barakazi, Genç Belediye Başkan Adayı M. Hadi Topraktan, İl Başkanı Yusuf Coşkun ve çok sayıda partili katıldı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.07.2025
22:20
Bingöllüler dikkat! Güneş çarpabilir
Bingöllüler dikkat! Güneş çarpabilir
Türkiye Afrika'dan gelen yeni sıcak hava dalgasının etkisi altına girdi. Bir süredir aşırı sıcaklarla baş etmeye çalışan Bingöl, yeni sıcak hava dalgasıyla adeta kavrulacak.
20.07.2025
22:01
Bingöllü dağcılar zirvede!
Bingöllü dağcılar zirvede!
Bingöl SAR Arama Kurtarma Bingöl Temsilciliği üyesi dağcılar, Türkiye'nin en yüksek noktası olan Ağrı Dağı ile Cilo Dağı'na zirve tırmanışı yaptılar.
20.07.2025
21:49
İki haftada uyuşturucudan Bin 933 şüpheli yakalandı
İki haftada uyuşturucudan Bin 933 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya son 2 haftadır Bingöl dahil 72 ilde uyuşturucuya yönelik düzenlenen operasyonlar sonucu bin 933 şüphelinin yakalandığını, 927 kilogram uyuşturucu madde ile 1 milyon 296 bin adet uyuşturucu hapın ele geçirildiğini açıkladı.
20.07.2025
21:43
Bingöl`de ruhsatsız silah operasyonu
Bingöl'de ruhsatsız silah operasyonu
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda ruhsatsız silah ele geçirildi. Olaya ilişkin şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
20.07.2025
21:36
'Failler yargı önüne çıkarılmalı'
DEM Parti Bingöl İl Örgütü, 20 Temmuz 2015'te Suruç'ta bir araya gelen 33 kişinin DAİŞ'in canlı bomba saldırısıyla katledilmesinin 10. yıldönümünde basın açıklaması yaptı ve faillerin geçen zamana rağmen yakalanmadığını belirtti.
18.07.2025
21:52
Başkan Tartar söz verdi
Başkan Tartar söz verdi
Bingöl'ün Genç ilçesini Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Rafting Türkiye Şampiyonası'nda başarıyla temsil ederek Türkiye 3.'sü olan Genç Murat Aslanları Rafting Takımı'na, Genç Belediye Başkanı Kemal Tartar'dan anlamlı bir destek geldi. Başkan Tartar, sporculara uluslararası standartlarda yeni bir rafting botu sözü verdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın