KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Mayıs 2026 Pazartesi
°C

‘BAŞBAKAN’A SAHİP ÇIKALIM’ ÇAĞRISI

Son zamanlarda AK Parti Hükümeti ve Başbakan’a karşı düzenlenen komplolara değinen Bakan Yılmaz: “Bu seçimlerde Başbakanımıza Bingöl'den, Genç'ten gür bir sesle, 'evet' diyeceğiz, destek olacağız. Sandıklar açıldığı gün Türkiye’ye tuzak kurmaya çalışanlar, en güzel cevabı o sandıklarda görecekler” dedi.

‘BAŞBAKAN’A SAHİP ÇIKALIM’ ÇAĞRISI
05 MART 2014 ÇARŞAMBA 23:57
0
2305
0
AA aa

Çeşitli Temaslarda bulunmak üzere Bingöl'e gelen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Genç ilçesinde partisinin seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı. Açılışta bir konuşma yapan Bakan Yılmaz, ‘Başbakan'a sahip çıkalım çağrısı' yaparak, 30 Martta yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde halktan destek istedi.

Konuşmasında yerel seçimlerin önemine vurgu yapan Bakan Yılmaz: “bu seçim, son dönemde yaşadığımız olaylarla yerel seçimin ötesine geçti. Bu seçim artık aynı zamanda bir genel seçim aynı zamanda bir referandumdur. Bu seçimde sadece belediye başkanlarına karar vermeyeceğiz. Bu seçimde Başbakandan mı yanayız, Başbakana saldıranlardan mı yanayız, bunun kararını vereceğiz" dedi

“KARAR VERME ZAMANI GELDİ”

Birilerinin Türkiye'nin önünü kesmeye çalıştığını kaydeden Bakan Yılmaz: “Güçlü Türkiye'nin önünü kesmek istiyor. Türkiye'yi yeniden o eski günlere, koalisyon günlerine döndürmek istiyorlar. Yeniden istikrarsızlık olsun istiyorlar. Önümüzdeki seçimde Türkiye'nin istikrarının devamından mı yanayız, yoksa bu istikrarı bozmaya çalışanlara mı güç vereceğiz bunun kararını vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Konuşmasında eskiden insanların kendi dillerinde müzik bile dinleyemediğini hatırlatan Bakan Yılmaz, şunları söyledi: “O günlerden bugünlere geldik. Kim yaptı peki bu reformları? AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan yaptı. O yüzden bir vefa borcumuz var. Bu seçimlerde Başbakanımıza Bingöl'den, Genç'ten gür bir sesle, 'evet' diyeceğiz, destek olacağız inşallah. Sandıklar açıldığı gün Türkiye'ye tuzak kurmaya çalışanlar, en güzel cevabı o sandıklarda görecekler. En güzel cevabı, halkımızdan, milletimizden görecekler."

Açılışa AK Parti Bingöl Belediye Başkan Adayı Yücel Barakazi, Genç Belediye Başkan Adayı M. Hadi Topraktan, İl Başkanı Yusuf Coşkun ve çok sayıda partili katıldı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.05.2026
18:49
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Bingöl Şehir Stadyumu'nun yeniden yapılacak olması nedeniyle, 2. Lig'e yükselen 12 Bingölspor'un iç saha maçlarını Aşağı Çarşı'da oynayabilmesi için yeni proje hazırlanıyor. Bingöl Valisi Cahit Çelik, saha alnında incelemelerde bulunarak çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.
10.05.2026
16:54
‘Milyonluk usulsüzlük
'Milyonluk usulsüzlük' iddiası!
Bingöl 3. Kısım Sanayi Sitesi Denetim Kurulu Başkanı Faruk Başaran, 2024 yılı hesaplarına ilişkin bağımsız denetim raporlarında milyonlarca liralık usulsüzlük tespit edildiğini iddia ederek, genel kurul sürecine ilişkin kamuoyuna açıklamada bulundu.
10.05.2026
16:52
Bingöl`de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlar devam ederken, kent genelinde yapımı süren okul ve sosyal tesis projelerinde incelemelerde bulunuldu. Projelerde sosyal alanlar, teknolojik altyapı, erişilebilirlik standartları ve güvenli eğitim ortamlarının ön planda tutulduğu ifade edildi.
10.05.2026
16:51
Bingöl yaylalarına göç başladı
Bingöl yaylalarına göç başladı
Diyarbakır'ın Çermik ilçesinden yola çıkan göçerler, havaların ısınmasıyla birlikte Bingöl yaylalarına doğru uzun ve meşakkatli yolculuğa başladı.
08.05.2026
21:02
Bingöl ADEM-2`den ‘Kadın El Emeği` Sergisi
Bingöl ADEM-2'den 'Kadın El Emeği' Sergisi
Bingöl'de Aile Destek Merkezi-2 bünyesinde eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı el emeği ürünler, Kalium AVM'de açılan 'Kadın El Emeği' sergisiyle vatandaşların beğenisine sunuldu. Sergide yer alan eserlerin büyük emek ve özveriyle hazırlandığını kaydeden Nermin Çelik, bu ürünlere sahip çıkmanın aynı zamanda kadın emeğine sahip çıkmak anlamına geldiğini vurguladı.
08.05.2026
20:54
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Nisan ayında Bingöl'de 258 aileye 514 bin 583 TL değerinde ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Derneğin yurt içi ve yurt dışındaki toplam yardım tutarının ise 1 milyon 474 bin 233 TL olduğu açıklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın