KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Ocak 2026 Salı
°C

Başbakan'ın son durumu nasıl?

Güven Hastanesi Başhekim Yardımcısı Küçükbaş, Başbakan'ın son durumu ile ilgili bir açıklama yaptı. Erdoğan bir süre hastanede kontrol altında tutulabilir.

Başbakan`ın son durumu nasıl?
17 EKİM 2006 SALI 14:37
0
1343
0
AA aa

Güven Hastanesi Başhekim Yardımcısı Tevfik Ali Küçükbaş, Başbakan Erdoğan'ın saat. 25'te hastanelerinin acil servisine getirildiğini açıkladı.

Küçükbaş'a göre Başbakan hastaneye geldiğinde yorgun, bitkin ve halsiz bir durumdaydı ve bilinci hafif bulanıktı. Yapılan ilk tetkiklerde kan şekeri çok düşük olduğu tespit edildi.

Dr. Tevfik Ali Küçükbaş, ''yaptığımız değerlendirmelerden sonra, hayati fonksiyonları tamamen yerinedir. Normal sınırlarda. Aşırı yorgunluk ve oruca bağlı olarak şeker değerlerinde bir düşme meydana gelmiştir. Buna bağlı olarak vücuttaki bu değişiklikler hemen kontrole alınmış durumda. Başban Erdoğan'ın şuan durumu gayet iyi... Endişe edilecek bir durum sözkonusu değil. Sağlığı iyi durumda" dedi.
 
Başbakan Erdoğan'ın bu akşam hastanede kalıp kalmayacağı yönündeki bir soru üzerine, Dr. Küçükbaş, ''onun kararını, izleyen doktorlarımızla da görüşerek vermek daha doğru'' şeklinde konuştu.

Küçükbaş, Başbakan'ın sahurda yemek yememiş ya da çok az bir şey yemiş olduğunu da sözlerine eklerken, kendisinin de uygun görmesi durumunda Erdoğan'ın bir süre daha hastanede kontrol altında tutubileceklerini açıkladı.



HABER7
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.01.2026
15:29
Bayram`dan yeni yönetime net mesaj;
Bayram'dan yeni yönetime net mesaj; 'Boyun Eğerseniz, Bir Ömür Eğik Kalır!'
Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlık seçiminin ardından görevi devreden 52 yıllık Başkan Ali Bayram, yeni yönetime seslendi; 'Yiyicilere karşı sert olmazsanız bir kez boyun eğersiniz, bir ömür eğik kalır. O hâlinizi severler, kıymetli olursunuz, belki parayı da bulursunuz. Tercih sizin' dedi. Bayram, ağabeylik yapı tecrübe paylaşımına da açık olduğunun altını çizdi.
12.01.2026
15:08
Efrayim Bebek İçin Canlı Yayında büyük destek
Efrayim Bebek İçin Canlı Yayında büyük destek
Sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen yayında, hayırsever vatandaşların yoğun desteğiyle 550 bin TL bağış toplandı.
12.01.2026
14:56
Araç Takla Attı: 2 Yaralı
Araç Takla Attı: 2 Yaralı
Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
12.01.2026
14:50
Bingöl`de trafik kazası: 1 yaralı
Bingöl'de trafik kazası: 1 yaralı
Bingöl'de kar ve buzlanmadan dolayı otomobilin tıra çarpması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi yaralandı.
12.01.2026
14:40
Muhammed Berdibek yanıtladı: İran`daki protestoların başarı şansı var mı?
Muhammed Berdibek yanıtladı: İran'daki protestoların başarı şansı var mı?
Bingöllü Bürokrat ve Yazar Muhammed Berdibek tarafından kaleme alınan 'Mehdi'den Önce, Devrimden Sonra: İran' eseri gündemdeki yerini korurken Berdibek, canlı yayında günlerdir süren protestoların başarıya ulaşma şansının olup olmadığını değerlendirdi.
11.01.2026
15:55
HÜDAPAR, Genç`teki şehir içi ulaşım sorunu için çözüm istedi
HÜDAPAR, Genç'teki şehir içi ulaşım sorunu için çözüm istedi
HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, ilçe genelinde özellikle öğrenciler, veliler, yaşlılar ve hastaların yaşadığı ulaşım sıkıntılarını belediye meclisine soru önergesiyle taşıdıklarını açıkladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın