KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Temmuz 2025 Pazar
°C

Başınıza bela almayın!

Bingöl'de konuşan bakan fakıbaba, küçülteceksiniz, böleceksiniz, kendinize uygun ülkeler yaratacaksınız ve daha uygun bir şekilde islam'ı yöneteceksiniz. vallahi türkiye'yi tanımamışsınız. türkiye öyle sıradan bir ülke değil, başınıza bela almayın dedi.

Başınıza bela almayın!
23 EKİM 2017 PAZARTESİ 01:22
0
2753
0
AA aa

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba, AK Parti Bingöl Merkez İlçe 6. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, İslam topraklarının bölünmesine yönelik politikaların izlendiğini söyledi.

Bazı güçlerin ülkeyi bölerek, İslam'ı Hristiyanlaştırmaya çalıştığını vurgulayan Fakıbaba, “Amaçları inanın ülkemizi parçalamak, ülkemizi bölmek, İslam'ı Hristiyanlaştırmak. Olaya baktığımızın zaman gerçekten bunu görüyorsunuz. Bunların amacı ülke halkına yardım etmek değil. Sizler sınırlarınızı kaldırırken, birleştirirken niye İslam topraklarını bölüyorsunuz, parçalıyorsunuz. Küçülteceksiniz, böleceksiniz, kendinize uygun ülkeler yaratacaksınız ve daha uygun bir şekilde İslam'ı yöneteceksiniz. Vallahi Türkiye'yi tanımamışsınız. Türkiye öyle sıradan bir ülke değil. Başınıza bela almayın” dedi.

Türkiye ve AB ilişkilerini de değerlendiren Fakıbaba, “Çok samimi bir arkadaşım ve Avrupa'da milletvekili olan bir kardeşim. Dedi ki ben bir Cumhurbaşkanı ile çok samimiyim. Dedi ki, biz sizi almayız, niye dedim. Çünkü siz Müslümansınız. Belli, şartlarını koymuşlar. Onların bizi kabul etmesi mümkün değil ve Sayın Cumhurbaşkanımız da bunu çok iyi biliyor. Şu an uygulanan politikanın yürekten olduğuna inanıyorum. Şunu çok iyi bilmeleri gerekir ki, bizi bölemezler. Çünkü biz kardeşiz, bizi bölmeleri mümkün değil. Bizim ayrılmamız mümkün değil aramızda bir fark yok” diye konuştu.

“Bir şeyleri bahane ederek ülkeyi bölmek isteyen insanlar var” diyen Fakıbaba, şunları söyledi: “Burada Allah'ın izniyle Türk'ün de, Arap'ın da sahibi sizlersiniz. Bizler varken sana ne oluyor kardeşim. Binlerce kilometreden kalkıyorsun falanın hakkını korumaya yeltenerek, buraya geliyorsun yok öyle yağma. Biz kendi haklarımızı korumayı biliyoruz evvel Allah. Dünya âleme ders vermemiz lazım. Bu seçim sadece AK Parti'nin, sadece ülkenin seçimi değil, bu seçim İslam'ın seçimidir. Yemen'in, Arakan'ın, Irak'ın, Suriye'nin, bütün bölgenin ve Müslüman âleminin seçimidir. Bütün insanların bütün Müslümanların gözü Türkiye'dedir. Acaba Recep Tayyip Erdoğan'ın partisi ne yapacak. Karşı tarafta diyor ki, biz bunları nasıl yeneceğiz. Vallahi hayal kırıklığına uğrayacaksınız.  2019 sonra 2023 hedeflerine sizlerle beraber gideceğiz. Hepimiz dik duracağız hepimiz çalışacağız. Partimiz için bir oy bir oydur. 50+1 hem Türkiye'nin hem İslam âleminin kaderini belirleyecektir. Allah'ın izniyle önce yerel seçimde sonra genel seçimde Cumhurbaşkanımızı yeniden Cumhurbaşkanı yapacağız ve Türkiye'nin önü açılacak. Ve ben biliyorum ki, yeni Cumhurbaşkanlığı Sistemi ile Türkiye çok şeyler kazanacak.”

YILMAZ, “MÜDAHALELERİ BOŞA ÇIKARACAĞIZ”

2019 yılında yapılacak seçimlere dikkat çeken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ise, “Önümüzde çok önemli bir takvim var. 2019'da üç tane çok önemli kritik seçimi ve yeni sistemin ilk seçimlerini yaşayacağız. Şu anda bir geçiş sürecindeyiz. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine henüz tam olarak geçmedik. Şu anda partili Cumhurbaşkanlığı süreci yaşıyoruz. Bu sistemi kurarken de birçok saldırılara uğradık 2019 yılında da karşımıza birçok engel birçok müdahaleler ile karşı karşıya kalacağız. Ama biz ne kadar güçlü olursak teşkilatlarımızla, el ele ne kadar birlik içinde olursak, bugüne nasıl geldiysek bundan sonra da bu müdahaleleri boşa çıkaracağız” ifadelerini kullandı.

Programa, AK Parti Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu, İstanbul Milletvekili Azmi Ekinci, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun ve parti teşkilatı katıldı.

Konuşmaların akabinde tek listeyle gerçekleştirilen seçimde, Feyzi Kızıl AK Parti Bingöl Merkez İlçe Başkanı oldu.



 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.07.2025
00:58
12Bingölspor`dan sponsorluk çağrısı!
12Bingölspor'dan sponsorluk çağrısı!
Yönetim kurulu üyeleri haricinde bir sonuç alınamadığını ve takıma dışarıdan hiçbir maddi destek bulunamadığını vurgulayan Başkan Özturan; 'Gerekli destekleri sağlayamazsak bu durum bizlerin tek başına üstelenebileceği bir yük değildir. Herkesi, takımımıza sahip çıkmaya davet ediyorum!'
12.07.2025
00:54
Seven`den ‘Terörsüz Türkiye` vurgusu
Seven'den 'Terörsüz Türkiye' vurgusu
AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven: 'Terörsüz bir Türkiye, sadece güvenlik açısından değil, sosyal ve ekonomik açıdan da büyük bir dönüşümün kapılarını aralayacaktır.'
11.07.2025
18:32
Bingöl`de aranan şahıs yakalandı, kırsalda uyuşturucu ele geçirildi
Bingöl'de aranan şahıs yakalandı, kırsalda uyuşturucu ele geçirildi
Bingöl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarda 4 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs Garip Köyü'nde yakalandı. Sağgöze Köyü kırsalında ise 1.410 kök kenevir ve silah ele geçirildi, iki şahıstan biri yakalandı.
11.07.2025
18:30
DEM Parti Önergesine Yanıt İstedi
DEM Parti Önergesine Yanıt İstedi
DEM Parti gurubundan yapılan açıklamada: 'DEM Parti Belediye Meclis grubu olarak yaklaşık 4 ay önce verdiğimiz önergeye de hala cevap verilmemiştir ve Bingöl Belediyesi yaptığı torpillerle Bingöl gençlerinin vicdanının altında kalmıştır' denildi.
11.07.2025
17:59
LGS`de 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu
LGS'de 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu
Bingöl merkez TOBB Cevdet YILMAZ Ortaokulu öğrencisi Ahmet Kerem Katar, 2025 Lise Giriş Sınavı'nda (LGS) 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu! Sonucu 'Bingöl'ümüzü gururlandıran büyük başarı!' notuyla paylaşan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'Yolun açık, başarıların daim olsun Ahmet Kerem!'
11.07.2025
17:29
Kuyuldar`dan çağrı!
Kuyuldar'dan çağrı! 'Herkesin fikrine, katkısına ihtiyacımız var'
Bingöl'ün acil çözülmesi gereken sorunlarını 'işgal, su, trafik ve deprem' başlıklarıyla sıralayan ve çözüm için kamu, sivil toplum ve halkın katılımı çağrısında bulunan Bingöl Kent Konseyi Başkanı Yunus Kuyuldar: 'Bu şehirde yaşayan herkesin fikrine, katkısına, deneyimine ihtiyacımız var. Bingöl'ü hep birlikte daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek istiyoruz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın