KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Temmuz 2025 Perşembe
°C

Başkan amcadan park istediler

Yeşiyurt Mahallesi Yeşil Bingöl Projeleri kapsamında mahallelerine yeni bir park istediler. Toz toprak içinde oynayan çocuklar, mahallelerine yeni bir park taleplerine, gelecek cevabı sabırsızlıkla bekliyorlar.

Başkan amcadan park istediler
15 AĞUSTOS 2008 CUMA 12:13
0
1405
0
AA aa
Yeşilyurt Mahallesi'nde oyun parkının yokluğundan şikâyet eden çocuklar, taşıt yollarında oyun oynuyorlar. Belediye Başkanı Hacı Ketenalp tarafından mahallelerine park yapılmasını isteyen çocuklar, oyun alanlarının yokluğundan şikâyet ederek, yeni park istediler.  Mahalle'de ikamet eden çok sayıda çocuk, mahallelerinde oyun parkının eksikliği yüzünden sık trafik yoğunluğuna sahip cadde ve taşıt yollarında vakit geçiriyor.  En büyük ihtiyaçlarının ‘oyun' olduğunu belirten çocuklar, mahallelerinde bir an önce arkadaşlarının ve kendilerinin vakit geçirebileceği bir oyun alanı yapılmasını istedi.  Belediyeden oyun parkı isteyen çocuklar, park istemini şu şekilde aktardılar; “Birçok mahallede arkadaşlarımızın eğlenebilecekleri, oyun oynayacakları alanlar bulunurken biz yollarda oynamak zorunda kalıyoruz. Mahallemize park yapılmasını istiyoruz. Top oynamak için küçük bir alan, jimnastik aletleri, kay kaylar, salıncakların olduğu bir park istiyoruz”



YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.07.2025
14:39
6 ay içinde alınmazsa devlet satışa çıkaracak!
6 ay içinde alınmazsa devlet satışa çıkaracak!
Sahipsiz ve trafikten men edilen araçlarla ilgili satış süreci yeniden şekillendi. Milli Emlak Genel Tebliği'nde yapılan değişiklikle, 6 ay içinde teslim alınmayan araçlar doğrudan satışa çıkacak.
10.07.2025
13:12
Bingöl`de KGYS kameralarıyla ortalama hız tespiti başladı
Bingöl'de KGYS kameralarıyla ortalama hız tespiti başladı
Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), trafik güvenliğini sağlamak amacıyla ortalama hız denetimlerini genişletiyor. Bugünden itibaren Bingöl dahil 9 ilde Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarıyla ortalama hız kontrolleri başlatıldı.
10.07.2025
00:48
Bingöl`de Teknoloji Geliştirme Bölgesi Kuruluyor
Bingöl'de Teknoloji Geliştirme Bölgesi Kuruluyor
Söz konusu bölge, Bingöl Üniversitesi'nin koordinasyonunda faaliyet gösterecek ve kentte Ar-Ge, inovasyon ve girişimcilik ekosisteminin gelişmesine katkı sağlayacak.
09.07.2025
20:24
Bingöllüler dikkat! Sıcaklıklar fena artacak
Bingöllüler dikkat! Sıcaklıklar fena artacak
Bingöl'de bir süredir etkili olan rüzgâr ve serin hava, yerini bunaltıcı sıcaklara bırakıyor! Meteoroloji, özellikle kronik hastalığı bulunanlar ile yaşlı ve çocukların öğlen saatlerinde güneş ışınlarına maruz kalmaması uyarısında bulunuyor.
09.07.2025
20:23
Bingöl`de 4 bin kök kenevir bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de 4 bin kök kenevir bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 7 ayrı noktada toplam 4 bin 314 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.
09.07.2025
20:20
Bingölspor FK`nın ilk maçı 6 Eylül`de Karaköprü ile…
Bingölspor FK'nın ilk maçı 6 Eylül'de Karaköprü ile…
3. Lig 2. Grup'ta mücadele edecek yeşil beyazlı temsilcimiz Bingölspor FK, ilk maçını 6 Eylül 2025'te kendi sahasında Karaköprü Belediyespor ile oynayacak. İlk yarıda 15 maç oynayacak olan temsilcimizin iç ve dış saha maçları şöyle;
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın