Geçtiğimiz hafta Giresun'un Bulancak ilçesinde düzenlenen ANALİG Rafting Türkiye Şampiyonası'nda kızlar ve erkekler kategorilerinde Türkiye üçüncüsü olarak önemli bir başarıya imza atan Genç Murat Aslanları Rafting Takımı, ilçeye döndükten sonra Genç Belediye Başkanı Kemal Tartar'ı ziyaret etti.
İmkânsızlıklarla Gelen Başarıya Destek Sözü
Ziyarette sporcular ve antrenör Arif Kaya'yı başarılarından dolayı tebrik eden Başkan Tartar, takımın eksiklerini sordu. Sporcular ise mevcut ekipmanların yetersizliğine dikkat çekerek, kullandıkları rafting botunun standartların çok altında olduğunu ifade etti.
Genç Belediyesi olarak genç sporculara her zaman destek verdiklerini belirten Başkan Tartar, “Bu başarılar, imkânsızlıklar içerisinde kazanılıyorsa, biz elimizden gelen desteği sunarak onların daha da ileriye gitmesini sağlamalıyız. En kısa sürede uluslararası standartlarda bir rafting botunu takımımıza kazandıracağız” dedi.
Sporculardan Teşekkür ve Söz: “Daha Büyük Başarılara İmza Atacağız”
Başkan Tartar'ın jestinden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren Genç Murat Aslanları Rafting Takımı sporcuları ise, teşekkür ederek yeni botla birlikte daha büyük başarılara imza atacaklarının sözünü verdi.
Ziyaretin sonunda Başkan Tartar, sporcular ve antrenör Arif Kaya günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.
