KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Nisan 2026 Pazar
°C

Başkan vekili, milletvekillerinin mazbatalarını aldı

AK Parti Bingöl milletvekili seçilen Cevdet Yılmaz ve Feyzi Berdibek'in mazbatası, kentte olmadıkları için AK Parti İl Başkan Vekili tarafından alındı.

Başkan vekili, milletvekillerinin mazbatalarını aldı
29 HAZİRAN 2018 CUMA 21:03
11
3538
6
AA aa

AK Parti Bingöl Milletvekili seçilen Cevdet Yılmaz ve Feyzi Berdibek'in mazbatası, İl Seçim Kurulu tarafından AK Parti İl Başkan Vekili Metin Tuma'ya teslim edildi.

24 Haziran'da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçiminde AK Parti'den Bingöl milletvekili seçilen Cevdet Yılmaz ve Feyzi Berdibek'in, mazbatası Ankara'da oldukları gerekçesiyle İl Seçim Kurulu'nda düzenlenen törenin ardından AK Parti İl Başkan Vekili Metin Tuma'ya teslim edildi.

AK Parti Bingöl milletvekillerinin zaman kaybetmeksizin çalışmaya başladıklarını belirten Tuma, vekillerin Ankara'daki işlerinin tamamlanmasının ardından kısa sürede Bingöl'e geleceğini söyledi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29608)
01 Temmuz 2018 Pazar 10:58
BİZLERİ ÇOK CAHİLMİ ZANNEDİYORSUNUZ, BARİ MAZBATAYI BÜYÜK Bİ AFİŞ YAPIP,BİR KAMYONA ASIN, ŞEHİRDE GEZDİRİN..Yeni anladık Vekil olana Mazbata Veriliyormuş.4-5 kişide Zor tutuyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29598)
01 Temmuz 2018 Pazar 00:16
zaten çalışmıyorlarmıydı vekiller ! enişte büyüksün( m.ç)
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29574)
30 Haziran 2018 Cumartesi 08:45
zahmet edip mazbatalerıni alsalar idi halka saygı bir az bingöle yakışır hizmetler bekliyoruz bu vekilerden bolge ayırımcılığı yapmadan kışısel menfıatlarla değil bingöle genel hızmet ilçelerle beraber akpartıye güveniyoruz reis candır gerısı heyecandır genç
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29569)
30 Haziran 2018 Cumartesi 00:05
iyi tutun uçmasın
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29565)
29 Haziran 2018 Cuma 23:49
tabi bakanı eniştesi sgk il müdürü muzafer çakan alacak mazbatasını bedevadan
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29611)
01 Temmuz 2018 Pazar 12:09
@Misafir Kullanıcı Enişte mi hadi canim
24.04.2026
18:06
Bingöl Valisi Çelik`ten Gazze`ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Çelik'ten Gazze'ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere vekâlet yoluyla kurban bağışında bulundu.
24.04.2026
18:05
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nın 17-24 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda aranan 7 şahıs yakalanarak tutuklandı, çeşitli suç unsurları ele geçirildi.
24.04.2026
18:04
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Varan'ın önümüzdeki günlerde teşkilatlanma çalışmalarına başlayarak yeni yönetimi oluşturması bekleniyor.
24.04.2026
13:11
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl`de
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl'de
Bingöl dahil 3 ilden 11 ekip ve yaklaşık 200 sporcunun katılacağı yarışma 25 Nisan 2026 Cumartesi günü saat 11:00'de Bingöl Karşıyaka Spor Salonu'nda başlayacak. Dereceye giren ekipler Türkiye finalinde illerini temsil edecekler.
24.04.2026
11:45
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 yılı kurban hizmetleri tebliği, dini ve sağlık kurallarının yanı sıra çevre temizliğine odaklanarak kurban kesimlerinin düzenlenmesini amaçlıyor. Hayvanlara daha az acı veren yöntemler vurgulanırken, kesimlerin düzenli alanlarda yapılması teşvik ediliyor. Kurallara uymayanlar ise para cezası uygulanacak.
24.04.2026
11:16
Bingöl`de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
Bingöl'de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
4 Nisan'da yürürlüğe giren kademeli doğalgaz faturalandırması Mayıs ayı itibarıyla faturaya yansıyor. Bingöl'de belirlenen tüketim limitini aşan aboneler, yalnızca aşan kısmı değil tüm tüketimlerini daha yüksek tarifeden ödeyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın