KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Ocak 2026 Pazar
°C

Başkan vekili, milletvekillerinin mazbatalarını aldı

AK Parti Bingöl milletvekili seçilen Cevdet Yılmaz ve Feyzi Berdibek'in mazbatası, kentte olmadıkları için AK Parti İl Başkan Vekili tarafından alındı.

Başkan vekili, milletvekillerinin mazbatalarını aldı
29 HAZİRAN 2018 CUMA 21:03
11
3433
6
AA aa

AK Parti Bingöl Milletvekili seçilen Cevdet Yılmaz ve Feyzi Berdibek'in mazbatası, İl Seçim Kurulu tarafından AK Parti İl Başkan Vekili Metin Tuma'ya teslim edildi.

24 Haziran'da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçiminde AK Parti'den Bingöl milletvekili seçilen Cevdet Yılmaz ve Feyzi Berdibek'in, mazbatası Ankara'da oldukları gerekçesiyle İl Seçim Kurulu'nda düzenlenen törenin ardından AK Parti İl Başkan Vekili Metin Tuma'ya teslim edildi.

AK Parti Bingöl milletvekillerinin zaman kaybetmeksizin çalışmaya başladıklarını belirten Tuma, vekillerin Ankara'daki işlerinin tamamlanmasının ardından kısa sürede Bingöl'e geleceğini söyledi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29608)
01 Temmuz 2018 Pazar 10:58
BİZLERİ ÇOK CAHİLMİ ZANNEDİYORSUNUZ, BARİ MAZBATAYI BÜYÜK Bİ AFİŞ YAPIP,BİR KAMYONA ASIN, ŞEHİRDE GEZDİRİN..Yeni anladık Vekil olana Mazbata Veriliyormuş.4-5 kişide Zor tutuyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29598)
01 Temmuz 2018 Pazar 00:16
zaten çalışmıyorlarmıydı vekiller ! enişte büyüksün( m.ç)
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29574)
30 Haziran 2018 Cumartesi 08:45
zahmet edip mazbatalerıni alsalar idi halka saygı bir az bingöle yakışır hizmetler bekliyoruz bu vekilerden bolge ayırımcılığı yapmadan kışısel menfıatlarla değil bingöle genel hızmet ilçelerle beraber akpartıye güveniyoruz reis candır gerısı heyecandır genç
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29569)
30 Haziran 2018 Cumartesi 00:05
iyi tutun uçmasın
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29565)
29 Haziran 2018 Cuma 23:49
tabi bakanı eniştesi sgk il müdürü muzafer çakan alacak mazbatasını bedevadan
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29611)
01 Temmuz 2018 Pazar 12:09
@Misafir Kullanıcı Enişte mi hadi canim
17.01.2026
21:32
Bingöl`de otomobil domuz sürüsüne çarptı: 3 yaralı
Bingöl'de otomobil domuz sürüsüne çarptı: 3 yaralı
Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Güvenlik güçleri kazayla ilgili inceleme yaptı.
17.01.2026
21:23
Bingöl`de 14 aranan şahıs yakalandı
Bingöl'de 14 aranan şahıs yakalandı
Bingöl'de bir hafta içerisinde, hakkında arama kaydı bulunan 14 şüpheli yakalandı.
17.01.2026
21:11
Bingöl`de UMKE`den zorlu kış şartlarında hayat kurtaran müdahale
Bingöl'de UMKE'den zorlu kış şartlarında hayat kurtaran müdahale
Bingöl'de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kara yolu ulaşımının sağlanamadığı bölgede, UMKE ekipleri zorlu kış şartlarında bir hastaya ulaşarak sağlık ekiplerine teslim etti.
17.01.2026
20:52
Bingöl Hacılar`da Otobüs ile Tır Çarpıştı: 3 Yaralı
Bingöl Hacılar'da Otobüs ile Tır Çarpıştı: 3 Yaralı
Bingöl–Erzurum karayolu Hacılar Köyü mevkiinde otobüs ile tırın çarpışması sonucu yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaparken yetkililer sürücüleri buzlanmaya karşı uyardı.
16.01.2026
16:16
İki Yıl Sonra Yeniden Yürüyor
İki Yıl Sonra Yeniden Yürüyor
Bingöl'de otoimmün miyelit hastalığına yakalanan 14 yaşındaki Aziz Enül, Elâzığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde 2 yıl süren yoğun tedavi ve rehabilitasyonun ardından destekli şekilde yürümeye başladı. Türkiye'de sadece birkaç vakada görülen bu nadir hastalık için gerçekleştirilen tedavi süreci başarıyla sonuçlandı.
16.01.2026
15:23
Rojava`ya Yönelik Saldırılara Tepki:
Rojava'ya Yönelik Saldırılara Tepki: 'Sessizlik Bu Suça Ortak Olmaktır'
Demokratik Kurumlar Platformu, Halep'in Şêxmeqsûd ve Eşrefiyê mahallelerine yönelik saldırıları 'insanlık suçu' olarak nitelendirerek uluslararası topluma sorumluluk çağrısı yaptı. Açıklamada, saldırıların hem Suriye'de hem de bölgede barış arayışlarını sabote ettiği vurgulandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın