KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Ekim 2026 Salı

Başkanlık makamı buluşma köprüsüdür

AK Parti Bingöl Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ercan Arslan: “Toplumun bir ve bütün olmaya ciddi bir şekilde ihtiyacı vardır. Bu ihtiyacın karşılanacağı makam da Belediye Başkanlığı olmalıdır. Zira bu makam halk ile devletin buluşma köprüsüdür” dedi.

Başkanlık makamı buluşma köprüsüdür
18 KASIM 2013 PAZARTESİ 22:21
0
1974
1
AA aa

AK Parti Bingöl Belediye Başkan Aday Adayı Av. Arslan, teşkilat temayül yoklaması sonrası yazılı bir açıklama yaptı.

Teşkilat temayül yoklamasında ortaya konulan ilgi, duyarlılık ve sağduyudan dolayı teşkilatın tüm kademe üyelerine ve başkanlarına teşekkür eden Arslan, aday belirleme sürecinin fikir alınmasına yönelik özelliği olan temayülün hayırlı sonuçlara vesile olmasını diledi.

“AK Parti'nin ülke sorunlarına bakışı, siyaset ve yönetim anlayışının gerek ekonomi ve sosyal hayatımızda, gerekse de ülkenin demokratikleşmesinde önemli değişim ve gelişimlere vesile olduğuna şahitlik etmekteyiz” diyen Arslan, Türkiye'nin her geçen gün sorunlarından kurtulmakta olduğunu ve yaşam kalitesini de hızla artırdığını söyledi.

Arslan: “AK Parti'nin ülkeye kazanımlarından Bingöl'ümüzün de yeterince istifade etmesi, sorunlarının çözüme kavuşturulmasına vesile olma gayesi ile bu hizmet yürüyüşünde Bingöl Belediye Başkan aday adayı olarak sürece dâhil oldum. Şahsımın siyaset anlayışı halkımızı merkez alan, toplumsal huzur, adalet ile yönetim ve her kesimin temsiliyetine vesile olmaktır” ifadelerini kullandı.

Kamu hizmetleri ve belediyecilik hizmetleri bakımından Bingöl'ün içinde bulunduğu sıkıntıları bildiğini belirten Arslan: “Sorunlarımızı bu şehirde yaşan biri olarak çözecek çalışmalarımız ve ekibimiz hazırdır. Burada esas olan belediyecilik için öngördüğümüz yönetim anlayışıdır. Toplumun her kesiminin dâhil olacağı, sivil toplum örgütleri, esnaf kuruluşları, kamu kurumları, kent konseyleri, kadınlarımız ve gençlerimizin birlikteliği ile sağlanacak heyecanı oluşturmak, kalkınma referanslı hoşgörü ortamını ve dayanışma gücünü ortaya koymak istiyoruz” diye konuştu.

Belediyeciliği klasik hizmetlerden ibaret görmenin ciddi bir eksik olduğunu kaydeden Arslan, şunları kaydetti:

“Bu toplumun bir ve bütün olmaya ciddi bir şekilde ihtiyacı vardır. Bu ihtiyacın karşılanacağı makam da Belediye Başkanlığı olmalıdır. Zira bu makam halk ile devletin buluşma köprüsüdür. Bu köprüyü çocuğundan yaşlısına, emekçisinden idarecisine, cinsiyet, bölge, aşiret ve benzeri hiçbir farklılaştırma yaşamadan aktif kullanılmasına vesile olmak, Bingöl insanının huzuruna, kardeşliğine ve kalkınmasına odaklanmasını sağlamak öncelikli arzumuzdur.”

Aday adaylığı sürecinden Bingöl halkının gösterdiği ilgi ve desteklerin kendisini mutlu ettiğini belirten Arslan, ilgi ve desteğin Bingöl halkına olan borcu ödeme sorumluluğunu artırdığını kaydederek, sürecin hayırlara vesile olmasını temenni etti. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Bingöllü zaza (@Misafir_16946)
19 Kasım 2013 Salı 18:31
Size il başkanlığı yakışır... Başkan zaten var
19.10.2026
18:02
Bingöl Bal Üreticileri Birliği`nde Salcı ile devam
Bingöl Bal Üreticileri Birliği'nde Salcı ile devam
Bingöl Bal Üreticileri Birliğinin ilk seçimli genel kurulunda Bilal Salcı yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi. Salcı, birliğin ilk icraatlarından birinin Bingöl Balı'nın fiyatını açıklamak olacağını belirterek üreticilerin emeğinin karşılığını alması için çalışacaklarını söyledi.
19.10.2026
16:51
‘Deyirê Zazakî Avni Polat` TRT Kurdi ekranlarında
'Deyirê Zazakî Avni Polat' TRT Kurdi ekranlarında
Bingöllü ses sanatçısı Avni Polat'ın hazırlayıp sunduğu 'Deyirê Zazakî Avni Polat', yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkıyor. Programın ilk bölümü 21 Ekim Çarşamba günü saat 22.00'de TRT Kurdi'de yayımlanacak.
19.10.2026
01:00
Fon tasfiyesinde 40,8 milyar TL ödendi: Yatırımcı sayısı 45 bini aştı
Fon tasfiyesinde 40,8 milyar TL ödendi: Yatırımcı sayısı 45 bini aştı
Fon Koordinasyon Kurulu'nun altıncı toplantısında tasfiye sürecindeki yatırım fonlarının son durumu ele alındı. Üç portföy yönetim şirketinin kurucusu olduğu 66 fonda 45 bini aşkın yatırımcıya yönelik 40,8 milyar liralık ayni ve nakdi tasfiye işlemi tamamlanırken, tasfiye sürecindeki fon sayısı 131'den 65'e geriledi.
18.10.2026
23:40
Bingöl`de iki ayrı trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı
Bingöl'de iki ayrı trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı
Bingöl-Muş ve Bingöl-Erzurum karayollarında meydana gelen iki ayrı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Ilıcalar beldesi yakınlarında beton menfeze çarpan otomobildeki 2 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
18.10.2026
23:16
Baraç`tan eğitim eleştirisi;
Baraç'tan eğitim eleştirisi; 'Belirsizlikler giderilmeli'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç; 20'nin üzerinde okulda sürdüğünü belirttiği tadilat çalışmaları, servis sorunları ve yönetici atamalarındaki gecikmelere dikkat çekerek İl Millî Eğitim Müdürlüğünden açık takvim ve şeffaf bilgilendirme istedi.
18.10.2026
23:12
Protesto ile başlayan maçta 4 gol!
Protesto ile başlayan maçta 4 gol!
Kendi sahası olmadığı için her hafta başka bir şehirde sahaya çıkan 12 Bingölspor, Kütahyaspor karşılaşmasına futbolcularının bir dakika boyunca çömelerek yaptığı protestoyla başladı. Sahadaki mücadelede Koray Yağcı'nın iki golüyle öne geçen Bingöl temsilcisi, 2-2'lik beraberlikle bir puan aldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın