KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Mayıs 2025 Cuma
°C

Başkanlık sistemi büyük önem taşıyor

MHP aday adayı Murat Küçük; Daha önce alınmış olan referandum kararıyla ülkemiz yeni bir yönetim sistemine geçecektir. Önümüzdeki seçimle birlikte Başkanlık sistemi ülkemizin geleceği adına hayatı derecede önem arz etmektedir dedi.

Başkanlık sistemi büyük önem taşıyor
03 MAYIS 2018 PERŞEMBE 22:21
3
2176
3
AA aa

Bingöl İl Özel İdare Genel Sekreterliğinde YOL-İŞ Sendikası Baş Temsilcisi aynı zamanda İş adamı olan Murat Küçük, Bingöl Milliyetçi Hareket Partisinde aday adaylığı müracaatını, MHP genel merkez binasında yaptığı duyurmuştu.

Küçük, başkanlık sistemin büyük önem taşıdığını belirterek; “Kıymetli dostlar, değerli hemşerilerim, Malum olduğunuz üzere 24 Haziran tarihinde erken seçime gidiyor. Daha önce alınmış olan referandum kararıyla ülkemiz yeni bir yönetim sistemine geçecektir. Önümüzdeki seçimle birlikte Başkanlık sistemi ülkemizin geleceği adına hayatı derecede önem arz etmektedir.15 Temmuz gecesinde Milletin yanında duran ve devletin bekası için gözünü kırpmadan mücadele eden MHP Genel başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin omuzlarındaki yükü hafifletip ilimizdeki ve bölgemizdeki Milliyetçi Hakaret Partisinin kararlı ve istikrarlı bir ivme katmak adına, Milliyetçi Hareket Partisinde Bingöl Milletvekilli aday adaylığı olmayı karar verdim. Bu sürecin ülkemiz, bölgemiz ve ilimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum, sız kıymetli hemşerilerimizden ve dostlarımdan hayır dualarınızı istiyorum. Rabbim hepimiz için hayırları olanı nasip etsin. Bizim dava şuuruyla hareket eden ve aday adaylığı için başvuran tüm dostlarıma ve kardeşlerime başarılar dilerim” dedi.

MURAT KÜÇÜK KİMDİR?

“Bingöl merkez Kılçadır köyü Özlüce mezrasında (madrak köyü) 18.12.1973 tarihinde dünyaya geldim. İlkokulu köyde okudum orta ve lise öğrenimi Bingöl'de tamamladım. 1992 yılında il özel idaresinde müdürlüğünde işçi olarak işe başladım yaklaşık 10 yıldır il özel idaresinde sendika iş yeri baş temsilcisi olarak görev yapmaktayım. 2004 yılında kurmuş olduğum inşaat firmasıyla iş adamı olarak taahhüt işlerini yapmaktayım. 2012 Yıllında beri Bingöl Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığında çeşitli kademelerde görev yaptım.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_25703)
04 Mayıs 2018 Cuma 11:24
bunun neresi iş adamı ya. memur olarak görev yapmıyormu. memurdan iş adamı nasıl oluyor. oda iyi biliyorki kimse ona gelipte oy vermez
Misafir Kullanıcı (@Misafir_25672)
04 Mayıs 2018 Cuma 00:33
Irkcilari ne Allah sever ne kul
Misafir Kullanıcı (@Misafir_25804)
06 Mayıs 2018 Pazar 01:15
@Misafir Kullanıcı Irkçılık yaptıkları birşey yok asıl ırkçılığı sen yapıyorsun çekemiyorsunuz adamı
09.05.2025
17:21
Vali Usta:
Vali Usta: 'Bu tabiat atalarımızın değil, geleceğimizin emanetidir'
'Orman Benim' faaliyeti kapsamında Yeni mahalle Çamlık alanında yapılan çevre temizliği etkinliğine katılan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: ' Çocuklarımızla, gençlerimizle, velilerimizle Çamlık mevkiini yanıcı maddelerden, çöplerden arındırıyoruz ve Bingöl'de bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu ormanlar, bu tabiat, bu çevre atalarımızın bizlere mirası değil, bizden sonraki nesillerin bizlere emanetidir' dedi.
09.05.2025
15:06
AK Gençlik`ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Gençlik'ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aslan, gençlerin sosyal ve sportif faaliyetlerde daha aktif yer almasını önemsediklerini belirtti.
09.05.2025
14:51
B.Ü Kurumsal İletişimle etkinliğini arttıracak
B.Ü Kurumsal İletişimle etkinliğini arttıracak
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen 'Kurumsal İletişim Sürecinde İletişim Temsilcilerinin Rolü' seminerde, kurumsal şablon ve formatların standart hale getirileceğini belirten Korkmazcan, atılacak yeni adımlarla hem kurum içi iletişimin güçlendirileceğini hem de kurumsal kimliğin kamuoyundaki etkisinin arttırılacağını vurguladı.
09.05.2025
13:42
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, 57,29 gram kokain, 20,16 gram metamfetamin ve para ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.
08.05.2025
17:07
YKS-LGS`ye hazırlanan adaylara öneri!
YKS-LGS'ye hazırlanan adaylara öneri!
YKS ve LGS için geri sayım başladı. Yoğun hazırlık içindeki adaylara bu süreçteki stresle baş etmeye yönelik tavsiyelerde bulunan Öğrenci Koçu ve Eğitim Danışmanı Hamza Ayan, uygulanmasını tavsiye ettiği yöntemler sayesinde sürecin daha sakin ve kontrollü geçirilmesine yardımcı olacağını vurguladı.
08.05.2025
16:37
Bingöl`de okullar arası münazara yarışması
Bingöl'de okullar arası münazara yarışması
İl Finalinde toplam 8 öğrenci, temsil ettikleri eğitim bölgeleri adına bilgi ve hitabet yeteneklerini ortaya koydu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın