KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Mart 2023 Perşembe
10 °C Yer yer bulutlu

Bayan güreşçiler ödüllendirildi

Bingöl'de ilk kez düzenlenen İlköğretimler Arası Bayanlar Güreş Şampiyonası'nda dereceye girenler, İl Emniyet Müdürü Akbal tarafından ödüllendirildi.

Bayan güreşçiler ödüllendirildi
20 ARALIK 2010 PAZARTESİ 08:57
0
3298
0
AA aa

Hafta sonu Bingöl'de bir ilk yaşandı. Güreş Hocası Deniz Düzgün'ün kontrollerinde çalışan bayan güreşçilere en büyük destek annelerinden geldi. Anneler yapılan güreş müsabakaları sonrasında evlerinde yaptıkları yemek, pasta, kek ve tatlılarla çocuklarının yanlarında olduklarını gösterdiler. 

Bingöl'de ilk kez 8 dalda yapılan güreş müsabakalarının ardından dereceye giren güreşçilere ödüller; İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Bin, Asayiş Şube Müdürü Ferhat Kılıç ve Güreş Hocası Deniz Düzgün tarafından verildi.

Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Akbal, güreş etkinliğine katılan anne ve sporculara teşekkür etti.

Bingöl Polis Gücü Güreş Takımı olarak Türkiye Şampiyonası'na hazırlandıklarını belirten Akbal, “İnşallah Bingöl Polis Gücü Güreş Takımı olarak Türkiye hatta uluslararası şampiyonalara güreşçi çıkarmayı düşünüyoruz. Önümüzdeki dönem Yalova'da Türkiye Şampiyonası var oraya gitmeyi düşünüyoruz. Çocuklarımız anneleriyle gelip spor yapıyorlar, hem spor yapıyorlar hem de müsabakalara katılarak Bingöl'ümüzün adını bayan güreşinde duyuruyorlar. Sporcularımız anneleri de evde yaptıkları pastaları, börekleri beraber yedik, ev ortamı gibi oldu. Burada annelerimize teşekkür ederiz” dedi.

30 sporcuyla yaklaşık 1 ay gibi bir süredir çalıştıklarını belirten Güreş Hocası Deniz Düzgün, 2011 yılı ocak ayı içinde Yalova'da yapılacak olan Türkiye Güreş Şampiyonası'na hazırlandıklarını söyleyerek, “Çalışmalarımız sürüyor, bizlere verdikleri desteklerden dolayı İl Eminyet Müdürlüğü'ne Belediye Başkanlığı'na ve Gençlik Merkezi Müdürlüğü'ne teşekkür ediyoruz” dedi.

8 ayrı kiloda yapılan güreş müsabakalarında dereceye giren güreşçiler ve okulları şöyle:

30 Kilogram
1 Şehriban Suseven Turgut Özal İÖO
2 Ebru Şilan Yazıcı Turgut Özal İÖO

32 Kilogram
1 Yağmur Aslan

40 Kilogram
1 Betül Gürdemir Turgut Özal İÖO
2 Hilal Kaya Serkan Akyaz İÖO
3 Özgül Bilmen Turgut Özal İÖO

44 Kilogram
1 Maviş Bukey Turgut Özal İÖO
2 Remziye Sezgin Turgut Özal İÖO

48 Kilogram
1 Fatma Savuş Sarayiçi İÖO
2 Şahadet Suseven Sarayiçi İÖO

52 Kilogram
1 Cansu Tomaka Ankara Büyük Şehir Belediyesi İÖO
2 Yeliz Boğatemur Sarayiçi İÖO

57 Kilogram
1 Zahide Nur Çelebi Serkan Akyaz İÖO
2 Kübra Adamhasan Kız Meslek Lisesi

62 Kilogram
1 A. Şevval Bircan 75. Yıl İÖO
2 Tuba Dünen Turgut Özal İÖO
3 Ebru Bektaş Serkan Akyaz İÖO

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.03.2023
22:11
Muhalefette kimler aday adayı?
Muhalefette kimler aday adayı?
Müracaat kabulünü tamamlayan partiler aday adaylarını açıklanırken, müracaatları devam eden partiler ise cuma günü açıklayacak.
22.03.2023
21:42
HDP seçime Yeşil Sol Parti listesinden girecek
HDP seçime Yeşil Sol Parti listesinden girecek
HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, partilerinin kapatılma ihtimali olduğunu ve risk almayacaklarını belirterek, 'Yeşil Sol Parti'yle seçime gireceğiz. Yeşil Sol Parti seçime Türkiye'nin tüm illerinde kendi logosuyla girecek' dedi.
22.03.2023
20:44
Ağıralioğlu; `Kurduğumuz masada bize pusu kuruldu`
Ağıralioğlu; 'Kurduğumuz masada bize pusu kuruldu'
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığına karşı çıkan isimlerin bayında gelen İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Altılı Masa ve CHP'yi topa tuttu. 'Kurduğumuz masada bizi pusu kuruldu' diyen Yavuz Ağıralioğlu, Kılıçdaroğlu'nun Aleviliğine gönderme yaparak, 'Biz kimsenin mezhebine inancına hürmetsizlik edecek kadar kalbi kararmış değiliz' dedi.
22.03.2023
17:13
Kaçak sigara ele geçirildi
Kaçak sigara ele geçirildi
Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bir adreste gerçekleştirdiği operasyonda kaçak sigara ve tütün ele geçirdi.
22.03.2023
17:12
Silah ve patlayıcı ele geçirildi
Silah ve patlayıcı ele geçirildi
Bingöl'de bölücü terör örgütü PKK'ya ait toprağa gömülü vaziyette silah, fişek ve patlayıcı madde ele geçirildi.
22.03.2023
17:06
MİNİKLERDEN `SU TASARRUFU` ÇAĞRISI
MİNİKLERDEN 'SU TASARRUFU' ÇAĞRISI
Bingöl'de Dünya Su Günü etkinlikleri çerçevesinde yürüyen minik öğrenciler, ellerinde pankartlarla 'su tasarrufu' çağrısında bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın