KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Haziran 2026 Pazar
°C

Bayantemur güven tazeledi

Bingöl AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bayantemur, 5. Olağan Kongrede güvenoyu alarak tekrar başkan seçildi.

Bayantemur güven tazeledi
22 OCAK 2018 PAZARTESİ 22:46
4
4215
0
AA aa

AK Parti 5. Olağan Gençlik Kolları Başkanlığı Kongresi, Kültür merkezinde gerçekleşti. 600'e yakın delegenin katıldığı kongrede tek aday olan mevcut başkan Yusuf Bayantemur, güvenoyu alarak tekrar başkanlık görevine seçildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Milletvekili Enver Fehmioğlu, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, AK Parti İl Başkanı Mehmet Hanefi Güler, parti teşkilat başkanları, üyeleri ve çok sayıda davetlinin katıldığı kongrede konuşan Bayantemur, AK Parti'nin her dönem kendini yenilediğini ve güçlendiğini kaydederek, 16 yıldır parti olarak hizmet ettiklerini söyledi.

Kongrelerin bir muhasebe süreci olduğunu belirten Bayantemur; “Kongrelerimiz bizim için bir yenilenme olduğu gibi, değişimle birlikte vefa hukukuna riayet ederek sürekliliği de içinde taşır. Aynı zamanda kongrelerimiz bizim için bir muhasebe sürecidir. Eksiklerimizi düşüneceğimiz, artılarımızı daha da geliştireceğimiz planlama dönemleridir. Dünya mazlumlarının umudu olan güçlü Türkiye'nin teminatı olan partimizin geleceği olan kadroları bugün hep beraber seçeceğiz. İlk olarak hepimizi milletin partisi AK Parti'nin 16 yıllık hikayesini gözden geçirmeye, düşünmeye ve bu hikâyeden çıkardığımız derslerle bugünü daha da güçlü şekilde anlamlandırmaya davet ediyorum. Yaşadığımız zamanı ne kadar güçlü idrak edersek, şevkimiz heyecanımız o denli güçlü olacaktır” dedi.

“Milletimiz, ülkeyi AK kadrolara emanet etmiştir”

Bayantemur; “2001 yılında kurulan partimiz, 16 yıllık maddi bir geçmişi yansıtsa da köklü bir tarihin tecrübesinden süzülerek bugüne gelmiştir. Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi Sultan Alpaslan'la başlayan medeniyetimizin Anadolu yolculuğunda AK Parti bu topraklarda kökleşmiş bir irfanı taşıyıcısıdır. Kutül Amare'yi Çanakkale'yi Milli Mücadele'yi anlamadan bugün verdiğimiz İstiklal ve İstikbal mücadelemizi anlayamayız. Milletimiz 2002 yılında Yeter Söz benimdir diyerek ağır ekonomik ve siyasi tahribat altında bulunan devletimizi AK Kadrolara emanet etmiştir. 2019 yılı bizim için çok önemli bir viraj olacak, Bugünden itibaren seçilecek yeni yönetimle daha da güçlü şekilde çalışacağız. İşte Cumhurbaşkanımızın arzuladığı icraat gençliği bu. Ankara'da ya da diğer şehirlerimizde hükümetimiz ya da belediyelerimiz ne kadar çok çalışırlarsa çalışsınlar, hangi güçlü projeleri ortaya koyarlarsa koysunlar biz milletimizin kalbine dokunmadıkça, gönüller kazanmadıkça, sahada birebir muhabbet içinde olmadıkça asla başarılı olamayız. Üniversite kantininde, derste, parkta, halı sahada, pazarda, çarşıda, kafede. Gençler nerdeyse biz orada olacağız” diye konuştu.

“Kardeşliği hiçbir zaman kalbimizden çıkarmayacağız”

 

Her zaman mazlumların yanında yer alacaklarını vurgulayan Bayantemur, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Çalışmak/Gelişmek ama en önemlisi Kardeşliği hiçbir zaman zihnimizden ve kalbimizden çıkarmayacağız. Nasıl zalimler bir milletse mazluma karşı duranlar da kardeştir. Biz Eren'lerin, Ömer Halis Demir'lerin, kardeşiyiz. Bırakın onlar kontrollü darbeden, bu ülkeye güvensizlikten bahsetsinler. Biz Recep Tayyip Erdoğan'ın açtığı yolda mazlumlardan yana olmaya devam edeceğiz. FETÖ'sü, PKK'sı, DHKPC'si hepsi birden saldırsın gönlümüzdeki imanı güçlü tuttukça; Eren kardeşimiz gibi dik durdukça; Allah'ın izniyle muzaffer olacağız. Üstad Necip Fazıl'ın dediği gibi “Anadolu kıtası büyüklüğündeki dava taşını gediğine koymak” biz gençliğin en önemli vazifesidir. Bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan katılımcılara, beraber görev yaptığım teşkilata, referandum sürecinde alın teri döken kardeşlerime ve en önemlisi ilimizin büyüğü kalkınmanın mimarı genel başkan yardımcısı Cevdet yılmaz beye hepinizin huzurunda teşekkür ederim. Bu duygu ve düşünceler içerisinde kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor; şimdiden tüm kardeşlerimizin 2019 için yapacağı tüm çalışmalarda Cenab-ı Allah yâr ve yardımcısı olsun diyorum.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.06.2026
20:40
Çotla Dağı`nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Çotla Dağı'nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Doğayla iç içe bir gün geçirmek isteyenler, 5 Temmuz Pazar günü Genç ilçesindeki Çotla Dağı'nda buluşacak. Zıkte SÜRKAP tarafından ilk kez düzenlenecek Çotla Festivali'nde konserlerden geleneksel oyunlara, yarışmalardan yöresel ikramlara kadar gün boyu birçok etkinlik gerçekleştirilecek.
27.06.2026
20:39
TİMBİR`de Yeni Dönem Heyecanı
TİMBİR'de Yeni Dönem Heyecanı
Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), 2. Olağan Genel Kurulu Ankara'da gerçekleşti. Dr. Süleyman Basa'nın yeniden Genel Başkanlığa, Bingöl temsilcisi Hakim Bayraktar'ın da yönetim kuruluna seçildiği Genel Kurulda, TİMBİR'in yeni dönem yol haritası da belirlendi.
27.06.2026
20:38
Rektör Çelik, TÜBA Asli Üyesi Seçildi
Rektör Çelik, TÜBA Asli Üyesi Seçildi
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, Türkiye Bilimler Akademisi'nin (TÜBA) 63. Genel Kurulu'nda yapılan seçimlerde asli üyeliğe seçildi.
27.06.2026
20:36
Burkankulu`ndan `çekildi` iddialarına yanıt
Burkankulu'ndan 'çekildi' iddialarına yanıt
12 Bingölspor başkanlığına talip olduğunu açıklayan iş insanı Ahmet Burkankulu, kamuoyunda gündeme gelen 'adaylıktan çekildi' iddialarını yalanladı. Burkankulu, destek çalışmalarını sürdürdüğünü, yeterli desteğin sağlanması halinde ise başkan adaylığını resmen ilan edeceğini söyledi.
27.06.2026
20:36
Bingöl`e 13 hekim atanacak! 4 branşta bir ilk yaşanacak
Bingöl'e 13 hekim atanacak! 4 branşta bir ilk yaşanacak
Sağlık Bakanlığı'nın 129. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında Bingöl'e 11 uzman ve 2 pratisyen hekim atanacak. Yapılan atamalarla birlikte kentte ilk kez Çocuk Kardiyolojisi branşında uzman görev yapacak, üç ilçe de ilk kez yeni uzmanlık alanlarına kavuşacak.
27.06.2026
20:35
Bingöl Belediyesi`nden Orman Yangını Uyarısı
Bingöl Belediyesi'nden Orman Yangını Uyarısı
Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, yaz sıcaklıklarıyla birlikte artan orman yangını riskine karşı vatandaşları uyardı. Açıklamada, küçük bir ihmalin büyük felaketlere yol açabileceği belirtilerek, yangınlara neden olanlar hakkında ağır yaptırımlar uygulandığı hatırlatıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın