KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Temmuz 2024 Cumartesi
°C

Bayar: 'Bingöl yeni bir zafer yazmaya hazırdır'

'14 Mayıs, herhangi bir tarihten öte, ülkemizin ve milletimizin müşterek geleceğine hizmet edecek yüzyıllık projelerin başlangıcının tarihidir' diyen AK Parti Bingöl Milletvekili Aday Adayı Ferhat Bayar: '14 Mayıs hem ulusal hem de uluslararası düzeyde büyük atılımların ilk kıvılcımıdır. 14 Mayıs zaferinden sonra bu değerli vizyonla kazanan hem ülkemiz hem de aziz milletimiz olacaktır' dedi.

Bayar: `Bingöl yeni bir zafer yazmaya hazırdır`
25 MART 2023 CUMARTESİ 02:03
19
1774
7
AA aa

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl Milletvekili Aday Adayı Eğitimci Aktivist Ferhat Bayar, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürürken, sürece dair değerlendirmelerini de paylaştı.

Ziyaretlerinde karşılaştığı ilginin kendisini ziyadesiyle memnun ettiğini aktaran Bayar, 14 Mayıs seçimlerinin sıradan bir seçim olmadığını, Türkiye'nin geleceğinin oylanacağını vurgulayarak hassasiyet çağrısında bulundu.

Deprem felaketi sebebiyle saha çalışmalarının ertelendiğini, gerek arama kurtarma gönüllüsü olarak bölgede bulunuşu gerekse insani yardımların ulaştırılmasındaki rolleri ve felaketin acısına hürmeten sahada olamadığını anlatan Bayar, geçtiğimiz günlerde başlattığı ziyaretlerde karşılaştığı teveccühün memnuniyet verici olduğunu söyledi.

“Sahada bu yoğun çalışmamızı görenlerin ilgisi bizi hem çok mutlu ediyor hem de sorumluluğumuzun bilincine varmamızı sağlıyor” diyen Bayar, 14 Mayıs seçimlerinin kritik önemine dikkat çekti ve şunları söyledi;

“14 Mayıs'ta Bingöl yeni bir zafer yazmaya hazırdır”

14 Mayıs, herhangi bir tarihten öte, ülkemizin ve milletimizin müşterek geleceğine hizmet edecek yüzyıllık projelerin başlangıcının tarihidir. 14 Mayıs hem ulusal hem de uluslararası düzeyde büyük atılımların ilk kıvılcımıdır. 2002 yılından bu yana Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, siyaset mühendisliği rafa kaldırılmış milletin iradesi üstün tutulmuş ve hizmet odaklı yönetim anlayışı gerçek manada vücut bulmuştur. Bu siyasi iklim nice başarılı hizmetleri de beraberinde getirmiştir. Saha çalışmalarında yaptığımız tüm görüşmelerde, Sn. Cumhurbaşkanımıza olan teveccüh dile getirilerek, Türkiye Yüzyılı'na olan destek sürekli olarak ifade ediliyor. Bu durum, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla yola çıkanların ne kadar doğru bir yolda olduğunun en somut göstergesidir.

“Bu vizyon, bir çağrı özelliği taşıyor”

Türkiye Yüzyılı vizyonu, 21 yıllık tarihi hizmetlerle dolu olan AK Parti'nin, yeni yüzyılda takip edeceği ve rehber edineceği bir gelecek vizyonudur. Bu vizyon, sadece bir seçim dönemi ile ilgili değil, aslında Türkiye'nin gelecek yüzyılının nasıl şekillendirilmesi gerektiğine dair, tartışılması, farklı fikirlerin ortaya konulması ve alternatif önerilerin çıkması için bir çağrı özelliği taşıyor. Bu vizyon kuşkusuz geleceğe dair yeni bir perspektif sunuyor. Ancak, bu genel çerçeve üzerinden vizyon başlıklarının her birine ve vizyon belgesinin ruhuna göre daha derinlikli ve somut bir yol haritasının, önümüzdeki dönemde çağı anlayan, vizyon sahibi ve toplumun tüm kesimlerince kabul edilebilen güçlü aday profilleriyle ortaya konulması gerekmektedir.

“Anayasa değişikliği gücü elde edilmeli”

Mevcut dönemi ele aldığımızda, Türkiye için kritik bir seçim dönemiyle karşı karşıya kaldığımız hepimizin malumu... Küresel salgın, iklim krizi, ekonomik kriz, Rusya-Ukrayna savaşı, Asrın Felaketi gibi birçok etmen, bugün Türkiye'nin zorlu bir dönemecin eşiğinde olduğunu gösteriyor. Türkiye Yüzyılı adıyla yeni dönemin vizyonunu açıklayan Sn. Cumhurbaşkanımızın bu süreçte en çok ihtiyaç duyacağı husus, güçlü aday profiline sahip milletvekilleriyle birlikte Meclis çoğunluğunu elde etmesi ve Anayasa değişikliği gücünü elinde tutması olacaktır. Bu çerçevede yapılacak değerlendirmede, halkın gücünün büyük ölçüde alınması ve 2023 Cumhurbaşkanlık ve Milletvekilli Genel Seçiminde yüksek oranda destek alarak oyların çoğunluğuna sahip olunması hayati önem taşımaktadır.

“Sahayla bağlantısı güçlü olabilecek adaylarla hareket edilmeli”

Rûberû yapılan tüm görüşmelerde; Bingöl halkı tarafından başarılı veya başarısız olduğuna bakılmaksızın eski vekillerin yerine, vizyoner aday profillerine yer verilmesi, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla hareket edecek ve sahayla bağlantısı güçlü olabilecek adaylarla hareket edilmesi gibi düşünceler artık yüksek sesle ifade edilmektedir. Cumhurbaşkanımızın da yeni bir anlayış ve güçlü bir ekiple yola devam edeceği düşünüldüğünde, seçmenden gelen isteklerin Cumhurbaşkanı tarafından karşılık gördüğü ve yeni sürecin inşasının bu çerçevede yapılacağı görülmektedir.

Bu süreçte bize düşen, Türkiye Yüzyılı vizyonunun geliştirilmesi ve oluşturulması için hak ve toplumun genel çıkarları çerçevesinde hareket ederek, ülke ve millet adına değerli kazanımların elde edilmesini ve bunların yüzyıl boyunca sürdürülmesini sağlamaktır. Umuyorum ki, 14 Mayıs zaferinden sonra bu değerli vizyonla kazanan hem ülkemiz hem de aziz milletimiz olacaktır.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100182)
26 Mart 2023 Pazar 11:06
Zafer Şavaşlarda Kazanılır, Hayırdır Hangi DEVLET'LE Savaştayız.?.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100194)
27 Mart 2023 Pazartesi 01:28
@Misafir Kullanıcı Demek zafer sadece savaşta kazanılır.Hoş gelsin 23 nisan neşe doluyor insan.Aklını satarsan varya çok para eder.Niye biliyon mu çünkü hiç kullanılmamış.Sıfır kilometre
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100179)
26 Mart 2023 Pazar 01:06
Geçen yaz elazığda kültür parkta bingöllüler gecesi yapıldı elazığın belediye başkanından tutun millet vekillerine yine bingölümüzün 2 milet vekili hepsi çıkıp konuşmalarını kürsüde çoğunlukla metne bakarak sönük bir şekilde yaptı.Sonra ne mi oldu sahneye chp elazığ millet vekili gürsel erol anons edildi sonrası alkışlar ıslıklar sevinç gösterileri resmen yer yerinden oynuyordu.Yemin ederim sahnenin her her yerindeydi tam bir hatip adam bir konuşuyor anlatamam.Millet vekili dediğin böyle olmalıydı.İşte FERHAT BAYAR'da aynen bu özelikleri taşı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100177)
25 Mart 2023 Cumartesi 23:04
Artık zafer yok 1 vekil çıkar akp
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100175)
25 Mart 2023 Cumartesi 21:40
Ak Parti'nin kendi oyları dışından diğer siyasi mecralara gönül vermiş kitlenin de teveccühünü kazanan, sahanın içinden gelen, eğitimci ve sivil toplum deneyimiyle özellikle de gençlerin desteğini alabilecek, Türkiye Yüzyılı Vizyonun tanımladığı Güçlü Aday profiline uyan tek aday adayı. Genel merkezin sahadaki bu gerçekliği dikkate almasını diliyorum..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100166)
25 Mart 2023 Cumartesi 10:00
Ferhat bayar adam gibi
Adam.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100162)
25 Mart 2023 Cumartesi 04:39
Samimiyet diyorum başka da bir şey demiyorum
27.07.2024
01:13
Bingöl Valisi Usta bıçaklı saldırıda yaralanan vatandaşları ziyaret etti
Bingöl Valisi Usta bıçaklı saldırıda yaralanan vatandaşları ziyaret etti
Bingöl'de 2 gün önce bıçaklı saldırıda yaralanan ve hastanede tedavileri devam eden vatandaşları ziyaret eden Vali Ahmet Hamdi Usta, 'Bingöl'ü ve bizleri çok çok üzen bir olay. Bunun adli ve idari boyutu devam ediyor' dedi.
26.07.2024
18:59
Bingöl`de deprem! 4,2
Bingöl'de deprem! 4,2
Depremin merkez üssünü Bingöl'ün Karlıova İlçesi olarak açıklayan AFAD, depremin büyüklüğünü ise 4,2 olarak duyurdu.
26.07.2024
18:33
Bayram:
Bayram: 'Elinizi sürücülerin cebinden çekin!'
Bingöl'de sinyalizasyon sistemlerinin sağlıklı çalışmadığını, MOBESE'lerden sık sık ceza yazılarak sürücülerin mağdur edildiğini belirten Bingöl Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Bayram, sert çıktı! 'Önce sorunları giderin, yön işaret ve uyarıcı levhalarını koyun, ondan sonra kuralları uymayanlara ceza yazın! Çekin artık elinizi sürücülerimizin cebinden!'
26.07.2024
16:31
Bingöl RAM`dan ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti
Bingöl RAM'dan ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti
Merkez Müdürü Argun, alanında uzman ve deneyimli kadroyla 25 Temmuz -2 Ağustos tarihleri arasında öğrenci ve velilerin hizmetinde olunacağını belirtti.
26.07.2024
15:50
Bingöl`de kırsal alanda çıkan yangın söndürüldü
Bingöl'de kırsal alanda çıkan yangın söndürüldü
Bingöl'ün Genç ilçesinde kırsal alanda çıkan yangın, ormana sıçramadan söndürüldü.
26.07.2024
15:36
'Bingöl'deki olay adli bir vaka olarak geçiştirilemez'
Önceki gün madde bağımlısı bir şahsın 4 kişinin ölümüne, 5 kişinin de yaralanmasına yol açtığı bıçaklı saldırısını kınayan HÜDA PAR Bingöl İl Başkanlığı, gençlerin maddi ve manevi ihtiyaçlarını karşılamada yetersiz kalan yönetim sisteminin sorunlu olduğunun altını çizdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın