KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Ağustos 2026 Cuma
°C

Baykal ve kılıçdaroğlu nikahta buluştu

CHP İstanbul milletvekili Mehmet Sevigen'in kızı Selen Sevigen ile şarkıcı Gökhan Özen evlendi. Baykal ve Kılıçdaroğlu kız tarafının, Ajda Pekkan ve Semra Özal da erkek tarafının nikah şahidi oldu..

Baykal ve kılıçdaroğlu nikahta buluştu
08 TEMMUZ 2010 PERŞEMBE 10:04
0
2123
0
AA aa

Four Seasons Otel'de düzenlenen nikah, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafından kıyıldı. Nikahta, Selen Sevigen'in şahitliğini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile eski Genel Başkan Deniz Baykal yaparken, Gökhan Özen'in şahitliğini ise merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın eşi Semra Özal ile sanatçı Ajda Pekkan yaptı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, nikaha, Genel Başkan Yardımcıları Hakkı Süha Okay ve Umut Oran ile İl Başkanı Berhan Şimşek'le birlikte geldi.

Sevigen, Kılıçdaroğlu ve beraberindekileri otelin kapısında karşıladı.

Deniz Baykal'ın ise nikahtan birkaç saat önce otele geldiği öğrenildi. 

Nikah töreninin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Mehmet Sevigen, gazetecilere, kendisine ve ailesine büyük ilgi göstererek bu saate kadar bekledikleri için teşekkür etti.

kullan

Sevigen, kendisinin Türkiye genelinde birçok dostu olduğunu, ancak onların hepsini düğüne davet edemediğini belirterek, kendilerinden özür diledi.

Oğlunun düğününe 4-5 bin kişinin katıldığını, ancak bu düğünü dar bir çerçevede yaptıklarını belirten Sevigen, gönlü kendileriyle beraber olan tüm dostlarına teşekkür etti.

Sevigen, düğünün çok güzel bir dostluk içinde geçtiğini, Türkiye ve CHP'nin birlik ve beraberlik içinde olduğunu ifade eden, Türkiye'nin CHP'ye ihtiyacı olduğunun görüldüğünü söyledi.

Mehmet Sevigen, şunları kaydetti:

''Bugün burada siyaset hiç olmadı. Bu tamamen aile, dost toplantısıydı. CHP ve bunun dışındaki aileler bir araya gelip çocuklarımızın mutluluğuna şahitlik yaptık. Fidanlarımızı teker teker toprağa verdiğimiz bir günde ülkemizde inanıyorum ki bu vesileyle bütün çocuklarımızın, sizin kaderleriniz güzel olur. Ağıtların, zılgıtların, feryatların çıktığı evlerde inşallah davul-zurna ve halay sesleri yükselir. Bu güzel ülkenin önünün açık olmasını, dostluk, kardeşlik, barış içinde binlerce yıl devam etmesini dilerim.'' 

Bir gazetecinin, CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın düğüne neden gelmediğini sorması üzerine Sevigen, kendisini davet ettiğini, ancak onun da kızını evlendirmesi nedeniyle telaşı bulunduğunu söyledi. Sevigen, ''Gelen de sağ olsun gelmeyen de'' dedi.

Basın mensuplarının, Anayasa Mahkemesi'nin kararına ilişkin parti yöneticilerinin bir açıklama yapıp yapmayacağı yönündeki sorularına karşılık Sevigen, siyaset konuşmayacaklarını ifade ettiklerini, Genel Başkan ve yönetimdeki kişilerin yarın bir açıklama yapacaklarını kaydetti.

Bir gazetecinin, ''Başbakan 3 çocuk öneriyor, siz kaç çocuk bekliyorsunuz?'' sorusu üzerine de Sevigen, gülerek, ''Bu çocukların bileceği bir iş'' yanıtını verdi.

Nikah şahitliği yapan sanatçı Ajda Pekkan da çıkışta çok duygulandığını ve harika bir nikah olduğunu belirterek, hayatında 3. kez nikah şahitliği yaptığını söyledi.

Pekkan, bu törende çok değer verdiği insanlarla bir arada olduğunu ve onların mutluluğuna katkıda bulunmanın kendisine inanılmaz keyif verdiğini kaydetti.

KILIÇDAROĞLU İLE BAYKAL AYNI MASADA

Bu arada, basına kapalı yapılan nikah töreninde Kılıçdaroğlu ile Baykal'ın aynı masada yan yana oturdukları öğrenildi.

Nikah törenine, Gökhan Özen'in sanatçı dostlarının yanı sıra CHP milletvekilleri, CHP'li ilçe belediye başkanları, Onur Öymen, Gürsel Tekin ve ATO Başkanı Sinan Aygün'ün de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Törene, Devlet Bakanları Egemen Bağış ile Faruk Nafiz Özak da çiçek gönderdi.

AA

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.08.2026
02:27
Yeni hastaneye 617 metrelik altyapı
Yeni hastaneye 617 metrelik altyapı
Bingöl Belediyesi, 500 yataklı yeni devlet hastanesinin kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını tamamladı. Hastane yerleşkesine toplam 617 metrelik altyapı hattı döşendi.
14.08.2026
02:26
Bingöl`de yerel basına İŞKUR`dan 9 aya kadar istihdam desteği
Bingöl'de yerel basına İŞKUR'dan 9 aya kadar istihdam desteği
Bingöl'de basın sektörüne İŞKUR'dan 9 aya kadar destek sağlanırken, program sonrasında en az 9 ay da istihdam şartı getirildi.
14.08.2026
02:25
Kadim Aşiretler Federasyonu`ndan çerçeve yasasına destek açıklaması
Kadim Aşiretler Federasyonu'ndan çerçeve yasasına destek açıklaması
Kadim Aşiretler Federasyonu Bingöl İl Temsilcisi Erkan İŞERİ 'Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi'ni olumlu, stratejik ve hayırlı bir adım olarak gördüklerini açıkladılar.
13.08.2026
10:43
Bingöl`de nesli tehlike altındaki su samurları görüntülendi
Bingöl'de nesli tehlike altındaki su samurları görüntülendi
Göynük Çayı'nda görülen iki su samuru, dron kamerasına yansıdı. IUCN'nin 'nesli tükenme tehlikesine yakın' kategorisinde yer alan türün görüntülenmesi, bölgedeki doğal yaşam açısından dikkat çekici bir gelişme olarak değerlendirildi.
13.08.2026
10:17
Motorinde ÖTV sıfırlandı: Akaryakıtta indirim beklentisi
Motorinde ÖTV sıfırlandı: Akaryakıtta indirim beklentisi
Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile motorinden alınan ÖTV ağustos ayının kalan dönemi için sıfırlandı. Düzenlemenin pompaya yansıması halinde litre fiyatında yaklaşık 9,25-9,30 lira arasında indirim oluşabileceği belirtiliyor. Sonraki aylarda ise yıl sonuna kadar her ay 3'er lira artırılarak belirlenecek.
13.08.2026
10:01
Yedisu hattı için dikkat çeken araştırma: Fayın altında iki magma sistemi
Yedisu hattı için dikkat çeken araştırma: Fayın altında iki magma sistemi
Uluslararası bilim insanlarının yürüttüğü araştırmada, Erzincan Havzası ile Bingöl'ün Yedisu ilçesini kapsayan Karlıova Üçlü Eklem bölgesinin altında iki ayrı sığ magma rezervuarı tespit edildi. Çalışma, deprem ve volkanik risklere ilişkin önemli veriler ortaya koydu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın