KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Şubat 2026 Cuma
°C

Baykal'dan ak parti'lilere çağrı

"Partinizden hesap sorun"

Baykal`dan ak parti`lilere çağrı
05 EKİM 2009 PAZARTESİ 09:08
0
1280
0
AA aa
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, dün, 'Doğanşehir Elma Festivali'ne katılmak üzere Malatya'ya gitti. Havaalanı girişinde partililer tarafından davul zurna eşliğinde karşılanan Deniz Baykal, daha sonra partinin seçim aracıyla Doğanşehir İlçesi'ne doğru yola çıktı. Doğanşehir Belediyesi'ni ziyaret eden Baykal, “açılımla” ilgili görüşlerini dile getirdi. Başbakan Erdoğan'ın kendisine mektup gönderdiği, CHP Lideri olarak bu mektuba, mektupla karşılık vereceği sorusuna ise Baykal, “Mektup gelmedi daha. Gelmeyen bir mektuba nasıl yanıt vereyim. Gelsin ondan sonra bakacağız” diye konuştu.

Baykal, Ak Parti'ye oy veren vatandaşlara çağrı yaparak, partilerinden hesap sormalarını istedi. Demokratik açılımla ilgili Türkiye'de ayrımcılığın olmadığını vurgulayan Baykal, “Dünyanın hiçbir yerinde, hiçbir devlet milletini bölmeye yönelik işler yapmıyor. Biz var olan ayrımı kaynaştırmaya çalışıyoruz, bazıları da var olan kaynaşmayı ayrıştırmayı düşünüyor. Bunlar yanlış ve tehlikeli işlerdir. Bunlara destek ve yüz vermeyin” dedi. Baykal, Başbakan Erdoğan'ın Ak Parti Kongresi'nde yaptığı Said-i Nursi ve Ahmet Kaya açılımına ilişkin sorulara yanıt vermedi sadece tebessüm etmekle yetindi. Malatya'nın daha önce CHP'nin kalesi olduğunu ancak 35 yıldır alamadıkları şeklindeki bir soruya ise CHP Lideri Baykal, 'Geliyoruz. Burayı yeniden alacağız'yanıtını verdi.


haberturk
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.02.2026
18:15
'Zazalar Kürt mü?' tartışması yeniden gündemde
Sosyal medyada yeniden alevlenen 'Zazalar Kürt'tür / değildir' tartışması akademik çevrelerde yıllardır sürerken, sosyal medyada karşıt görüşlerin birbirini etiketlediği ve tartışmanın ideolojik bir zemine kaydığı görülüyor.
05.02.2026
18:11
DEM Parti`den Çalıkağıl tepkisi! `17 Kilometrelik Yol Yıllardır Yapılmadı`
DEM Parti'den Çalıkağıl tepkisi! '17 Kilometrelik Yol Yıllardır Yapılmadı'
DEM Parti Bingöl İl Genel Meclis Grubu, Yayladere'ye bağlı Çalıkağıl Köyü'nün yol ve elektrik sorunlarının ciddi mağduriyetlere yol açtığını belirterek yetkililere çağrıda bulundu.
05.02.2026
17:08
Bingöl, TÜBİTAK Proje Yarışmasında Zirvede
Bingöl, TÜBİTAK Proje Yarışmasında Zirvede
TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması ön değerlendirme sonuçlarına göre Bingöl, 8 il arasında 20 projeyle birinci sırada yer aldı.
05.02.2026
16:45
Bingöl`de şehir içi toplu taşımaya zam!
Bingöl'de şehir içi toplu taşımaya zam!
Bingöl Belediye Meclisi'nde oy çokluğuyla kabul edilen yeni tarife, 07 Şubat 2026 Cumartesi günü itibariyle yürürlüğe girecek. Yeni tarifeyle şehir içi toplu taşıma ücretleri şöyle olacak;
05.02.2026
14:58
YKS 2026 başvuruları başlıyor
YKS 2026 başvuruları başlıyor
Üniversite hayali kuran milyonlarca adayın katılacağı Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için geri sayım başladı. 20-21 Haziran'da yapılacak YKS'de başvurular 06 Şubat 2026 Cuma günü başlıyor. Adaylar ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden başvuru işlemlerini yapabilecek.
04.02.2026
15:41
Dinç: Dillere Düşmanlık Fıtrata ve Allah`ın Taksimatına Düşmanlıktır
Dinç: Dillere Düşmanlık Fıtrata ve Allah'ın Taksimatına Düşmanlıktır
HÜDA PAR'ın Bingöl'de düzenlediği 'Anadilimi Seçiyorum' panelinde konuşan Mersin Milletvekili Faruk Dinç, dil çeşitliliğinin ilahi bir nimet olduğunu belirterek, dillere yönelik düşmanlığın fıtrata ve Allah'ın taksimatına karşı çıkmak anlamına geldiğini söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın