KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Ağustos 2025 Cuma
°C

Baykal'ın masasındaki seçim anketi

Deniz Baykal'ın masasındaki ankete göre AK Parti ile CHP'nin oy oranları arasında çok büyük fark yok ve sadece yüzde 4'lük bir aralık söz konusu. İşte Baykal'a moral veren seçim anketi:

Baykal`ın masasındaki seçim anketi
11 ŞUBAT 2010 PERŞEMBE 09:33
0
1408
0
AA aa

CHP Merkez Yönetim Kurulu Genel Başkan Deniz Baykal başkanlığında toplandı. Alınan bilgiye göre, gündemdeki konuların ele alındığı toplantıda son günlerde yaşanan siyasi tartışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

'BAYKAL'IN CUMHURBAŞKANI'NA TEKLİFİ'

Toplantıda, AK Parti'nin 'din ve türban üzerinden siyaset yaparak gerginliğe sebep olduğunu' öne süren Baykal, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 'siyasi üsluba yönelik uyarıları ve siyasi parti liderleriyle ikili görüşmeler yapabileceğine' ilişkin sözlerini de değerlendirdi.

Baykal, 'Cumhurbaşkanının öncelikle Sayın Başbakan'la görüşmesi lazım. Türkiye'de yaşanan bu gerilimi düşürmek Başbakanın ve iktidar partisinin sorumluluğundadır. Başbakan ve iktidar partisi toplumu böyle gerdiği sürece Türkiye'ye huzur gelmez. Biz isteriz ki kavga ortamı ortadan kalksın Türkiye'nin gerçek gündemi, işsizlik, yoksulluk konuşulsun. Biz gerilimden yana değiliz ama AKP gündemi değiştirmek için sürekli kavga ve gerginlik yaratıyor. Sayın Cumhurbaşkanı önce Başbakanla mutat görüşmeleri sırasında bu konuyu ayrıntılı konuşmalı ve telkinlerde bulunmalıdır' dedi.

ANKET MORAL VERDİ: DAHA SIKI ÇALIŞMALIYIZ

Toplantıda bir araştırma merkezince yapılan kamuoyu araştırmasının sonuçları da değerlendirildi.

Baykal, MYK üyelerine 'daha sıkı çalışmalıyız' dedi.

CHP'de değerlendirilen ankete göre AKP'nin oy oranı yüzde 30.2, CHP'ninki ise 26.8.

CHP MYK üyeleri anketten yola çıktılar, süreçte koalisyon hükümeti formüllerinin gündeme geleceğini ileri sürdüler.

Baykal, Başbakan Erdoğan'ın 'CHP'nin yoksulluk haritası ve yoksulluk yardımı' vaatlerine yönelik eleştirilerini de yanıt verdi.

Edinilen bilgilere göre CHP lideri, projelerin yeni olmadığını, 2007 seçim programında ve CHP'nin parti programında bulunduğunu söyledi.

CHP lideri ailelere yapılacak ödemenin kaynağının da olduğunu ileri sürdü.

(Bugün)

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.08.2025
04:03
Bingöl Üniversitesi uluslararası kongreye hazırlanıyor
Bingöl Üniversitesi uluslararası kongreye hazırlanıyor
Kırsal kalkınmanın önemli unsurlarından biri olan arıcılık sektörüne bilimsel ve stratejik katkılar sunmayı hedefleyen kongrede, disiplinlerarası oturumlar, poster sunumları ve çalıştaylar yer alacak.
15.08.2025
04:02
Bingöl`de tır, kamyona çarptı! 1 ölü
Bingöl'de tır, kamyona çarptı! 1 ölü
Bingöl-Elâzığ Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında tır sürücüsü hayatını kaybetti.
15.08.2025
04:00
8. Geleneksel Bingöl Bal Yarışması Başvuruları Başladı
8. Geleneksel Bingöl Bal Yarışması Başvuruları Başladı
08 Ağustos'ta başlayan başvurular 20 Eylül 2025 tarihinde sona erecek. Değerlendirme sürecinin ardından sonuçlar, Bingöl Üniversitesi tarafından ilan edilecek.
14.08.2025
02:36
Bingöl`de bir okul yeniden yapılacak, 7 okul onarılacak
Bingöl'de bir okul yeniden yapılacak, 7 okul onarılacak
Bingöl'de deprem riski nedeniyle yıkılacak olan okul 24 derslikli olarak yeniden inşa edilecek, merkez ve köylerdeki 7 okul ise bakım onarımla yeni eğitim yılına hazırlanacak.
14.08.2025
02:35
81 ilde artık zorunlu olacak! Resmî Gazete`de yayımlandı
81 ilde artık zorunlu olacak! Resmî Gazete'de yayımlandı
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın hazırladığı Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği, Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yeni düzenlemeler, özellikle kentsel altyapıyı güçlendirmeyi, sosyal donatıları artırmayı ve afetlere hazırlık kapasitesini geliştirmeyi hedefliyor. Parklara afet ve sağlık altyapısı, büyük konut projelerinde kreş ve sağlık merkezi zorunluluğu getirildi.
14.08.2025
02:33
Bingöl HEM`den ücretsiz YKS hazırlık kursu
Bingöl HEM'den ücretsiz YKS hazırlık kursu
Bingöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından mezun öğrencilere yönelik Destekleme ve Yetiştirme (Üniversiteye Hazırlık) Kursları açılacak. 04 Ağustos'ta başlayan başvurular, 18 Ağustos'ta sona eriyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın