KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Mayıs 2024 Pazartesi
°C

Baylas: İnanacağız ve başaracağız

BİNTSO Meclis Başkanı Sinan Baylas, HDP'den Bingöl Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı. AK Parti İl Başkanı Güler'in yakın geçmişteki açıklamalarına gönderme yapan Baylas; Hep birlikte el ele, gönül gönüle, sıkılmadık el, dokunmadık gönül bırakmayarak partimizi başarıya götüreceğimize inanıyorum.

Baylas: İnanacağız ve başaracağız
18 ARALIK 2018 SALI 17:55
46
11309
56
AA aa

Siyaset kazanının fokurdamaya başladığı bugünlerde gözlerin çevrildiği HDP'de müracaatların son gününde Bingöl Belediye Başkan Aday Adaylığı için sürpriz bir başvuru gerçekleşti.

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sinan Baylas, Halkların Demokratik Partisinden Belediye Başkanı Aday Adayı başvurusunda bulundu. Baylas'ın başvurusunu İl Eş Başkanı Veysi Kaya ve Merkez İlçe Başkanı Zeynel Barlas aldı.

Demirtaş ve Baluken'e selam yolladı

Başvurusunun ardından kısa bir açıklama yapan Baylas: “Saat 16 itibariyle HDP'den aday adaylığı başvurumuzu yaptık. Bizden daha önce aday adaylığı başvurusunu yapan, bu partinin, bu hareketin her kademesinde görev alan, neredeyse yaşamları boyunca bu partiye ve harekete emek veren başta Sayın Niyazi Azak ve Sayın Özcan Kılıç'ı bu vesileyle tebrik ediyorum. Buradan tutuklu bulunan Sayın Selahattin Demirtaş, İdris Baluken ve tüm siyasi tutuklularımıza kucak dolusu sevgi ve saygılarımı yoluyorum.”

AK Parti İl Başkanına gönderme yaptı

Açıklamasında, AK Parti İl Başkanı Mehmet Hanefi Güler'in bir açıklamasına değinen Baylas; “Burada AKP'nin başarı veya başarısızlığını değerlendirmeyeceğiz. Yaklaşık bir hafta-10 gün öncesinde AKP İl Başkanı Sayın Hanefi Güler'in bir açıklaması vardı. ‘Bir beş yılı daha kaybetmeye tahammülümüz yok' diyordu. Buradan, başarısızlıklarını itiraf ettikleri için Sayın Güler'i tebrik etmek istiyorum. Önümüzde daha uzun bir süreç var, projelerimizi değerlendirip halkımıza yansıtacağız. Adayın kim olduğu önemli değil. Hep birlikte, el ele, gönül gönüle sıkılmadık el, dokunmadık gönül bırakmayarak partimizi başarıya götüreceğimize inanıyorum. Sloganımız da ‘İnanacağız ve Başaracağız' olmalı. Ben buna can-ı gönülden inanıyorum” diye konuştu.

Partiye ayrıca İl Genel Meclisi Üyeliği için Hayrullah Çibuk da başvuru dilekçesini teslim ederek aday adaylığı başvurusunda bulundu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_35435)
21 Aralık 2018 Cuma 08:58
burdan söylüyorum bu memleketin önünü açacaksan gelişmesine katkı sunacaksan birilerinin kuklası olmayacaksan yolun açık olsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_35430)
21 Aralık 2018 Cuma 07:36
tepkimizi başka türlü nasıl belli ederiz midem bulanıyor bingöl belediyesi encümenleri yağdanlıkları yönetimi kişi fark etmez parti fark etmez memleketin önünü kapatan her işe engel olan bu zihniyeti istemiyoruz sinan veya bir başkası fark etmez
Misafir Kullanıcı (@Misafir_35411)
20 Aralık 2018 Perşembe 18:30
Sizler akp li mhp li zihniyetler size inat baris kardeslik Dolu Bir memleket gelecek insAllah
Korkuyorsunuz hdp den baristan cünkü torpileriniz bitecek saltanatiniz bitecek calip cirptiklariniz bitecek
Bu memleket herkesin ortak memleketi kürdün türkün arabain
Millet ac yoksul perisan bingöl gibi kücük Bir ilde cevdet yilmaz berdibek coskunun akrabalari Dolu bütün kamu kuruluslarinda millet sizin neyinizi sevsin Allah askina
Misafir Kullanıcı (@Misafir_35409)
20 Aralık 2018 Perşembe 17:15
sinan baylaz meclis başkanlığı yaptığın tso da kendi üyelerinin hakkını savunamadın ticaretin olacağı çevreyoluna gidip engel oldun şimdi bu millet sana oymu verecek neyine güvenecek yapma
Misafir Kullanıcı (@Misafir_59006)
02 Haziran 2020 Salı 18:54
@Misafir Kullanıcı Bunun cvb nı katıldığı programda verdi sinan bey, hakkı eleştiri yapın çamur atmayın vesselam..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_35405)
20 Aralık 2018 Perşembe 16:15
Cumhur ittifakı bingöl için zaruridir.
Yoksa 3 parti çarpışır sürpriz olması içten bile değil
Misafir Kullanıcı (@Misafir_35395)
20 Aralık 2018 Perşembe 14:10
Ziya Buyankara diyecek bişey Yok
Misafir Kullanıcı (@Misafir_35360)
20 Aralık 2018 Perşembe 07:51
BİNGÖL E TAZE KAN ERDAL ARIKAN
Misafir Kullanıcı (@Misafir_35398)
20 Aralık 2018 Perşembe 15:14
@Misafir Kullanıcı Ben ÜLKÜCÜ'yüm ,RAHMETLİ 'AHMET BAYLAZ, ın Hatırına OYUM : Sinan BAYLAZ'a..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_35357)
20 Aralık 2018 Perşembe 07:30
yemin ederim az kadar kafa karıştıran bir başka köy yok
Misafir Kullanıcı (@Misafir_35350)
20 Aralık 2018 Perşembe 02:04
Koyu bir Tayyip Erdoğan ve Ak partili olarak söylüyorum bu memleket hizmete aç amma velakin 10 tane oyu olmayan Cevdet Yılmaz ve Çok saygıdeğer Beyefendi Yeğeni Bingölü yıllarca birlikte yönetip aile şirketlerine katkı sundukları için ve Bingöle hizmet aşkı değil de Sırf Kendilerine Biat etmeleri için Sayın Arıkanı seçtikleri için Ak Partiye değil de Oyumu MHP'den yana kullanacağım. Bingöl kimsenin çiftliği değildir azıcık duruşumuzu gösterelim hizmet adamı istiyoruz 2 kişinin EGO'sunu tatmin edecek adamlar değil yazık !
Misafir Kullanıcı (@Misafir_35339)
19 Aralık 2018 Çarşamba 21:21
Başarılar dileeim
05.05.2024
23:08
Eski İl Başkanı ölümden döndü
Eski İl Başkanı ölümden döndü
AK Parti önceki dönem Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar, Bingöl-Genç yolunda kaza yaptı. Hava yastıklarının patladığı kaza sonrası hastaneye kaldırılan Sağlar'ın ilk ziyaretçisi ise mevcut il Başkanı Yılmaz Seven oldu.
05.05.2024
23:06
O polis hakkında soruşturma açıldı
O polis hakkında soruşturma açıldı
Bozoksporlu yedek oyuncuların sahadaki 12Bingölsporlu futbolcuları taciziyle başlayan gerilim, bir anda alevlendi. Taraftarın tepkisi de artınca polis biber gazı kullandı. Bir polis ise beylik tabancasıyla havaya ateş açtı! Emniyet Müdürlüğü, o polis hakkında adli ve idari soruşturma açıldığını duyurdu!
05.05.2024
23:04
Yozgat maçına damga vuran pankartlar!
Yozgat maçına damga vuran pankartlar!
Sezon boyunca hakem oyunlarıyla yolu kesilmek istenen 12Bingölspor, grup lideri ve şampiyonu Yozgat Belediyesi Bozokspor'u ağırladı. Karşılaşmaya çıkan Bozokspor, tribün korkuluklarına asılan iki ayrı pankartla şampiyonluk hikayelerinin yanıtını aldı!
05.05.2024
23:03
Bingöl`de öğrencilere malzeme desteği
Bingöl'de öğrencilere malzeme desteği
Bingöl'ün Genç Kaymakamlığı himayesinde yürütülen 'Gençler Harekete Geçiyor' projesi kapsamında öğrencilere malzeme desteği verildi.
05.05.2024
23:02
Bingöl`de otomobil ata çarptı: 1 ölü, 5 yaralı
Bingöl'de otomobil ata çarptı: 1 ölü, 5 yaralı
Bingöl'ün Sancak beldesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil başıboş ata çarptı, kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.
04.05.2024
14:17
'Bingöl ovası acilen kurtarılmalıdır'
Bingöl'ün birçok konudaki sorun ve çözüm bekleyen problemlerini gündeme getirmesiyle tanınan eğitimci Doğan Karasu, Bingöl Ovası'nın son durumunu paylaştı ve hem siyasilere hem de bürokrasiye 'Bingöl Ovasının acilen kurtarılması gerekiyor' çağrısında bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın