KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Mart 2026 Perşembe
°C

Bayram: bazı sözleri tasvip etmiyoruz

Başında olduğu kurumların adının kullanıldığı basın açıklamasındaki bazı söz ve ifadelerden duyduğu rahatsızlığı paylaşan ESOB Başkanı Ali Bayram: “İyi niyet çerçevesindeki bir açıklamanın bu denli sözler içermesi bizleri üzmüştür. Bu sözleri tasvip etmiyoruz” dedi.

Bayram: bazı sözleri tasvip etmiyoruz
27 KASIM 2013 ÇARŞAMBA 05:11
1
2052
0
AA aa

Türkiye Halk Sağlığı Kurum Başkanı Turan Buzgan'ın görevden alınmasının ardından başında olduğu Bingöl Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği (ESOB) Başkanlığı ve bağlı odaların adının geçtiği “STK'dan Buzgan tepkisi” başlıklı haberlerde kullanılan bazı söz ve ifadelerin bilgileri dışında yer aldığını belirten ESOB Başkanı Ali Bayram, itirazını paylaştı.

Açıklamanın yapıldığı tarihte Ankara'da bulunduğunu anlatan Bayram: “Sayın Turan Buzgan'ın görevden alınmasına yönelik tepkimi dile getirmiştim. Birkaç gün sonra bazı dernek yöneticileri arayıp yeni bir tepki içerikli açıklama yapacaklarını beyan edip destek istediler. Bizler de bunu kabul ettik. İyi niyet ölçüsünde açıklama metnini görmeden kabul edince bir sonraki gün, beyanat içerisinde Sayın Buzgan için ‘alaşağı etmek' gibi bir ifade yer almış, siyasilere de ‘arakasında duracağız' mesajı verilmiştir. Bu sözleri kabul etmemiz mümkün değildir. Sayın Turan Buzgan'ın görevden alınmasını elbette yanlış buluyoruz ama buna karşılık yakışıksız söz ve yaklaşımlarda bulunmak da bizlere yakışmaz. Bizler tepkimiz dile getiririz elbet. Burada sahiplenmesi, yanlışı önlemesi gereken siyasi iradeye sadece çağrıda bulunuruz. Gerekeni yapmak onlara kalmıştır. Bu sözlerden dolayı üzüntümü paylaşmak ve bir yanlışı düzeltmek istedim. Umarım Sayın Buzgan'ın görevden alınması noktasındaki yanlıştan dönülür ve telafisi yapılarak sıkıntılar çözüme kavuşturulur” dedi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
25.03.2026
17:07
Rakip takılmasa halimiz duman!
Rakip takılmasa halimiz duman!
Lider 12 Bingölspor, sahasında konuk ettiği Kahramanmaraşspor'la 1-1 berabere kaldı. Yeşil beyazlı temsilcimiz, en yakın takipçisi Silifke Belediyespor'un yenilgisiyle puan farkını bir arttırarak korudu.
25.03.2026
16:56
Bingöl İHH`den Ramazan`da 10 Milyon TL`lik Yardım
Bingöl İHH'den Ramazan'da 10 Milyon TL'lik Yardım
Bingöl İHH, 2026 Ramazan ayında yurt içi ve yurt dışında toplam 9 milyon 810 bin TL'yi aşkın ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Yardımların önemli bölümü Gazze başta olmak üzere ihtiyaç sahiplerine gönderildi.
25.03.2026
14:09
Sınıfta gaz paniği! Bingöl`de 30 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
Sınıfta gaz paniği! Bingöl'de 30 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
Bingöl merkezde bir ilkokulda öğrencinin sınıfta kar spreyi sıkması sonucu gazdan etkilenen ve nefes darlığı, baş dönmesi, mide bulantısı ve halsizlik şikayetleri görülen 30 öğrenci hastaneye kaldırıldı.
25.03.2026
13:22
Bingöl`de 2026`ın ilk Yelıng satışı başladı
Bingöl'de 2026'ın ilk Yelıng satışı başladı
C Vitamini açısından da oldukça zengin olan ve kokusuyla bilinen Yelıng, düşük gelirli vatandaşların ve seyyar satıcıların geçim kaynağı olurken, ilk mahsuller de tezgâhlardaki yerini aldı.
25.03.2026
12:46
Park Halindeki Otomobil Kundaklandı
Park Halindeki Otomobil Kundaklandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde gece saatlerinde park halindeki bir otomobil kundaklandı. Mahalle sakinlerinin erken müdahalesi, yangının büyümesini önledi. Otomobil, kullanılamaz hale geldi.
25.03.2026
12:35
Türkiye`nin bir ucundan diğerine 40 yıllık vefa
Türkiye'nin bir ucundan diğerine 40 yıllık vefa
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 1980-1985 yılları arasında görev yapan emekli okul müdürü Kazım Germiyanoğlu, bayram ziyareti için bulunduğu Manisa'nın Gördes ilçesindeki baba ocağında, kırk yıl öncesine dayanan kadim dostunu ağırladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın