KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Eylül 2026 Cuma
°C

Bayram: 'Esnaflara 295 Milyon Kredi Verdik'

Bingöl Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Bayram, kuruldukları günden bu yana esnaflara 295 Milyon TL kredi verdiklerini açıkladı.

Bayram: `Esnaflara 295 Milyon Kredi Verdik`
25 OCAK 2023 ÇARŞAMBA 17:59
6
2160
3
AA aa

Bingöl Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulunda Ali Bayram kullanılan tüm oyları alarak yeniden Başkan seçildi.

Kooperatife üyelerin katılımıyla gerçekleşen Genel Kurul'da açıklamalarda bulunan Bayram, “Biz kooperatif olarak bugüne kadar esnafımıza 295 Milyon TL kredi verdik. Binlerce esnafımız bu kredilerden faydalandı ve hala da faydalanmaya devam ediyor. Esnafımızı tefecilere, faizcilere yem etmemek adına her daim desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Arabasını ya da iş yerini yenilemek isteyen esnafımıza 1.5 Milyon TL'ye kadar kredi veriyoruz. Tüm esnaflarımıza yine gerekli şartları taşıdıkları sürece 500 Bin TL'ye kadar kredi verme imkanımız var. Devletin desteğiyle sunduğumuz krediler, esnafımız için en düşük oranlı faize sahip kredidir. Esnafımıza zor gününde desteğimiz devam edecektir. Bugün burada bulunan tüm esnaf arkadaşlarımıza da teşekkür ediyor, genel kurulumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97691)
27 Ocak 2023 Cuma 08:13
Kendin çalıyorsun yalakalar oynuyor sıkıysa oynamsınlar. herşeyi gizli gizli yap. oyun bitince üç beş gazeteci çağır seçim yapıldı de. oldu biti pe pe pe misali 60 yıldır oradasın artık git gençler yapsın hala doymadinmi. Allah seni doyursun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97663)
26 Ocak 2023 Perşembe 01:23
Ali bayram 50 yıl Başkanlık yaptı şimdi Alican geliyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97662)
26 Ocak 2023 Perşembe 01:22
Kredi vermek için kolaylaştırma yerine vermemek için zorluk üzerine zorluk çıkarıyorlar
sayın başkan
Bıktırma politikası ile vazgeciyorsun
Krediye baş vuran esnaf zaten zor durumda bir nefes almak için kullanmak zorunda kalıyor
Madde:1
memur 2 kişi tapu 2adet
03.09.2026
23:38
Bingöl Yem-Süt`te kritik süreç tamamlandı: Taşınmazlar satıldı, gelir İl Özel İdaresi`ne aktarıldı
Bingöl Yem-Süt'te kritik süreç tamamlandı: Taşınmazlar satıldı, gelir İl Özel İdaresi'ne aktarıldı
Bingöl Yem-Süt-Besicilik A.Ş.'ye ait Merkez Saray Mahallesi'ndeki iki taşınmazın satış ve devir süreci tamamlandı. Bingöl Valiliği, ihale sürecine ilişkin açılan davanın mahkeme tarafından reddedildiğini, satış bedelinin tahsil edildiğini ve Bingöl İl Özel İdaresi'ne düşen payın ilgili hesaplara aktarıldığını açıkladı.
03.09.2026
23:37
Bingöl`de araç dereye uçtu: 1 ölü, 4 yaralı
Bingöl'de araç dereye uçtu: 1 ölü, 4 yaralı
Bingöl'ün Yedisu ilçesinde kontrolden çıkarak dereye uçan araçta bulunan 5 kişiden 1'i hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ekiplerin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
03.09.2026
23:35
Bingöllüler memleketine dönse nüfusumuz kaç olurdu?
Bingöllüler memleketine dönse nüfusumuz kaç olurdu?
TÜİK'in 'herkes memleketine dönseydi' simülasyonunda Bingöl'ün nasıl bir nüfusa ulaşacağı hesaplandı. Bingöllüler memleketine dönseydi kentte nasıl bir nüfus tablosu ortaya çıkardı? İşte yanıtı ve Bingöl'ün Türkiye'deki sıralaması…
03.09.2026
23:34
Okullar için alışverişte ‘Bingöl` önerisi
Okullar için alışverişte 'Bingöl' önerisi
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Mesut Kurtaran ve beraberindeki oda başkanları, İl Millî Eğitim Müdürü Mustafa Özel'i ziyaret etti. Görüşmede, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde okulların ihtiyaçlarına yönelik mal ve hizmet alımlarında, mevzuat çerçevesinde yerel esnaf ve işletmelerin daha fazla değerlendirilmesi gündeme geldi.
03.09.2026
23:32
Beş şehir, tek turizm rotası
Beş şehir, tek turizm rotası
Bingöl, Elâzığ, Adıyaman, Tunceli ve Malatya'nın turizm potansiyeli ortak bir vizyonla ele alındı. Bakan Ersoy, beş ilin birbirini tamamlayan bir turizm coğrafyası olarak değerlendirilerek ulusal ve uluslararası görünürlüğünün artırılacağını söyledi. Bingöl'ün sahip olduğu değerlere de dikkat çeken Bakan Ersoy, bölgedeki potansiyelin doğru şekilde ürünleştirilmesi ve tanıtılması gerektiğine dikkat çekti.
03.09.2026
02:07
Motorine 8,24 TL zam geliyor!
Motorine 8,24 TL zam geliyor!
Sektör kaynaklarına göre motorinin litre fiyatına 4 Eylül Cuma günü itibarıyla 8,24 TL zam bekleniyor. Artışın gerçekleşmesi halinde Bingöl'de motorinin litre fiyatı 92 TL'yi aşacak. 50 litrelik deponun dolum maliyeti ise 412 TL artacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın