KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Şubat 2026 Pazartesi
°C

Bayram, sp'ye katıldı

Bingöl Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Ali Bayram, Saadet Partisi'nden belediye encümen adayı oldu. Bayram: “İktidar Partisi'nin tutumu beni siyasete sevk etti” dedi.

Bayram, sp`ye katıldı
18 ŞUBAT 2009 ÇARŞAMBA 10:09
1
13986
0
AA aa
Saadet Partisi'nden Bingöl Belediyesi Encümen Adayı olan ESOB Başkanı Ali Bayram, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Saadet Partisi'nden daha önce kendisine başkanlık teklifi geldiğini belirten Bayram; “O zaman siyasete girmeyi düşünmediğim için kabul etmedim. Ancak iktidar partisinin tutumu beni siyasete sevk etti. Bende Saadet Partisi'ne müracaat ettim ve belediye encümen adayı oldum” dedi.

1975 yılından beridir Bingöl Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanlık görevini yürüttüğünü belirten Bayram; “O dönemlerde değişik partilerin milletvekilleriyle birlikte Ankara'ya gidip Bingöl'ün sorunlarını gündeme getirirdik. AKP'yi 2007 seçimlerinde Türkiye şampiyonu yaptık. Bu partinin milletvekilleri bırakın Ankara'ya gidip sorunları gündeme getirmeyi, bura da dahi oturup sorunları konuşamadık. Seçim sürecinde AKP dışında tüm siyasi parti temsilcileri bizlere gelip, “Siz bize esnafları tavsiye edin aday gösterelim” dediler. AKP hizmet amacı taşımadığı için gelmemiştir. Bingöl ile ilgili birçok projemiz var. Ancak milletvekilleri kayda bile almadılar. AKP'nin bu tutumu beni de siyasete sevk etti. Bingöl'de toparlayıcı ve iyi bir hizmet yapmak amacındayım” dedi.

İşte SP'nin belediye meclis adayları:

Kontenjan Adayları:
1.Ali Bayram (ESOB Başkanı)
2.Hasan Basatemur (Eski İl Genel Meclis Üyesi)
3.Bilal Güreş (Eski Fen Müdürü)

Belediye Meclis Adayları:
1.Yılmaz Çapak (Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı)
2.Mahmut Önal (Belediye Meclis Üyesi)
3.Sait Küçüköner (Kamu görevlisi)
4.M.Feyzi Şahin (Mali Müşavir)
5.Ahmet Karagül (Kamu görevlisi)
6.M.Sadullah Altunbay (Serbest Meslek)
7.Mehmet Hanegelioğlu (Avukat)
8.Ahmet Hansu (Esnaf)
9.Murat Bayındır (Esnaf)
10.Burhanettin Bazencir (Emekli Memur)
11.Faik Şanli (Emekli İşçi)
12.Rıza Burulday (Esnaf)
13.Ömer Koçakelçi (Esnaf)
14.Ayhan Susadı (Serbest Meslek)
15.Rıfat Yılmaz (Emekli Memur) 
16.M.Ali Fideci (Esnaf)
17.Muzaffer Bazencir (Serbest Meslek)


Bingölünsesi Gazetesi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.02.2026
17:54
Kamu bankalarından şans oyunları ödemeleri kaldırıldı
Kamu bankalarından şans oyunları ödemeleri kaldırıldı
Kamu bankalarının 'şans oyunları' sekmesi 3 kamu bankasının mobil bankacılık sisteminden kaldırıldı. Böylece kamu bankaları siteminden şans oyunlarına yönlendirme yapılamayacak.
08.02.2026
17:45
Lider 12Bingölspor, deplasmandan 1 puanla döndü!
Lider 12Bingölspor, deplasmandan 1 puanla döndü!
3. Lig 2. Grup lideri 12 Bingölspor, Kırıkkalespor deplasmanında 1-0 öne geçtiği mücadelede sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. Maçın ardından Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan, hakem kararlarına tepki gösterirken takıma ve hedeflere olan inancın tam olduğunu vurguladı.
08.02.2026
17:22
Bingöl`de kahreden kaza! Baba ve oğul hayatını kaybetti
Bingöl'de kahreden kaza! Baba ve oğul hayatını kaybetti
Bingöl-Genç yolunda meydana gelen feci kazada baba ve oğul hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. Kahreden kazada hayatını kaybeden baba ve oğlunun taziyesi Dik Köyü'nde kurulacak.
07.02.2026
21:54
Zikte SÜRKAP`tan 5. Yıl Buluşması
Zikte SÜRKAP'tan 5. Yıl Buluşması
Birlik ve dayanışma mesajlarının verildiği programda eğitim çalışmaları kapsamında hayata geçirilen 'Murat Etüt Merkezi'ne dikkat çeken Platform Başkanı Mehmet Atalay, bir toplumun gelişmişlik düzeyinin en önemli göstergelerinden birinin eğitim olduğunu vurguladı ve bu anlayışla hayata geçirilen Murat Etüt Merkezi'nin kendileri için en anlamlı çalışmaların başında geldiğini söyledi.
07.02.2026
21:39
Bingöl`de göçmen kaçakçılığı operasyonu
Bingöl'de göçmen kaçakçılığı operasyonu
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince göçmen kaçakçılığına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında 12 düzensiz göçmen yakalandı.
07.02.2026
21:30
Öztürk;
Öztürk; 'Bingöl halkı artık bu hastalıklar için başka illere gitmeyecek'
Bingöl Devlet Hastanesi'nde göreve başlayan Hematoloji Uzmanı Dr. Osman Can Öztürk, hasta kabulüne başlayan hematoloji kliniğiyle birlikte kemik iliği ve kan hastalıklarının tanı, tedavi ve düzenli takibinin artık Bingöl'de yapılabileceğini belirterek, yeni hizmetin önemli bir ihtiyacı karşılayacağını ve hastaların çevre illere gitmesine gerek kalmayacağını söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın