KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Ocak 2026 Pazartesi
°C

Bayram: tepkileri üzüntüyle karşılıyoruz

Bingöl Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Mehmet Bayram, “Ringo’nun yeğenlerinden tepki!” haberlerini üzüntüyle karşıladığını belirtti.

Bayram: tepkileri üzüntüyle karşılıyoruz
24 MAYIS 2014 CUMARTESİ 02:10
0
4663
0
AA aa

‘Ringo' lakaplı Muhiddin Ulcay'ın yeğenleri Mehmet Ulcay ve A.Mutalip Ulcay'ın, Bingöl Ülkü Ocakları'na gösterdiği “Amcamızın ölümün üzerinden 34 yıl geçti uğruna canını feda ettiği dava uğruna hiçbir yetkiliyi ne acı, ne de sevinçli günümüzde yanımızda görmedik” tepki üzerine açıklamada bulunan Bingöl Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Mehmet Bayram, basında yer alan tepki haberlerini üzüntüyle karşıladığını belirtti.

Göreve geldiği ilk gün “Şehitlerimizi Unutmayacağız” dediğini belirten BAYRAM, geçtiğimiz günlerde bu etkinlik çerçevesinde Bingöl Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı yönetim kurulu üyeleri ile MHP İl Başkanı Hasan Kızılboğa ve beraberindeki heyetle birlikte merhum “Ringo” lakaplı Muhittin Ulcay'ın kabrini ziyaret ettiklerini hatırlattı.

“Uzun yıllar sonra resmi olarak gerçekleştirilen bu ziyaretten rahmetli şehidimizin yakınlarından tepki almak bizleri üzdü” diyen Bayram: “Rahmetli şehidimiz Ringo'nun kabrinin uzun yıllar boyunca resmi anlamda ziyaret edilmemesini büyük bir eksiklik olarak görmüş ve vefa borcumuzu ödemek adına kalabalık bir toplulukla şehidimizin kabrini ziyaret edip kendisini dualarla andık, anmaya da devam edeceğiz. Bu bizim boynumuzun borcudur. Şimdiye dek şehitlerimizin anılmamış olmasını kurumsal anlamda üzerimize alsak da şahsi anlamda kabullenmeyeceğimizi belirtmek isterim. Yeni teşekkül etmiş yönetim kurulumuz, görevinde henüz bir ayı doldurmamıştır. Bizler yeni yönetim kurulumuz ve gönüldaşlarımızla birlikte geçmişin kötü izlerini silmek için elimizden geleni yapacağımızı bir kez daha belirterek, Bingöl Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfının asla polemik konu yapılmaması gerektiğini ifade ediyor ve rahmetli şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyorum” dedi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.01.2026
21:05
2B arazileri yeniden satışa çıkıyor
2B arazileri yeniden satışa çıkıyor
TBMM Bayındırlık ve İmar Komisyonunda kabul edilen kanun teklifi ile kamuoyunda 2B olarak bilinen arazilerin satış sürecinde başvuruyu kaçıranlar veya ödeme şartlarını süresinde yerine getiremeyenlere ek bir başvuru süresi geliyor. Teklife göre, taksitlerini ödeyemeyenler veya başvuruyu kaçıranlar, 31 Temmuz'a kadar yeniden başvurarak 2B arazileri üzerindeki taşınmazlarının tapusunu alabilecek.
17.01.2026
21:32
Bingöl`de otomobil domuz sürüsüne çarptı: 3 yaralı
Bingöl'de otomobil domuz sürüsüne çarptı: 3 yaralı
Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Güvenlik güçleri kazayla ilgili inceleme yaptı.
17.01.2026
21:23
Bingöl`de 14 aranan şahıs yakalandı
Bingöl'de 14 aranan şahıs yakalandı
Bingöl'de bir hafta içerisinde, hakkında arama kaydı bulunan 14 şüpheli yakalandı.
17.01.2026
21:11
Bingöl`de UMKE`den zorlu kış şartlarında hayat kurtaran müdahale
Bingöl'de UMKE'den zorlu kış şartlarında hayat kurtaran müdahale
Bingöl'de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kara yolu ulaşımının sağlanamadığı bölgede, UMKE ekipleri zorlu kış şartlarında bir hastaya ulaşarak sağlık ekiplerine teslim etti.
17.01.2026
20:52
Bingöl Hacılar`da Otobüs ile Tır Çarpıştı: 3 Yaralı
Bingöl Hacılar'da Otobüs ile Tır Çarpıştı: 3 Yaralı
Bingöl–Erzurum karayolu Hacılar Köyü mevkiinde otobüs ile tırın çarpışması sonucu yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaparken yetkililer sürücüleri buzlanmaya karşı uyardı.
16.01.2026
16:16
İki Yıl Sonra Yeniden Yürüyor
İki Yıl Sonra Yeniden Yürüyor
Bingöl'de otoimmün miyelit hastalığına yakalanan 14 yaşındaki Aziz Enül, Elâzığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde 2 yıl süren yoğun tedavi ve rehabilitasyonun ardından destekli şekilde yürümeye başladı. Türkiye'de sadece birkaç vakada görülen bu nadir hastalık için gerçekleştirilen tedavi süreci başarıyla sonuçlandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın