KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Temmuz 2025 Salı
°C

Bayram: terörü lanetliyoruz

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Bingöl İl Başkanı Bayram; “Bu milletin sırtından nemalanıp, bu illetin evlatlarını vuran katilleri, bu katilleri alkışlayan sözde aydınları, sokaktaki vurdumduymazları ve teröriste terörist diyemeyen siyasetçileri ve tüm destekçilerini lanetliyoruz.”

Bayram: terörü lanetliyoruz
04 EYLÜL 2016 PAZAR 18:37
0
1899
1
AA aa

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Bingöl İl Başkanı Mehmet Bayram, son zamanlarda artış gösteren terör olaylarına ilişkin yazılı basın açıklaması yaptı.

Türkiye'nin zor günlerden geçtiğini ifade eden Bayram, “Acı günler yaşıyoruz. Olayları doğru algılamak zorundayız. Cennet ülkemizin dört bir yanında verdiğimiz şehitler yüreğimizi yakarken, özellikle doğu illerinden gelen acı haberlerle bir kez daha sarsıldık. Buradan şehitlerimize Allahtan rahmet, ailelerine ve aziz Türk Milletine başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz” dedi.

Öcalan'ın yakalanmasıyla bitme noktasına gelen terör sorununun, çözüm süreciyle birlikte yeniden hortladığını ifade eden Bayram, “Bu noktada, verilen bunca şehidin ardından klişe açıklamalarla yetinilmemesi, bu terör belasının mutlak surette son bulması ve sorumlularının bulunarak, en ağır şekilde cezalandırılması gerekmektedir. Eli kanlı teröristlerin kahpece düzenlediği eylemler tüm hızıyla sürerken, siyasilerin Ortadoğu'yu dizayn etme çabasına girmeleri, ülkemizi yönetenlerin, ülkemiz gündeminden ne denli uzak olduğunun açık bir göstergesidir” ifadelerini kullandı.

Bayram, “Terörist başının yakalanmasının ardından faaliyetlerini donduran, 2002 yılında yok olma noktasına gelen terör örgütü, açılım süreci ile yeniden palazlandırılmış, ne yazık ki, akan şehit kanları dahi, açılım safsatasıyla terörü sonlandıracağını sananları, müzakere yaparak dağdaki teröristi yola getireceğine inananları, gaflet uykusundan bir türlü uyandıramamaktadır. Bugün gelinen noktada, teröristle müzakere yapanlar, bu yetkiyi bizlerden bu toprakları kanlarıyla sulayan şehitlerimizden ve onların ailelerinden almamıştır. Terörle mücadele her zeminde ve her zaman, sürekli olarak yürütülmesi gereken çok yönlü bir faaliyet iken, terörle mücadeleye başlamak için Ramazan sonrasına randevu veren anlayışın bir an önce kendine gelmesi gerekmektedir” dedi.

FETÖ ile PKK'nın aynı olduğunu vurgulayan Bayram, şunları söyledi: “OHAL ilan edildiği halde sadece FETÖ'nün üstüne gidip PKK'yı unutanlar neyin peşindeler? Buradan soruyoruz, bu tabloyu yaratanlar şimdi eserleri ile övünüyorlar mı? Doğrusu merak ediyoruz. İnanıyoruz ki, Türk milleti kendisine oynanan oyunu ve yapılan hainliği de asla unutmayacak; kim olursa olsun, teröriste yardım ve yataklık edenlere hak ettiği cevabı mutlaka verecektir. Bilinmelidir ki; her şehit haberinden sonra, yetkililerin sığ açıklamaları, artık Türk milletini tatmin etmemekte ve acımızı dindirmemektedir. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak, bu milletin sırtından nemalanıp, bu milletin evlatlarını vuran katilleri, bu katilleri alkışlayan sözde aydınları, sokaktaki vurdumduymazları ve teröriste terörist diyemeyen siyasetçileri ve tüm destekçilerini lanetliyoruz.”
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
ali kıtay (@Misafir_19901)
05 Eylül 2016 Pazartesi 09:30
te....size bak hele sokaktaki insanlara söyleniyor
07.07.2025
17:18
Bingöl`de uyuşturucu ve silah ele geçirildi! 4 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu ve silah ele geçirildi! 4 kişi tutuklandı
Bingöl'de durdurulan bir aracın bagajında 17 kilo 936 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi, 4 şüpheli tutuklandı. Ayrıca ruhsatsız iki av tüfeği ile buna ait şarjör ve fişekler ele geçirildi.
07.07.2025
16:42
Bakan Kacır Bingöl`e geliyor
Bakan Kacır Bingöl'e geliyor
Çarşamba günü gerçekleşecek Bingöl ziyaretinde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'ın programı şöyle;
07.07.2025
16:24
Bingöl`de akaryakıt fiyatlarında tabela değişti!
Bingöl'de akaryakıt fiyatlarında tabela değişti!
Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından duyurulan düzenlemeye göre, benzine 2,26 TL, motorine 2,12 TL ve LPG'ye 97 kuruş zam geldi. 7 Temmuz 2025 Pazartesi günü itibarıyla Bingöl'de benzin, motorin ve LPG ne kadar? İşte detaylar...
06.07.2025
23:26
Genç ile Eyüpsultan kardeşliği
Genç ile Eyüpsultan kardeşliği
Protokol öncesi Bingöl'e gelen Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen; 'Biz iki belediye arasında sadece teknik iş birliği değil; kültür, eğitim, sosyal yaşam gibi alanlarda kalpten kalbe bir bağ kurmak istiyoruz. Bu kardeşlik, Türkiye'ye örnek olacak' dedi.
06.07.2025
23:25
Bingöl`deki orman ve arazi yangınları söndürüldü
Bingöl'deki orman ve arazi yangınları söndürüldü
Bingöl'de çıkan orman ve arazi yangınları, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü.
04.07.2025
17:33
Bingöl Belediyesi`nden kent geneli ilaçlı mücadele
Bingöl Belediyesi'nden kent geneli ilaçlı mücadele
Bingöl Belediyesi, şehir genelinde haşereyle mücadele çalışmalarını yoğunlaştırdı. İlaçlama faaliyetleri, planlı bir şekilde tüm mahallelerde sürdürülüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın