KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Nisan 2026 Çarşamba
°C

Baysal: 'Barış adı altında ihanete asla boyun eğmeyeceğiz'

DEM Parti'nin Grup Toplantısı'nda 'Apo' sloganları atılmasına tepki gösteren BİŞHAK Başkanı Vahap Baysal; 'Bizler, bir karış toprağı için can veren şehitlerimizin çocukları olarak; bu topraklarda 'barış' adı altında ihanete asla boyun eğmeyeceğiz' dedi.

Baysal:
09 EKİM 2025 PERŞEMBE 05:16
9
1391
2
AA aa

Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) DEM Parti grup toplantısında atılan “Biji Serok Apo” sloganlarına ilişkin tepkiler sürüyor. Yaşananlara dair yaptığı açıklamasında sert sözler sarf eden ve ortaya çıkan tablonun kabul edilemez olduğunu vurgulayan Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları Derneği (BİŞHAK) Başkanı Vahap Baysal; “Bu milletin defterinde hainin affı yoktur!” dedi.

“O sloganlar, bu milletin onuruna atılan açık bir hançerdir”

“Türkiye Büyük Millet Meclisi, bu aziz vatanın kalbi; şehitlerimizin kanıyla sulanmış, ay yıldızlı bayrağımızın gölgesinde yükselen kutsal bir makamdır. Bu çatı, yalnızca milletin iradesine, devletimizin bekasına ve vatan sevdasına ev sahipliği yapar” diyen Baysal;

“Ne yazıktır ki, son günlerde bu yüce çatının altında yankılanan “Bi ji Apo” gibi ihanet kokan sloganlar, Türk milletinin vicdanında ve tarihinde kara bir leke olarak yerini almıştır. O sloganlar sadece bir söz değildir; şehitlerimizin kanına, gazilerimizin fedakârlığına, bu milletin onuruna atılan açık bir hançerdir.

Bu millet, hainin kim olduğunu da, ihaneti nerede işlendiğini de unutmaz! O an Meclis kürsüsünde söylenen her ihanet cümlesi, vatan düşmanlığının tescilidir. Bu milletin meclisinde, terörist başının adı anılıyorsa, bu sadece bir hadsizlik değil, tarihe geçecek bir suçun itirafıdır!

Meclis kürsüsü, milletin emaneti olan o kutsal yer; çocuk katillerinin değil, kahraman Mehmetçiğin, polisimizin, şehit babalarının, analarının ve gazilerimizin sesidir! O kürsüde hainliğe göz yummak, şehitlerimizin emanetine ihanet etmek, milletin kutsal iradesine el uzatmaktır.

Bilsinler ki: Bu milletin defterinde hainin affı yoktur! Türk milleti, bayrağına, ezanına, toprağına uzanan her eli kırmaya muktedirdir!” dedi.

“Bu millet yapılan ihaneti asla unutmayacaktır”

Açıklamasında, Terörsüz Türkiye Hedefi yolundaki uygulamalara yönelik de eleştirilerini aktaran Baysal, şöyle devam etti;

“Bin yıllık mücadeleyle yoğrulmuş bu topraklarda, ihanet sloganlarına değil; vatan sevgisine, kardeşliğe, birliğe ve dirliğe yer vardır. Bizler, bir karış toprağı için can veren şehitlerimizin çocukları olarak; bu topraklarda “barış” adı altında ihanete asla boyun eğmeyeceğiz. Bu milletin vicdanında hainin yeri bellidir, bu devletin arşivinde suçun kaydı tutulacaktır ve bu millet yapılan ihaneti asla unutmayacaktır. Ne mutlu Türküm diyene!”

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_116369)
10 Ekim 2025 Cuma 09:03
Binlerce yıl dem lilerinde dedeleride bu topraklar için şehit oldu Osmanlıda Yemende, Çanakkalede, Sarıkamışta heryerde yanlızca bin yıllık kardeşliğimizi geçen 40 yıl bozmuş gaye onu düzeltelim sonuçta kötü bir çatışmaydı diğer tarafında kayıpları var iki tarafında. Ne yani devam mı etmesini istiyorsunuz ( Apoya gelince zamanında CIA'nin Mit ile kurduğu bir kukladır) Selahattin Demirtaş gibi siyaset yapan kişiler var iken Apo sloganları atılmasına karşıyız
Misafir Kullanıcı (@Misafir_116364)
09 Ekim 2025 Perşembe 15:02
Sizin yaptiginiz faili mechuller, idamlar, köy yakmalar,hirsizliklar, rantlar, torpiler. Adaletsizlikler, hukuksuzla, milleti ekmeğe muhtac etmeler, bunların önce hesabini verin, Euro 50, altin rekor pesinde milletin hayalerini yaktiniz birde çıkıp boş boş konusmayin
Senin devletin gece gündüz apoyla görüsüyor, peki sen kimsin,vatan millet sakarya edebiyatı bitti artık o yalanlar7 jss
15.04.2026
01:46
Midesinden yarım kilodan fazla uyuşturucu çıktı!
Midesinden yarım kilodan fazla uyuşturucu çıktı!
Bingöl'de polis ekiplerince gerçekleştirilen çalışmada, mide ve bağırsaklarında uyuşturucu madde taşıdığı belirlenen şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
15.04.2026
01:45
SGK`dan emeklilikte yeni denetim: Yurtdışı tatili yapanların primleri silinebilir
SGK'dan emeklilikte yeni denetim: Yurtdışı tatili yapanların primleri silinebilir
Sosyal Güvenlik Kurumu'nun emeklilik başvurularında uygulamaya aldığı yeni inceleme dikkat çekti. Sigortalı çalışırken yurtdışına çıkan kişilerden, o tarihlerde izinli olduklarını gösteren işyeri belgeleri talep ediliyor. Belgelerin sunulamaması halinde ilgili dönemlerin prim günleri silinebiliyor.
15.04.2026
01:44
Bingöl`de Hacı Adaylarına Kapsamlı Eğitim
Bingöl'de Hacı Adaylarına Kapsamlı Eğitim
Bingöl İl Müftülüğü tarafından düzenlenen iki günlük hac eğitim seminerine 300'ü aşkın hacı adayı katıldı. Programda hac ibadetine ilişkin dini, sağlık ve uygulamaya yönelik kapsamlı bilgilendirme yapıldı.
14.04.2026
13:51
Bingöl Stadyumu için Yozgat modeli!
Bingöl Stadyumu için Yozgat modeli!
Gençlik ve Spor Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre; yenilenecek Bingöl Şehir Stadyumu için Yozgat modeli uygulanacak. Kapasitesi 8 Bin olacak, mevcut yere inşa edilecek! Diğer detaylar ise şöyle;
14.04.2026
12:23
Bingöl`de Soğuk Hava Lastik Değişimini Geciktirdi
Bingöl'de Soğuk Hava Lastik Değişimini Geciktirdi
Bingöl'de mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle sürücüler yazlık lastiklere geçişi erteledi. Lastikçilerde beklenen yoğunluk oluşmazken, mevsimine uygun lastik kullanımının önemine dikkat çekiliyor.
14.04.2026
12:03
Bingöl`de bir hastanın safra kesesinden 2 Bin 67 taş çıkarıldı
Bingöl'de bir hastanın safra kesesinden 2 Bin 67 taş çıkarıldı
Bingöl Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirilen kapalı safra kesesi ameliyatında bir hastadan 2 bin 67 taş çıkarıldı. Doktorlar, bu denli yüksek sayının oldukça nadir görüldüğünü belirtti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın