KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Nisan 2025 Pazar
°C

Baysal'dan Bakırhan tepkisi! 'Açık bir provokasyondur'

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan'ın 'Kürdistanlılar' hitabına tepki gösteren BİŞHAK Başkanı Vahap Baysal: 'Bu ifadeler birlik ve beraberliğine karşı yapılan açık bir provokasyondur' dedi.

Baysal`dan Bakırhan tepkisi!
15 MART 2025 CUMARTESİ 07:33
7
1735
1
AA aa

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan ve DBP Eş Genel Başkanı Çiğdem Kılıçgün Uçar Halfeti'deki Nevruz kutlamasına katıldı. Nevruz'a ilişkin değerlendirmede bulunan Bakıhan, “Halfetililer, Urfalılar, Kürdistanlılar, emekçiler ve ezilenler umutlu olsun, mutlu olsun” ifadesini kullandı.

Bu ifade üzerine açıklamada bulunan ve tepki gösteren Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları (BİŞHAK) Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Baysal, şunları söyledi;

“Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğüne ve aziz milletimizin birliğine kasteden hiçbir söz kabul edilemez! DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan haddini aşarak Halfeti'de yaptığı konuşmada, topluluğa sözde ‘Kürdistanlılar' diye hitap ediyor ve bölücü ifadeler kullanıyor, bu ifadeler birlik ve beraberliğine karşı yapılan açık bir provokasyondur. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin milli sınırları İçerisinde Kürdistan diye bir bölge yok ve olmayacaktır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir bütündür bölünemez. Yıllardır Türk, Kürt, Alevi, Sünni, Laz, Çerkez ve diğer tüm halklar bu vatanın evlatları olarak kardeşçe yaşadılar ve yaşamaya devam edecekler. Bu amaçla, milletimizin birliğini bozmaya çalışan tüm kirli yönetimleri şiddetle kınıyor ve Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Millet ve Tek Devlet diyoruz.”

 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_113787)
17 Mart 2025 Pazartesi 01:59
Önce giyinmesini bil yolda yürümesini öğren sonra yorum yap sağa sola
18.04.2025
18:29
Bingöl`de hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Bingöl'de hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda, hakkında 3 yıl 5 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.
18.04.2025
18:26
Ödüllerini Gazze`ye bağışladılar
Ödüllerini Gazze'ye bağışladılar
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından 'O'nu Oku O'nu Yaşa' temasıyla düzenlenen Siyer Yarışması'nda dereceye giren çocuklar, aldıkları ödülleri Umut Kervanı aracılığı ile Gazze'ye bağışladı.
18.04.2025
18:25
Bingöl`de jandarmadan uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de jandarmadan uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 454 gram toz esrar ele geçirildi.
18.04.2025
03:40
TFF duyurdu! Liglerde takım sayıları düşürülecek!
TFF duyurdu! Liglerde takım sayıları düşürülecek!
Türkiye Futbol Federasyonu, profesyonel liglerdeki takım sayısının 2025-2026 sezonundan itibaren kademeli olarak düşeceğini açıkladı. Bu kapsamda Süper Lig'de önümüzdeki sezondan itibaren 18 takım yer alacak. En büyük düşüş ise 3. Lig'de yaşanacak.
18.04.2025
00:48
Arama Kurtarma Ekipleri Genç`te toplandı
Arama Kurtarma Ekipleri Genç'te toplandı
Kaymakam Güzel başkanlığındaki toplantıda tedbirler, arama kurtarma ekiplerinin akreditasyon süreçleri, hazırlık düzeylerinin artırılması, kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi, öngörülen sorunlar ve ekip liderlerinin AFAD İl Müdürlüğü'nden beklentileri ele alındı.
18.04.2025
00:31
Hatısaru:
Hatısaru: 'Sorumlusu Hükümettir'
Gündeme ilişkin açıklamasında ekonomideki gidişat üzerinde duran Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısaru: 'Bu ülkenin kaynakları vardır, çözüm mümkündür, bereketli bir ekonomi mümkündür. Ancak bunun için öncelikle bu faizci, rantiyeci zihniyetten kurtulmak gereklidir!' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın