KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Mayıs 2025 Pazar
°C

Bbp'den kılıçdaroğlu'na kutlama

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu, CHP Genel Başkanlığına seçilen Kemal Kılıçdaroğlu'nu kutladı.

Bbp`den kılıçdaroğlu`na kutlama
25 MAYIS 2010 SALI 16:58
0
1503
0
AA aa

Topçu, yaptığı yazılı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun basına verdiği bir demeçte, ''yoğunluk ve kasıtsız olmayan bazı ihmaller sonucu bir kısım siyasi partileri kongreye davet edemediklerini belirterek özür dilemesini'' memnuniyetle karşıladıklarını bildirdi.

''Türk siyasi hayatının, bazı odaklar tarafından bilinçli olarak gerilmeye ve milletin kamplaştırılmaya çalışıldığını'' öne süren Topçu, açıklamasında şunları kaydetti:

''Her sorumlu siyasetçinin yapması gerektiği gibi bu dönemin hassasiyetini gözeterek, sosyal barışımızı her türlü siyasi hesabın üstünde gören bir bakış açısıyla hareket etmesi temennisiyle Sayın Kılıçdaroğlu'nu, CHP Genel Başkanı olmasından dolayı kutluyor, yeni görevinde başarılar diliyorum.''

Öte yandan Topçu, Azerbaycan basınına verdiği röportajda, Türkiye ile Ermenistan arasında imzalanan protokolün, ''dış müdahale ürünü'' olduğunu ileri sürerek, ''Türkiye hiçbir kazancı olmadığı ama çok şey kaybedeceği bir protokole imza atmanın dışında kardeş ülke Azerbaycan'ı ihmal ederek çok önemli bir stratejik yanlış yapmış oldu'' görüşünü savundu

Azerbaycan'ın Türkiye'nin en yakın stratejik ortağı olduğunu ifade eden Topçu, Azerbaycan ve Türkiye'nin stratejik müttefikliğinin derinleşmesinin, Türk dünyasının, Türk kültürünün ve nihai olarak bölge barışının yerleşmesini sağlayacağını belirtti.

AA

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.05.2025
15:08
Genç Muratspor yarıfinalde
Genç Muratspor yarıfinalde
Play-Off Çeyrek Final maçında Solhanspor'u penaltılarda eleyen Ayral Grup Genç Muratspor, yarı finale yükseldi. Gözler, finalde….
04.05.2025
14:48
Yılmaz`dan ‘Terörsüz Türkiye` vurgusu
Yılmaz'dan 'Terörsüz Türkiye' vurgusu
KİSİAD yeni dernek binası açılışındaki konuşmasında terör örgütlerinin silahlarını bırakmasını ve illegal faaliyetlerini durdurmasını beklediklerini belirten Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: 'Bu sürecin tamamlanmasıyla birlikte köklü bir şekilde bu sorun ülkemizin gündeminden kalkacak. Terörsüz Türkiye'de hem demokrasi hem kalkınma yeni bir atmosfere kavuşacak. Çok daha hızlı ve çok daha etkili bir şekilde standartlarımızı yükseltmiş olacağız' dedi.
04.05.2025
14:47
Bingöl`de şehit çocuğu jandarmada unutulmaz bir gün geçirdi
Bingöl'de şehit çocuğu jandarmada unutulmaz bir gün geçirdi
Diyarbakır'ın Lice ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada 9 yıl önce şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kadir Karaman'ın oğlu, Bingöl İl Jandarma Komutanlığında unutulmaz bir gün geçirdi.
03.05.2025
16:41
Sırrı Süreyya Önder hayatını kaybetti
Sırrı Süreyya Önder hayatını kaybetti
TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'den acı haber geldi. 18 gündür yoğun bakımda tedavi gören Önder, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Yapılan açıklamada, vefat sebebi olarak çoklu organ yetmezliği gösterildi.
02.05.2025
18:30
Zerginur`dan gururlandıran başarı!
Zerginur'dan gururlandıran başarı!
Bingöl Merkez Sarayiçi İlkokulu Öğrencisi Zerginur Bükey, Singapur ve Asya Okulları Matematik Olimpiyatında bronz madalya alarak Singapur'da yapılacak matematik olimpiyatlarına katılma hakkı elde etti.
02.05.2025
18:13
'Basın özgürlüğü yoksa, adaletin kalan yolu kapalıdır'
Saadet Partisi Bingöl İl Başkanı Tiryaki, 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü açıklamasında; 'Fikir özgürlüğüne kelepçe vurmak isteyenler, bu milletin ufkunu karartmak isteyenlerdir. Farklı düşünceler bu ülkenin zenginliğidir. Her eleştiri bir tehdit değil, bir uyarıdır. Özgür bir toplum, ancak özgür fikirlerle var olabilir. Basın bu özgürlüğün taşıyıcısıdır' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın