KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Mart 2026 Çarşamba
°C

Bbp'den tandoğan mitingine davet

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Hasan Arıkız, partisinin Ankara Tandoğan’da düzenleyeceği mitinge tüm Bingöllüleri de davet etti.

Bbp`den tandoğan mitingine davet
31 AĞUSTOS 2012 CUMA 11:35
0
1925
0
AA aa

BBP, 02 Eylül 2012 Pazar Günü Saat 14.30 da Ankara Tandoğan Meydan'ında “Teröre Karşı Birlik” mitingi düzenleyecek.

Düzenlenecek olan miting ile ilgili yazılı bir açıklama yapan BBP İl Başkanı Arıkız, mitinge tüm Bingöllülerin davetli olduğunu söyledi.

Arıkız: “28 yıldır milletimizin canını yakan terör eylemleri son 10 yıllık AKP iktidarı döneminde yapılan açılımlarla verilen tavizler sonucunda hızlanarak devam etmektedir. Geçtiğimiz günlerde Gaziantep'te meydana gelen bomba yüklü aracın patlaması sonucunda 10 vatandaşımızın hayatını kaybetmesi, 68 vatandaşımızın yaralanması Türk Milletinin haklı bir şekilde sabır taşını çatlatma noktasına getirmiştir. Her canımız yandığında ülkeyi yöneten siyasi ve askeri erkin yüksek sesle konuşmaları milletimizin tepkisini düşürmeye yöneliktir. Sorumluluk makamında bulunan insanların yüksek sesle konuşmak değil, aksiyona yönelik yüksek icraatlar yapmaları gerekir. Milletimizin alın teri ile ödemiş oldukları vergilerden maaşlarını alarak milletimize hizmet etmeleri gerekirken, yüce meclisin onuruna layık olmayan sözde milletvekillerinin PKK terör örgütü mensupları ile bir araya gelip sevişip kucaklaşan bu yaratıklar hakkında yüce meclisin olağan üstü toplanıp dokunulmazlıklarının kaldırılmasına yönelik gerekli yasal düzenlemelerin yapılmasını beklemekteyiz. Milletimizin beklentisi de bu yöndedir. Bundan dolayı milletimizin hissiyatına tercüman olmak, ülkeyi yöneten siyasi ve bürokratik erke gerekli mesajları vermek için 02 Eylül 2012 Pazar günü saat 14.30 da Ankara Tandoğan Meydanında yapacağımız (Teröre Karşı Birlik) mitingimize tüm halkımızı bekliyoruz” şeklinde konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.03.2026
03:29
Alban`dan Deprem Haftası`nda Sert Mesaj
Alban'dan Deprem Haftası'nda Sert Mesaj
Deprem Haftası için 'kutlama değil, hesap sorma haftası' mesajını veren ve yaşanan büyük afetlere rağmen gerekli adımların atılmadığı ifade eden TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Bingöl İl Temsilcisi Mehmet Alban; 'Doğal olan depremdir, doğal olmayan ise afettir. Depremleri önlemek mümkün değildir ancak zararlarını azaltacak teknik, hukuki, mali ve sosyal politikaları uygulamak mümkündür.'
04.03.2026
03:28
Bingöl`de her gün 2 bin 500 kişilik iftar yemeği
Bingöl'de her gün 2 bin 500 kişilik iftar yemeği
Bingöl Belediyesi'nce Ramazan ayı boyunca her gün yaklaşık 2 bin 500 kişilik 3 çeşit sıcak yemek menüsü ile iftar hizmeti sunuyor. Özellikle yaşlılar, ihtiyaç sahipleri, emniyet güçleri ve sağlık personeli iftar programından faydalanıyor.
04.03.2026
03:27
Gökçeli Köyü Derneği İftarda Buluştu
Gökçeli Köyü Derneği İftarda Buluştu
Bingöl'ün köklü yerleşimlerinden Gökçeli Köyü Derneği (Talvarı) sakinleri, Ramazan ayının manevi atmosferinde düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Yoğun katılımla gerçekleşen programda birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu ön plana çıktı.
04.03.2026
03:27
Grup Tillo Genç`te sahne alacak
Grup Tillo Genç'te sahne alacak
Etkinlik, 5 Mart Perşembe günü saat 20.30'da Şehit Hakan Akdere Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.
04.03.2026
03:25
Otomobil istinat duvarına çarptı! 5 yaralı
Otomobil istinat duvarına çarptı! 5 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
03.03.2026
03:37
Genç şefler iftarda hünerlerini sergiledi
Genç şefler iftarda hünerlerini sergiledi
Bingöl Üniversitesi ve Maçka Belediyesi iş birliğiyle hazırlanan iftar programı, Vali Dr. Cahit Çelik ve il protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi. Genç şef adaylarının Bingöl ve Karadeniz yemeklerinden oluşan menüsü, davetlilerden beğeni aldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın