KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Ağustos 2025 Çarşamba
°C

Bdp'nin merkezdeki eylemi sona erdi

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Bingöl İl Teşkilatı, Kültür Parkı'nda kurduğu demokratik çözüm çadırı eylemi sona erdi. Çadır bu kez Karlıova ilçesinde kurulacak.

Bdp`nin merkezdeki eylemi sona erdi
30 MART 2011 ÇARŞAMBA 08:33
0
2624
2
AA aa

BDP Bingöl İl Teşkilatı'nın 25 Mart 2011 Cuma günü başlattığı demokratik çözüm çadırı eylemi dün itibari ile sona erdi. Kültür Parkı'nda kurulan çadır, Karlıova ilçesine götürülmek üzere söküldü. BDP'nin demokratik çözüm çadırı eylemi Karlıova ilçesinde devam edecek.
Eylem sonrası basın açıklaması düzenlendi. Basın açıklamasını BDP İl Teşkilatı adına Bingöl Eşbaşkanı Suna Kaya tarafından okundu. 

Beş günlük çadır eyleminde Bingöl halkından yoğun bir destek gördüklerini söyleyen Kaya, “Başta STK'lar olmak üzere her gün yüzlerce kişinin ziyaret ettiği çözüm çadırımızda demokratik talepler dile getirilmiştir. Oturma eylemimiz nöbetleşerek devam etmiştir. Bundan sonra da koşullardan kaynaklı çözüm çadırımızda bir yer değişikliği olacaktır. Demokratik çözüm çadırının nöbetini Karlıova ilçemiz kendi ilçesinde kurarak devam edecektir. Ancak bu Bingöl ilimizde demokratik eylem ve etkinliklerin son bulduğu anlamına gelmemektedir. Bundan sonra da başta bu talepler olmak üzere tüm taleplerimizi farklı eylem ve etkinliklerle dile getirmeye devam edeceğiz. Tüm Bingöl halkımızı hem Karlıova'da kurulacak çözüm çadırını sahiplenmeye hem de buradaki çözüm eylem ve etkinliklerimizi sahiplenmeye davet ediyoruz” dedi.


 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
zaza zazaoglu (@Misafir_2935)
30 Mart 2011 Çarşamba 16:36
gözümüz görmesin sizi daha gelmeyin zaza şehrine
Adınız Soyadınız (@Misafir_2927)
30 Mart 2011 Çarşamba 11:46
BENCE O ÇADIRIN TAM YERİ KARLIOVA. BİNGÖL HALKI VE BDP ÇOK UZAK KAVRAMLAR..
20.08.2025
14:56
Kalehan Enerji`den 12Bingölspor`a sponsorluk desteği
Kalehan Enerji'den 12Bingölspor'a sponsorluk desteği
Kalehan Enerji, 9 yıl aradan sonra amatör ligden 3. lige yükselen 12 Bingölspor'a 2025-26 sezonunda forma kol sponsoru oldu. 12 Bingölspor Kulübü Başkanı Mehmet Engin Özturan, Erzurum'da devam eden hazırlık kampını ziyaret eden Kalehan Enerji yetkililerine forma hediye edip destekleri için teşekkür etti.
20.08.2025
14:56
Bingöl`de uyuşturucuyla mücadele
Bingöl'de uyuşturucuyla mücadele
Bingöl Valiliği; 'İlimizin huzuru, vatandaşlarımızın can ile mal güvenliğinin sağlanması ve zehir tacirlerine karşı amansız mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir' açıklamasında bulundu.
20.08.2025
03:42
Resmî Gazete`de yayımlandı! Bingöl`ün kültür ve tarihine ışık tutacak çalışmalara öncülük edecek
Resmî Gazete'de yayımlandı! Bingöl'ün kültür ve tarihine ışık tutacak çalışmalara öncülük edecek
'Bingöl Üniversitesi Bingöl Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği' Resmî Gazete yayımlandı. 'Merkezin Görevleri' kısmında, Bingöl'ün tarihi, kültürü, ekonomisi konularında geniş çalışma olanakları yer alıyor.
20.08.2025
03:41
Hastanelerde QR kodla temizlik bildirimi
Hastanelerde QR kodla temizlik bildirimi
Sağlık Bakanlığı, tuvalet ve asansör gibi ortak alanların temizliğini hızlandırmak için QR kodlu 'anında bildirim' uygulamasını tüm hastanelerde yaygınlaştırıyor.
20.08.2025
03:40
Otomobil takla attı: 6 yaralı
Otomobil takla attı: 6 yaralı
Bingöl-Elâzığ yolunda otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada, 6 kişi yaralandı.
20.08.2025
03:40
MEB`den 13 maddelik yasaklar listesi
MEB'den 13 maddelik yasaklar listesi
Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), 2025-2026 eğitim öğretim yılına ilişkin yeni genelgeyi yayımlayarak, okullar ve öğretmenler için uygulanacak yasak ve kısıtlamaları duyurdu. Kayıt ücreti yasağı, Kaynak kitap yasağı, Cep telefonu yasağı, Sınav hazırlık kursları ve dahası…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın