KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Nisan 2024 Pazartesi
°C

Bebeğinizin ilk kotu, huggies'den

Mutlu bebeklerin bezi Huggies, “ilk kotum” konseptiyle sınırlı sayıda ürettiği dünyanın ilk kot desenli bebek bezini anne ve bebeklerinin beğenisine sunuyor.

Bebeğinizin ilk kotu, huggies`den
07 AĞUSTOS 2007 SALI 12:43
0
1124
0
AA aa
En emici bebek bezi olma iddiasını destekleyen çalışmalarla öne çıkan ve sürekli olarak “mutlu bebekler” hedefi doğrultusunda ürün geliştiren Huggies bir ilke daha imza atarak, kot desenli bebek bezlerini tüketiciyle buluşturuyor.

“İlk kotum” konseptiyle tasarlanan Huggies kot desenli bebek bezi adeta bir moda tasarımcısının elinden çıkmış gibi... Bir kot şortu andıran ve özellikle sıcak aylarda bebeklerinin bunalmaması için az kıyafet giydirmeyi tercih eden annelere yönelik ideal bir seçenek sunan Huggies, bebeklerin tek bir tişört ya da minik bir elbiseyle dahi şık ve rahat olmalarına imkan veriyor.


Ağustos ayında satışa sunulan ve sınırlı sayıda üretilen Huggies kot desenli bebek bezleri yine kot desenli şık ambalajıyla tüketicinin beğenisine sunuluyor. Türkiye' nin en emici bebek bezi Huggies, bu yeni ürünü ile üstün performansını estetik bir tasarımla birleştirdi. Huggies bu özel ürünle, hem çok emici, hem çok çekici!


Huggies'in hedefi “Mutlu Bebekler”


Üstün emiciliği ve tam kavrayan sistemi sayesinde sızdırmazlık sağlayan Huggies, bebeklerin daha keyifli ve rahat vakit geçirmelerini garantiliyor. Huggies'in özel olarak tasarlanmış tekstil dış yüzeyi, daha fazla nefes almasını sağlayarak bebeklerin hassas ciltlerinde oluşabilecek pişik ve tahrişleri önlemeye yardımcı oluyor.


Huggies Türkiye pazarına ilk olarak mini, midi, maxi, maxiplus ve junior bebek bezi çeşitleri ve Huggies ıslak mendil ile giriyor. Huggies bebek bezlerinin normal, ikiz ve jumbo olmak üzere üç boyutu bulunuyor. Hafif kokulu, antialerjik Huggies ıslak mendiller ise bebeklerin hassas ciltleri için özel olarak üretilmiş baskılı yumuşak dokusuyla dikkat çekiyor. Hassas ve normal ciltler göre üretilen mendillerin ambalajındaki mekanik kapak sık kullanımda rahatlık sağlıyor.


Huggies'in mutlu bebekler konsepti Walt Disney işbirliği ile de destekleniyor. Huggies'in dış yüzey tasarımında kullanılan Winnie the Pooh çizgi film karakterlerinin yanı sıra şimdi de kot desenli yeni modelleri bebeklerin mutluluğuna mutluluk katacak.



Kimberly-Clark hakkında


Kimberly-Clark ve dünyaca tanınan markaları 150'den fazla ülkede kişilerin hayatlarının ayrılmaz bir parçasıdır. Her gün, 1,3 milyar kişi - yaklaşık dünya nüfusunun dörtte biri- K-C markalarını kullanarak sağlık ve hijyen gereksinimlerini karşılamaktadır. Kleenex®, Andrex®, Scottex®, Huggies®, Pull-Ups®, Kotex® ve Poise®, gibi markalarla Kimberly-Clark, 80'den fazla ülkede lider veya ikinci konumdadır. K-C hakkında son haberlere ulaşmak ve daha fazla bilgi edinebilmek için www.kimberly-clark.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Dünyada Huggies


Kimberly-Clark'ın dünyaca ünlü ürünü Huggies çocuk bezi, lanse edildiği 1978 yılında, esnek yapısı ve farklı tasarımıyla o dönem için önemli bir yenilikti. Yıllar geçtikçe Kimberly-Clark araştırma ekibi, ürünün emiş gücü ve ergonomisinde önemli gelişmeler kaydederek ürünü, Amerika'nın ve birçok diğer ülkenin 1 numarası haline getirdi.


Huggies 1989 yılında, yeni yürümeye başlayan çocuklar için ilk “Pull Ups” / alıştırma bezlerini piyasaya sundu. Tuvalet alışkanlığı edinmeye yardımcı olan ürün, çocuk bezinden çok, tek kullanımlık çocuk külotu şeklinde üretildi. 1990 yılında ise Huggies bebek mendili piyasaya sunuldu.


1998 yılında Huggies Little Swimmers adıyla ilk kez tek kullanımlık bebek mayoları piyasaya sunuldu. 25'i aşkın ülkede satışa çıkan mayolar küçük çocukların ve ailelerinin denizde ve havuzda istedikleri gibi eğlenmelerine olanak sağlıyor. Kimberly-Clark son olarak 2004 yılında Huggies bebek bakım ürünlerini (sıvı pudra, şampuan, bebe losyonu, pişik kremi...) piyasaya sunarak mutlu bebekler için geliştirdiği ürün yelpazesini daha da genişletti.

Rotahaber.com



YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.04.2024
23:24
Genç`teki kum ocaklarının kaldırılması için harekete geçildi
Genç'teki kum ocaklarının kaldırılması için harekete geçildi
İlçe girişinde bulunan kum ocaklarının başka alanlara taşınması için tüm kurumlar nezdinde girişimlerde bulunacağını söyleyen Genç Belediye Başkanı Kemal Tartar; 'Devlet bu alana milyonlarca lira tutan millet bahçesi yatırımı yapmış her gün yüzlerce belki binlerce insanımızı buraya toplayıp tozda boğamayız' dedi.
27.04.2024
16:51
Bingöl polisinden şok uygulamalar! Çok sayıda silah ele geçirildi
Bingöl polisinden şok uygulamalar! Çok sayıda silah ele geçirildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince mahalle bazlı gerçekleştirilen şok uygulamalarda çok sayıda silah ele geçirildi.
27.04.2024
16:50
Bu yol neden tamamlanmıyor?
Bu yol neden tamamlanmıyor?
Bingöl'ü Sancak, Adaklı, Kiğı ve Yedisu üzerinden Erzincan'a bağlayacak olan ve 2013'te startı verilen yol projesinin 2022'de tamamlanması gerektiğini hatırlatan Mustafa Sarıgül, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'na sordu; 'Bölge halkı için önemli olan proje ne zaman tamamlanarak hizmete alınacaktır?'
27.04.2024
16:49
Bingöl`de üç ayda 8 Bin ameliyat yapıldı
Bingöl'de üç ayda 8 Bin ameliyat yapıldı
Artan ameliyat sayılarının sadece rakamsal olarak ifade edilmemesi gerektiğini vurgulayan Başhekim Tatlı, 'İlerleyen tarihlerde Kalp Merkezi'mizin kurulmasıyla By-Pass diye tabir edilen açık kalp ameliyatı dahi hastanemiz bünyesinde gerçekleştirilmeye başlanacak' dedi.
27.04.2024
16:44
Bingöl`de dron destekli trafik denetimleri
Bingöl'de dron destekli trafik denetimleri
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekiplerince dron destekli trafik denetimleri devam ediyor.
27.04.2024
12:13
Merakla bekleniyordu MEB yayınladı! İşte yeni müfredat taslağı
Merakla bekleniyordu MEB yayınladı! İşte yeni müfredat taslağı
Milli Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait 'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli' yeni müfredat taslağı, 'https://gorusoneri.meb.gov.tr' adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın