KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Mayıs 2026 Cuma
°C

Belediye 3 Ay Kira Almayacak

Bingöl Belediyesine ait işyerlerinden 3 ay süreyle kira alınmayacak.

Belediye 3 Ay Kira Almayacak
09 HAZİRAN 2021 ÇARŞAMBA 16:30
8
2315
1
AA aa

Bingöl Belediyesine ait işyerlerine yönelik kira desteği haziran ayı meclis toplantısında görüşüldü. Belediye meclisinde alınan kararda, esnafın pandemi sürecinde yaşadığı sıkıntılar dikkate alınarak, destek süresi uzatıldı. Belediye meclisince, kapalı olan işyerlerinden 3 ay, açık olan işyerlerinden 2 ay kira almama kararı çıktı.

Meclis tutanaklarında şu ifadelere yer verildi:

“Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yoğun bir şekilde hissedilen ve Covid-19 olarak bilinen virüs nedeniyle, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğünün 2020/27 sayılı Genelgesi doğrultusunda 17 Nisan 2021 tarihinden itibaren 20 gün süreyle ülke genelinde tam kapanmaya geçildiğinden dolayı mülkiyeti Belediyemize ait olup kirada bulunan Kahvehane, Lokanta, Çayocakları, Çay Bahçesi, Lokal, Bilardo Salonları, Halı Saha, Berber ile Şehirlerarası Otobüs Terminalinde bulunan tüm işyerlerimizden 2021 yılı Nisan, Mayıs ve Haziran ayları için üç ay süreyle kira bedelinin alınmamasına geriye kalan diğer tüm işyerlerimiz için ise 2 ay kira bedelinin alınmamasına 29 kabul ve 1 red oyuyla karar verildi.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83659)
09 Haziran 2021 Çarşamba 21:16
acaba kuruluş amacı hayırkurulusu olan diyanet vakfı kirakonusunda nasil bir adım atacak özelsektör dahi kora attirmadığıgibi kapalıolan dukan kiralariñi almamakta
07.05.2026
23:38
Minik Sümeyye`nin Rüyası Gerçek Oldu
Minik Sümeyye'nin Rüyası Gerçek Oldu
Bingöl'de yaşayan ayrık omurga hastası ve yüzde 90 fiziksel engelli 10 yaşındaki Sümeyye Kalan'ın rüyasında gördüğü akülü sandalye, Vali Cahit Çelik'in desteğiyle gerçeğe dönüştü.
07.05.2026
23:08
Sosyal Medyada
Sosyal Medyada 'Kimlik Doğrulama' Dönemi
Sosyal medya platformları için yeni bir düzenleme hazırlanıyor. Buna göre kullanıcıların tüm hesaplarını e-Devlet üzerinden kimlik doğrulamasıyla eşleştirmesi zorunlu hale gelecek. Doğrulanmayan hesapların kapatılması öngörülüyor.
07.05.2026
22:56
'Gazze Meselesi Vicdani Bir Sorumluluktur'
Bingöl'de düzenlenen 'Gazze' konulu panelde, Filistin'de yaşanan insani kriz, İslam dünyasının tutumu, ümmet bilinci ve tarihi süreçler farklı yönleriyle ele alındı. Programa akademisyenler, kurum temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
07.05.2026
19:10
Bingöl`de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu madde, ruhsatsız tabanca ve hassas terazi ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
07.05.2026
18:41
Süresiz nafaka sona erdirilecek
Süresiz nafaka sona erdirilecek
12. Yargı Paketi'nde, yargılama süreleri ve hobi bahçeleri davalarına yönelik pakette düzenlemeler yer alacak. Paket kapsamında kamuoyunda da tartışma konusu olan süresiz nafaka sona erdirilecek.
07.05.2026
12:24
Bingöl`de Kayıp Emekli Öğretmen Derede Ölü Bulundu
Bingöl'de Kayıp Emekli Öğretmen Derede Ölü Bulundu
Solhan'da bir haftadır aranan Parkinson hastası öğretmenden acı haber geldi. Kutbattin Keskin'in cansız bedeni, bugün Dilektepe köyü mevkiindeki Solhan Deresi'nde bir köy sakini tarafından bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın