KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Mart 2026 Perşembe
°C

Belediye 3 Ay Kira Almayacak

Bingöl Belediyesine ait işyerlerinden 3 ay süreyle kira alınmayacak.

Belediye 3 Ay Kira Almayacak
09 HAZİRAN 2021 ÇARŞAMBA 16:30
8
2278
1
AA aa

Bingöl Belediyesine ait işyerlerine yönelik kira desteği haziran ayı meclis toplantısında görüşüldü. Belediye meclisinde alınan kararda, esnafın pandemi sürecinde yaşadığı sıkıntılar dikkate alınarak, destek süresi uzatıldı. Belediye meclisince, kapalı olan işyerlerinden 3 ay, açık olan işyerlerinden 2 ay kira almama kararı çıktı.

Meclis tutanaklarında şu ifadelere yer verildi:

“Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yoğun bir şekilde hissedilen ve Covid-19 olarak bilinen virüs nedeniyle, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğünün 2020/27 sayılı Genelgesi doğrultusunda 17 Nisan 2021 tarihinden itibaren 20 gün süreyle ülke genelinde tam kapanmaya geçildiğinden dolayı mülkiyeti Belediyemize ait olup kirada bulunan Kahvehane, Lokanta, Çayocakları, Çay Bahçesi, Lokal, Bilardo Salonları, Halı Saha, Berber ile Şehirlerarası Otobüs Terminalinde bulunan tüm işyerlerimizden 2021 yılı Nisan, Mayıs ve Haziran ayları için üç ay süreyle kira bedelinin alınmamasına geriye kalan diğer tüm işyerlerimiz için ise 2 ay kira bedelinin alınmamasına 29 kabul ve 1 red oyuyla karar verildi.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83659)
09 Haziran 2021 Çarşamba 21:16
acaba kuruluş amacı hayırkurulusu olan diyanet vakfı kirakonusunda nasil bir adım atacak özelsektör dahi kora attirmadığıgibi kapalıolan dukan kiralariñi almamakta
19.03.2026
02:18
Bingöl`de Şehitler Dualarla Anıldı
Bingöl'de Şehitler Dualarla Anıldı
Bingöl'de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında düzenlenen törende, şehitler için dualar edildi, anıta karanfiller bırakıldı. Vali Çelik; 'Üzerinde bulunduğumuz bu topraklar sadece bir coğrafya değil, sayısız kahramanlık hikayesinin yazıldığı bir hakikat arşividir' dedi.
19.03.2026
02:16
Araba camına takılan telefon tutucular yasaklanıyor! Cezası çok ağır
Araba camına takılan telefon tutucular yasaklanıyor! Cezası çok ağır
Trafik cezalarındaki düzenlemenin ardından yeni bir düzenleme geliyor. Araçlarda ön cama cep telefonu sabitlemek için kullanılan tutucular artık ağır kusur sayılacak. Bu kural ihlalinin cezası da yüksek. Para cezası 21 bin lirayı bulurken, trafikten men cezası da var.
19.03.2026
02:14
Bahar geldi ama Karlıova`da kar mesaisi bitmedi
Bahar geldi ama Karlıova'da kar mesaisi bitmedi
Bahar aylarına girilmesine rağmen yoğun kar yağışı etkili olduğu Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde kapalı köy yollarının açılması için ekiplerin zorlu mesaisi devam ediyor.
18.03.2026
02:36
Yapıcıoğlu:
Yapıcıoğlu: 'Siyonistlerin hedefinde Türkiye de var'
Bingöl'de HAKSİAD'ın iftar programında konuşan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Siyonist saldırganlığın Filistin'le sınırlı kalmayacağını belirterek, 'Vadedilmiş topraklar hedefinde Türkiye de var' dedi. Yapıcıoğlu, bölge ülkelerine 'birlik ve dikkat' çağrısı yaptı.
18.03.2026
02:35
Bingöl`de 100 bin liralık kolye hırsızlığı: Şüpheli tutuklandı
Bingöl'de 100 bin liralık kolye hırsızlığı: Şüpheli tutuklandı
Bingöl'de bir evden 100 bin lira değerinde kolye çalınması üzerine başlatılan çalışmada şüpheli kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
18.03.2026
02:34
Vali Çelik:
Vali Çelik: 'Çanakkale ruhu milli birlik ve beraberliğimizin teminatıdır'
Bingöl Valisi Cahit Çelik, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 111. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Çanakkale'nin istiklal ve istikbal uğruna verilen eşsiz bir mücadele olduğunu vurguladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın