KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Ekim 2025 Salı
°C

Belediye 3 Ay Kira Almayacak

Bingöl Belediyesine ait işyerlerinden 3 ay süreyle kira alınmayacak.

Belediye 3 Ay Kira Almayacak
09 HAZİRAN 2021 ÇARŞAMBA 16:30
8
2094
1
AA aa

Bingöl Belediyesine ait işyerlerine yönelik kira desteği haziran ayı meclis toplantısında görüşüldü. Belediye meclisinde alınan kararda, esnafın pandemi sürecinde yaşadığı sıkıntılar dikkate alınarak, destek süresi uzatıldı. Belediye meclisince, kapalı olan işyerlerinden 3 ay, açık olan işyerlerinden 2 ay kira almama kararı çıktı.

Meclis tutanaklarında şu ifadelere yer verildi:

“Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yoğun bir şekilde hissedilen ve Covid-19 olarak bilinen virüs nedeniyle, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğünün 2020/27 sayılı Genelgesi doğrultusunda 17 Nisan 2021 tarihinden itibaren 20 gün süreyle ülke genelinde tam kapanmaya geçildiğinden dolayı mülkiyeti Belediyemize ait olup kirada bulunan Kahvehane, Lokanta, Çayocakları, Çay Bahçesi, Lokal, Bilardo Salonları, Halı Saha, Berber ile Şehirlerarası Otobüs Terminalinde bulunan tüm işyerlerimizden 2021 yılı Nisan, Mayıs ve Haziran ayları için üç ay süreyle kira bedelinin alınmamasına geriye kalan diğer tüm işyerlerimiz için ise 2 ay kira bedelinin alınmamasına 29 kabul ve 1 red oyuyla karar verildi.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83659)
09 Haziran 2021 Çarşamba 21:16
acaba kuruluş amacı hayırkurulusu olan diyanet vakfı kirakonusunda nasil bir adım atacak özelsektör dahi kora attirmadığıgibi kapalıolan dukan kiralariñi almamakta
21.10.2025
15:58
Ormangören:
Ormangören: 'Sağlık hizmetlerine daha hızlı ve etkili erişim sağlanmalı'
DEM Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, beraberindeki parti heyetiyle Solhan Devlet Hastanesi'nde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyarette, doktor eksiklikleri, randevu sorunları ve hizmet kalitesinin artırılması gibi konular ele alındı.
21.10.2025
13:18
Bingöl`de 3 yıldır aranan şahıs yakalandı
Bingöl'de 3 yıldır aranan şahıs yakalandı
Bingöl'de uyuşturucu suçundan 6 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli, jandarma tarafından yakalandı. Şahıs, cezaevine teslim edildi.
21.10.2025
12:57
Bingöl`de 2 kilo esrar ele geçirildi: 1 tutuklama
Bingöl'de 2 kilo esrar ele geçirildi: 1 tutuklama
Jandarma tarafından yürütülen operasyonda 1 şüpheli tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
21.10.2025
12:56
Sülbüs`ün zirvesinde görüldü
Sülbüs'ün zirvesinde görüldü
Normalde düşük rakımlarda görülen bu istilacı türün yüksek dağ ekosisteminde tespit edilmesi, uzmanlarca iklim değişikliği ve biyolojik çeşitlilik açısından önemli bir gözlem olarak değerlendirildi.
21.10.2025
12:55
FETÖ Operasyonu: 286 şüpheli yakalandı
FETÖ Operasyonu: 286 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bingöl dahil 50 ilde FETÖ'ye yönelik son bir aydır polis tarafından devam eden operasyonlarda 286 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
21.10.2025
12:54
Bingöl`de trafik kazası: 2 yaralı
Bingöl'de trafik kazası: 2 yaralı
Bingöl'de saman yüklü kamyonet ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın