KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

Belediye 3 Ay Kira Almayacak

Bingöl Belediyesine ait işyerlerinden 3 ay süreyle kira alınmayacak.

Belediye 3 Ay Kira Almayacak
09 HAZİRAN 2021 ÇARŞAMBA 16:30
8
2427
1
AA aa

Bingöl Belediyesine ait işyerlerine yönelik kira desteği haziran ayı meclis toplantısında görüşüldü. Belediye meclisinde alınan kararda, esnafın pandemi sürecinde yaşadığı sıkıntılar dikkate alınarak, destek süresi uzatıldı. Belediye meclisince, kapalı olan işyerlerinden 3 ay, açık olan işyerlerinden 2 ay kira almama kararı çıktı.

Meclis tutanaklarında şu ifadelere yer verildi:

“Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yoğun bir şekilde hissedilen ve Covid-19 olarak bilinen virüs nedeniyle, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğünün 2020/27 sayılı Genelgesi doğrultusunda 17 Nisan 2021 tarihinden itibaren 20 gün süreyle ülke genelinde tam kapanmaya geçildiğinden dolayı mülkiyeti Belediyemize ait olup kirada bulunan Kahvehane, Lokanta, Çayocakları, Çay Bahçesi, Lokal, Bilardo Salonları, Halı Saha, Berber ile Şehirlerarası Otobüs Terminalinde bulunan tüm işyerlerimizden 2021 yılı Nisan, Mayıs ve Haziran ayları için üç ay süreyle kira bedelinin alınmamasına geriye kalan diğer tüm işyerlerimiz için ise 2 ay kira bedelinin alınmamasına 29 kabul ve 1 red oyuyla karar verildi.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83659)
09 Haziran 2021 Çarşamba 21:16
acaba kuruluş amacı hayırkurulusu olan diyanet vakfı kirakonusunda nasil bir adım atacak özelsektör dahi kora attirmadığıgibi kapalıolan dukan kiralariñi almamakta
10.08.2026
00:23
Mahkeme tebligatı tuzağına dikkat!
Mahkeme tebligatı tuzağına dikkat!
Dolandırıcılar bu kez UETS üzerinden gönderilmiş gibi görünen sahte e-postalarla vatandaşları hedef alıyor. Uzmanlar, 'Mahkemeden tebligat geldi' mesajlarıyla gönderilen bağlantılara kesinlikle tıklanmaması gerektiği konusunda uyarıyor.
10.08.2026
00:21
Şehit aileleri ve gazilere yeni haklar içeren teklif yasalaştı
Şehit aileleri ve gazilere yeni haklar içeren teklif yasalaştı
TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen kanunla, şehit aileleri ve gazilere yönelik aylık ve ek ödemelerde artış yapılacak. Düzenleme, vazife malulleri ile 15 Temmuz ve terör olaylarında yaralanan bazı kişilere yeni haklar getiriyor.
10.08.2026
00:21
Vali Çelik, Karlıova`daki eğitim yatırımlarını yerinde inceledi
Vali Çelik, Karlıova'daki eğitim yatırımlarını yerinde inceledi
Karlıova'nın Yiğitler köyünde yapımı süren 8 sınıflı ilk ve ortaokul inşaatında incelemelerde bulunan Bingöl Valisi Cahit Çelik, eğitim yatırımlarının son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.
10.08.2026
00:20
Sigaraya bir zam daha: 130 liraya çıktı
Sigaraya bir zam daha: 130 liraya çıktı
Imperial Tobacco grubundaki sigaralara yeni zam geldi. Güncellenen fiyat listesine göre bazı ürünlerin satış fiyatı 130 liraya yükselirken, zamlı tarifeler 10 Ağustos'tan itibaren geçerli olacak.
10.08.2026
00:18
MHP Adaklı`da Antlı İle ‘Devam` Dedi
MHP Adaklı'da Antlı İle 'Devam' Dedi
MHP Adaklı İlçe Başkanlığı'nın 15. Olağan İlçe Kongresi yoğun katılımla gerçekleştirildi. Kongrede Mehmet Resul Antlı yeniden ilçe başkanlığı görevine seçilirken, birlik ve beraberlik mesajları öne çıktı.
10.08.2026
00:16
Bingöl Üniversitesi tercih döneminde sahaya indi
Bingöl Üniversitesi tercih döneminde sahaya indi
Kalium ve Miliamall AVM'lerinde kurulan tanıtım stantlarında aday öğrencilere bölüm, kampüs yaşamı ve kariyer olanakları hakkında doğrudan bilgi veriliyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın